VrijMiBo: 5 lekkere bikinifoto’s waarmee je het weekend wel doorkomt!

Lekkerrr

Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De bikini kan eigenlijk niet los gezien worden van de ontwikkeling in het Verenigd Koninkrijk, waar niets aan het toeval wordt overgelaten, dat het schaamhaar bij vrouwen geheel wordt verwijderd. Een kwestie van gezond verstand versus geloof. Niet alleen wordt de bikinilijn bijgehouden, maar wordt de gehele omgeving rond de schede van schaamhaar ontdaan zodat net onder de slip de vorm al zichtbaar is voor de connaisseur, dus niet enkel in de suspense van enkele uitstekende haren langs de rand.

Reageer
gravatar

Nee hoor Henk, ik ben zelf geen connaisseur. Ik ben toch niet voortdurend bezig mezelf complimenten aan het geven? Ik ben geen Narcissus. En ik sta zoals je zelf al suggereert maar in de schaduw van de ware kenners van de geheime leer. Ik kan zelf niet zo mee, dat weet jij het beste. Ik gluur wel af en toe stiekem mee in de diepere lagen van de samenleving, zo leren wij inboorlingen ook nog eens wat in deze ontoegankelijke wereld. En het geeft standing voor als je hogerop wil.

gravatar

Dit zijn juist de bikini’s voor de vollere vrouw. Moeilijk te zien inderdaad, door die graatmagere modellen.

Wel jammer, ik had die tangaslips liever van de achterkant gezien.