Bron YT - MsBronwater

Tom gooit bij harde wind alle fietsen omver

Vanaf windkracht 4 is alles geoorloofd

Je fiets is voor de vierde keer deze week omgewaaid. Is het de natuur? Nee, het is Tom. Tom vindt niets leuker dan alle fietsen omver gooien wanneer het hard waait. Vanaf windkracht vier is alles geoorloofd.

Wanneer hij een rijtje fietsen omver heeft gekegeld gaat Tom op een afstandje staan kijken naar het resultaat. De teleurgestelde blik in de ogen van mensen wanneer ze zich realiseren dat hun fiets weer op een plek stond waar de wind vrij spel heeft. Daar doet Tom het voor.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Gedeeltelijk gelijk Corrie.
In 020 hebben ze inderdaad weinig fatsoen, vooral de toeristen.
In 020 hebben ze wel veel fietsen. Dat is waarom je met enige zekerheid kunt zeggen dat Tom in 020 woont.