als kok zijnde kan ik zeggen dat dit onzin is. een marinade kan je zo in elkaar gooien en is altijd zo klaar. het kan niet zo zijn dat iemand 8 uur wacht op een marinade. misschien dat ze eeen 100 liter pan heeft opgezet en daar per ongeluk boullion in maakt. maar dat is geen marinade en dat weet elke mongool
Ah, u bakt ze bruin? En heeft u in uw hoedanigheid als kok wel eens een 100 liter pan gevuld van het fornuis gehaald? Probeert u dat eens om de ervaring op te doen; het duurt ongeveer 8 uur eerdat u de spoedeisende hulp weer mag verlaten.
Wat betreft de marinade heeft u overigens gelijk. En ja, zelfs een aap kan men nog leren koken. Toch is het zaak om niet als een gemarineerde hansworst de geschiedenis in te gaan, vindt u niet?
Laatst ben ik ook gruwelijk ziek geworden toen ik het etiket van de kipmarinade verkeerd las. Ik had het 15 seconden gebakken in plaats van de voorgeschreven 15 minuten. En ik maar denken dat ik de kip Rare had bereid
Lijkt mij dat de marinade juist zo klaar is en dat het marineren 8 uur duurt.
Of lag ze zelf 8 uur bezopen in de yoghurt koriander-munt marinade? Dat om 4 uur ‘s nachts klaar begrijp ik dan ook weer niet volledig. Een yoghurt koriander-munt fetish? Ach ja moet kunnen.
Heb wel eens broodpudding gemaakt, dat moest van 4 dagen oud brood. Ik heb toen bijna een week geen brood kunnen eten.
als kok zijnde kan ik zeggen dat dit onzin is. een marinade kan je zo in elkaar gooien en is altijd zo klaar. het kan niet zo zijn dat iemand 8 uur wacht op een marinade. misschien dat ze eeen 100 liter pan heeft opgezet en daar per ongeluk boullion in maakt. maar dat is geen marinade en dat weet elke mongool
Ah, u bakt ze bruin? En heeft u in uw hoedanigheid als kok wel eens een 100 liter pan gevuld van het fornuis gehaald? Probeert u dat eens om de ervaring op te doen; het duurt ongeveer 8 uur eerdat u de spoedeisende hulp weer mag verlaten.
Wat betreft de marinade heeft u overigens gelijk. En ja, zelfs een aap kan men nog leren koken. Toch is het zaak om niet als een gemarineerde hansworst de geschiedenis in te gaan, vindt u niet?
Laatst ben ik ook gruwelijk ziek geworden toen ik het etiket van de kipmarinade verkeerd las. Ik had het 15 seconden gebakken in plaats van de voorgeschreven 15 minuten. En ik maar denken dat ik de kip Rare had bereid
Rare kip?
Is dat een soort rauw?
Prima tijdstip voor een broodje shoarma. Tel uw zegeningen zou ik zeggen!
Nederlanders altijd wachten. Bij ons eten twee weken van tevoren klaar
Volgens mij zijn op de Speld alleen reclames van de Belsjineis toegestaan!
Hup, weg met jou
Ladies en gentlemen, marinade number 5!
De Koninklijke Marinade?
Lijkt mij dat de marinade juist zo klaar is en dat het marineren 8 uur duurt.
Of lag ze zelf 8 uur bezopen in de yoghurt koriander-munt marinade? Dat om 4 uur ‘s nachts klaar begrijp ik dan ook weer niet volledig. Een yoghurt koriander-munt fetish? Ach ja moet kunnen.
Wij vinden dit artikel aanstootgevend.
Maar wel lekker kort!
Joep.