Nog steeds onduidelijkheid over potje in koelkast

‘Schmutzig ding man’

Er bestaat nog steeds onduidelijkheid over het potje rechts achterin de koelkast van een studentenhuis in Leiden. Alle 16 bewoners zijn bekend met het potje maar vooralsnog heeft niemand het potje opgeëist.

Het mysterieuze object is huisoudste Carrie een doorn in het oog. “Je ruikt het meteen als je de deur open doet. Ik durf dat schimmelding gewoon niet aan te raken. Maar het is niet van mij. Dus ik ga het echt niet opruimen.”

Koen vult haar bevindingen aan. “Schmutzig ding man. Fucking nasty. Wie laat zoiets nou maanden in de koelkast staan? Ik zweer het, ik proef het in mijn melk. Serieus. Ik ga meteen even op de app zetten dat iemand dat ding moet wegflikkeren.”

Daantje nam het heft in eigen handen en hing een briefje op de koelkast: ‘Van wie is dat ziek verrotte potje?!!’ Ze vindt het asociaal dat zij altijd degene is die de problemen op moet lossen in huis, ‘maar is het inmiddels wel gewend’.

Thijs is inmiddels verhuisd vanwege het potje.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Jawel, maar ik niet. Gelukkig doet mijn zippo het ook goed wanneer ik verkleumd naast een pak melk in de deur sta.

Vreemd? Ik ga nooit vreemd.

gravatar

Lijkt me dat het uit de kast komen van het potje zelf uit zal moeten gaan. Daar wenst men Speld niet als prik in de kont het hek van de dam te zien schuiven. Zoals dhr/mw Van Hiernaast enige weken terug zo terecht opmerkte: “Fatsoen moet je doen”.

Reageer
gravatar

Hm, wat een schmutzig verhaal weer.

Ik heb nog nooit zo’n schone koelkast in een studentenhuis zien staan, maar dit geheel terzijde.

Nadat Thijs zijn eerste tandjes had gekregen, is ‘ie op zichzelf gaan wonen om voor het eerst z’n eigen potje te koken.

Reageer
gravatar

Jongen dat is een gelukkie, was dat potje jaren kwijt!

Daar zit mijn donorsperma in voor het experiment om een hybride van een chimpansee te kweken.

Tenslotte heb ik de inseminatie zelf in persoonlijke gemeenschap met het dier verricht.

Het jong van onze kalverliefde zit nu in de wajong maar moet herkeurd worden.

Reageer
gravatar

De liefde bedrijven met een chimpansee voor de wetenschap, a la, maar u geeft hier al aan dat het om kalverliefde gaat: dat is dus duidelijk een geval van beestachtige pedofilie.

Blijft u rustig waar u bent; uw ip-adres is geregistreerd en een arrestatieteam is op weg naar uw woning…

gravatar

Manman, wat een gezeur. Dat potje stond er in 1989 ook al toen uh, hoe heette ze nou, dinges, me wilde uitleggen hoe ze in Leiden infinitesimaalrekening doen.

Marlies.

Reageer
gravatar

Kan iemand een potje in een ander huis stationeren? Per februari heb ik ook een kamer nodig…