Steeds meer dertigers experimenteren met gezinsleven

‘Gewoon voor de kick’

Voor steeds meer dertigers is de verleiding van een gestructureerd gezinsleven nauwelijks nog te weerstaan. Niemand durft nog nee te zeggen tegen de hoeksteen van de samenleving. Velen doen het gewoon
Word nu Vage Kennis voor onbeperkte toegang. Of registreer je als gast. Log hier in als je al Vage Kennis bent.

Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dat is vreemd meester Prikkebeen, het is juist gebruikelijk dat de vrouw gratis is, tot je er definitief aan vast zit en dan wordt geconfronteerd met onevenredig hoge onderhoudskosten.

gravatar

Tja, het is best even wennen dat je op zaterdagavond wat vaker gewoon thuis op de bank zit. Maar daar staat tegenover dat je met het hele gezin het hele jaar kunt uitkijken naar die gezellige decembermaand.

Reageer
gravatar

Heel onverantwoord om er zo lichtzinnig mee om te springen! Je moet je echt wel beter laten voorlichten hoor: zo ben ik er pas na maanden achter gekomen dat gezinsleven in combinatie met alcohol een behoorlijk giftige cocktail kan vormen.

Doe nu alleen nog maar alcohol: veel gezonder.

Reageer
gravatar

Zó jammer, soms is het andersom!

Vorig jaar nog getrouwd met een Nigeriaanse.
Haar overtocht betaald, verblijfsvergunning geregeld, huwelijk betaald. Groot feest, en wat was ik trots!

Bleek ze na een maand nòg een echtgenoot te hebben en was ze opeens verdwenen. En m’n portemonnee ook. En m’n bankrekening leeg.

Ik denk dat ze het moeilijk had.
Misschien moet ik haar helpen?

Tim Kneus

Reageer
gravatar

Kan iemand mij vertellen welk modewoord ik momenteel moet gebruiken?
Vet, koel, tsjil, lauw, tof, flex, of helemaal de bom?
Of is er alweer iets nieuws?!

Durf momenteel niks meer te zeggen.
#crisis #radeloos

Reageer
gravatar

icecool is het woord, al match dit niet echt met de huidige temperaturen, maar een gezin match ook niet altijd met een man of vrouw.

gravatar

Ik heb het ook geprobeerd vorige week vrijdag. Een vrouw geimporteerd uit Rusland en 2 kinderen geaddopteerd. Zondag was ik het al zat, dus nu staat alles op marktplaats.

Reageer
gravatar

Joran (van der Sloot, red,) was er ook al snel achter dat het niks voor hem was. (tot twee keer toe er bijna ingetuind.)

Zijn huidige vrijgezellen bestaan bevalt hem prima.

Reageer
gravatar

Het mooiste aan de Nederlandse taal is haar ontwikkeling en creatieve toepasbaarheid.

Vrijgezellenbestaan en vrijgezellen bestaan herbergen een nuance verschil dat in deze de situatie zo prachtig treffend benadrukt.

Vandaar de keuze voor twee separate woorden die, zoals u zo duidelijk vergeeft, in een ééndimensionaal spectrum als één woord geschreven zouden moeten/kunnen worden.

gravatar

Goh, wist je dat niet?

Na slag werk is ook héél ‘creatief’ hoor.
Maar geen zin.

Maarja, het motto is tegenwoordig: ‘juh begreip muh tog?’

‘in hut wiek kent met me kits naar de wel nes dat is tog zoon aw zom ries sort’

gravatar

Ja dat wist ik dus wel, ik vond hier enkel de bevestiging zoals u kunt lezen (schrijven en lezen zouden toch een zekere samenhang moeten hebben).

Maar goed, na slagwerk komt achterklap. Of zo u wilt, een hittegolf en een koele bries is onevenredig omgekeerd aan een koelebries en een hitte golf.

Een Koelebries is overigens een Kolibrie die heel hard met zijn vleugels klappert. Een hitte golf een golf die op het punt staat ontmaskert te worden van zijn sjoemelsoftware. Tis maar dat u het weet.