Bron YT - Wikimedia CC BY

Wij vroegen 3 economen of we er dik uitzien in deze jurk

‘Ik vind het een wat al te rigoureuze hervorming van jullie taille’

Wij hebben een mooie nieuwe jurk gekocht, maar we twijfelen of we er niet heel erg dik in uitzien. Daarom vroegen we drie economen naar hun mening.

Mathijs Bouman:
“Het monopolie dat deze jurk op jullie gestalte heeft, doet jullie mooie figuur geen recht. Waarom zou je die beknellende jurk laten bepalen welke rondingen je accentueert? Laissez-faire, zou ik zeggen! Dat zou jullie veel beter staan.”

Sweder van Wijnbergen:
“Ik begrijp dat beleggers op het eerste gezicht positief op de jurk reageren, maar ik vind het een wat al te rigoureuze hervorming van jullie taille. Ik zou pleiten voor een herverdeling, zodat de jurk niet alleen de minder bedeelde plekken van jullie lichaam belast.”

Nout Wellink:
“Ik vind het een prachtige jurk en jullie zien er fan-tas-tisch uit.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Kennelijk hadden zowel Rudolf als Laura de jurk aan, gezien de verwijzing naar “wij” en “jullie” . Ik kan me toch voorstellen dat de pasvorm etc. voor beiden verschilt.

Reageer
gravatar

Jurken wekken associaties op, en daarom is dat altijd een gewaagde keuze.
Het dragen daarvan, brengt zeker een risico met zich mee.
Het ontwerp blijft hetzelfe.
1 gat voor de hoofd, 2 armsgaten, en 1 gezamelijke gat voor de benen.
Wel een goed verdienmodel, dat wel.

Reageer
gravatar

Proportioneel goed verdeeld, die economen in 3 leeftijdsklassen. De fris en fruitig-jonge veertiger Mathijs Bouwman op afstand bestuurd door RTLZ, de verzuurde 60-plusser Sweder van Wijnbergen met de ballast van VINTAF II met het monetair blok en de geronto-Tachtiger Nout Wellink met The New Deal van President Roosevelt. Ben benieuwd of zij gezamenlijk het probleem van de “houd”baarheid van Laura van Gelder’s nieuwe nieuwe opwaaiende zomerjurk kunnen oplossen. Kan er over de uitslag nog wel worden gecorrespondeerd Laura?

Reageer
gravatar

Er is ooit een serieus onderzoek geweest over de relatie tussen roklengte en economische situatie. Er bleek een duidelijke correlatie tussen roklengte en economie. Bij economisch hoogtij schuift de roklengte naar boven (hoger) en in een dal-economie zakt de rokzoom weer omlaag: de z.g. rok-index. Kijk mij er niet op aan, ik meld alleen maar wat ik eerder gelezen heb in de Economisch Statistische Berichten.

gravatar

Inderdaad Trendvolger, een oude wijsheid uit bankierskringen van de U.S. of A onderschrijft uw observatie : “Then there’s nothing to keep a man walking on his toes, than a plunging neckline”