Rolf keek één aflevering van Making a Murderer

‘Dat kan gewoon’

Rolf Janse (29) uit Waalwijk begon donderdagavond met kijken naar de serie Making a Murderer. Na één aflevering hield hij daarmee op. “Dat kan gewoon”, aldus Rolf. “Ik wilde naar bed, want vrijdag moest ik naar mijn werk.”

Rolf is van plan om later verder te kijken. “Ik vind het wel een goede serie en ik ben benieuwd hoe het verder gaat. Zondag heb ik tijd om aflevering 2 te kijken.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik adviseer Rolf Janse uit Waalwijk de serie NIET te volgen. Deze infotainment volgt het traject van een onbegrepen ADHD-jongere vanaf peuterleeftijd tot het bereiken van een status in de executieve sfeer in de gelederen van Willem Holleeder, Willem Endstra en Bram en Robert Moszokowicz. Het kán een jongere op verkeerde gedachten brengen; Rolf is weliswaar al 29 maar niet te laat om nog om te scholen naar een gevarieerder en lucratiever beroep dan medewerker bij een bekend transportbedrijf in Waalwijk.

Reageer