Hoe de smartphone de mislukte relatie van Merel en Gerben redde

'Ik heb nauwelijks door dat die griezel naast me ligt'

Merel en Gerben kunnen elkaar niet uitstaan, maar ze zijn toch al bijna tien jaar samen. Hun geheim? Dankzij de smartphone kunnen ze makkelijker omgaan met hun gebrekkige communicatie, wederzijdse animositeit en de fysieke walging voor elkaar.

Merel werd eigenlijk al na een jaar depressief van Gerbens aanwezigheid. “Ik moet er niet aan denken dat ik hem twintig jaar geleden had ontmoet”, lacht ze. “Dan had ik ‘s avonds in bed met hem moeten praten of zelfs seks moeten hebben. Nu kan ik gedachteloos door de berichten op Lindanieuws scrollen tot ik in slaap val en heb ik nauwelijks door dat die griezel naast me ligt.”

Voor Gerben is het infantiele gedram met de nasale stem van Merel genoeg reden om nooit een gesprek met haar te willen voeren. De vele uren die hij heeft besteed aan het spelletje Swing hebben zijn leven draaglijker gemaakt. “Haar naïviteit, narcisme en manipulatieve slachtoffergezeik ben ik allemaal vergeten als ik met het aapje naar het volgende platform slinger.”

In mei zijn Merel en Gerben tien jaar samen. Dat gaat het stel uitgebreid vieren. Merel: “We hebben in onze omgeving al zó veel relaties kapot zien gaan. Dankzij onze smartphones is ons dat leed bespaard gebleven. Desinteresse: ik kan het iedereen aanraden.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Is dit echt waar? ! Ik dacht dat ik relatie hebben moeilijk vind.. maard it? En waarom gaan die mensen niet uit elkaar?! Er is toch niks meer! Veel fijner en wie weet komt er wel n veel beter passend persoon . in idere geval hoef je niet meer inw alging te verkeren.

Reageer
gravatar

Helaas wel Annemiek,

Zo zie je maar wat een ellende het kan geven als je in een jolige en dronken bui even ‘naar buiten gaat’. Van het een komt het ander, en zit je in no time aan elkaar vast, zonder over de consequenties te hebben nagedacht.

Nu heb ik een maand of vier geleden al eerder eens wat gelezen over die Gerben van B. en Merel J. Via een groepsapp is zij erachter gekomen dat Van B. loopt te rotzooien met haar jongere zusje, die zij er nogal van verdenkt het niet zo nauw te nemen als het om veilige seks gaat. Merel vraagt zich de laatste tijd ook af waarom Gerben zo vaak voor onderzoek naar het ziekenhuis moet. Een antwoord daarop heeft ze nooit gekregen, want na die ene keer dat ze hem een berichtje stuurde, kreeg ze een kort en bits antwoord terug dat hij haar geblokkeerd heeft; óók om zijn dag niet verder te vergallen.

Maar de echte reden dat die twee nog bij elkaar zijn is de hoge hypotheekschuld, en het feit dat ze het huis maar niet verkocht krijgen. Maar wat wil je, ze komen allebei uit een gebroken gezin.

Nou Annemiek, dan ben je weer lekker even bijgepraat, en ook ik hoop dat die twee snel een ander huisje krijgen, al is het alleen maar omdat het wel een fijn is om je in je bed een keertje lekker om te draaien, toch?

Groetjes, Buster

gravatar

Gerben appt: ‘Waar denk je aan’? Merel appt terug: ‘Duh’! Gerben appt weer: ‘Zullen we’? Merel appt zuchtend terug: ‘Ja’, en doet het lampje uit.
Gerben zegt: ‘Truste’. Merel: ‘Hou je bek’, maar Gerben slaapt al.

gravatar

Ik vrees dat -indien deze tendens zich voortzet en uitbreidt onder onze huwbare en geslachtsrijpe jongeren- zich binnenkort een rampzalige demografische ontwikkeling voltrekt: we sterven uit omdat er geen kinderen meer worden geboren. Gelukkig hebben Eritrea, Sudan, Marokko, Algerije, Roemenië, Somalië, Suriname, Turkije, Tunesië, Syrië en Irak aangeboden versneld een hoger aantal kinderen te laten werpen door hun migranten om optredende tekorten autochtone nieuwgeborenen te compenseren. Ook vindt er een verhoogde uitstoot plaats van niet-Soennieten. Het enige probleem is nu de financiering van de spectaculair verhoogde afdracht van de Kinderbijslag. Bert Koenders en Jeroen Deysselbloem zijn al overeengekomen dit geld bij onvermogende ouderen weg te halen: “het oude vlees moet eerst op”. Geheel volgens de instructies van Mark Rutte.

gravatar

Ik herken het helemaal. Slapeloze nachten…. Gelukkig kan ik nu in slaap vallen met vogels die met elkaar op de vuist gaan. Gebruik wel een geluidswerende koptelefoon. Want partners ruiken het als je je niet goed beschermd hebt

Reageer