Stervende Youri wil niets forceren en zegt voetbaltraining af

‘Als je dood bent is het gewoon einde seizoen’

De 32-jarige Youri heeft vanaf zijn sterfbed laten weten dat hij de training van vanavond overslaat. De amateurvoetballer van DETO 4 heeft last van een naderende dood en wil geen onnodige risico’s nemen met het oog op de derby van volgende week tegen DOS’37 6.

Volgens Youri is rust het sleutelwoord: “Je ziet vaak bij stervende spelers dat ze te snel weer volle bak meetrainen, met alle risico’s van dien. Wat dat betreft is de dood een verraderlijke blessure”, aldus de terminale middenvelder. “Je hoeft maar één keer een verkeerde beweging te maken en je ligt er nog langer uit. Als je dood bent, is het gewoon einde seizoen.”

Of hij wel fit is voor de wedstrijd van zaterdag kan Youri nog niet niet zeggen: “Als ik dan nog leef, kan ik misschien wel een helftje keepen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Kan hij niet in zijn kist worden opgesteld? Dan heb je gelijk een mooie muur gebouwd. OF beter is eigenlijk nog om direct een urnenmuur te metselen. Komt niemand doorheen en zeker DOS ’37 6 niet. Let maar op!

Reageer
gravatar

Ik zeg: een middenvelder opstellen als trainer is dodelijk. Ik zou hem gewoon op de bank zetten tijdens die derby. Dan weet je zeker dat er gewoon kan worden doorgespeeld in het geval dat de speler tijdens de wedstrijd komt te overlijden.

Reageer
gravatar

Op of onder het gras maakt voor Deto 4, gezien de stand in de competitie met nog twee wedstrijden te gaan, in ieder geen enkel verschil.

Nee hoor, Youri mag gerust dood.

Reageer