Simon is de gay best friend van Hester, maar zelf weet hij van niets

‘Ik heb dat mens één keer op een feestje gezien’

Heel Nijmegen kent Simon als de gay best friend van Hester, maar zelf weet hij van niets. Wat begon als een onschuldig misverstand, is voor de 29-jarige docent inmiddels een regelrechte nachtmerrie geworden.

Voor zover Simon weet, heeft hij op geen enkele manier laten blijken geïnteresseerd te zijn in Hester: “Ik heb dat mens één keer op feestje gezien. We wisselden een paar woorden aan de bar, niets bijzonders. Toen ze bij het weggaan ‘meid, we bellen’ riep, ging ik ervan uit dat ze het tegen iemand anders had. Een vrouw, bijvoorbeeld.”

Niets bleek minder waar. Hester wist Simons nummer te achterhalen: “Er gaat geen dag voorbij of ze valt me lastig met fashion-emergencies en foto’s van vermeend knappe mannen. De details over haar seksleven kan ik echt niet meer aan. Vorige week stuurde ze me zelfs foto’s van haar borsten, met de vraag of ik haar tepels ook zo groot vond. Ja dus. Gadverdamme.”

Hester zelf is zich van geen kwaad bewust: “Sinds ik Simon heb, begrijp ik veel beter hoe moeilijk het leven is voor homo’s. Als ik weer lees over een mishandeling, dan moet ik altijd even aan mijn eigen flikkertje denken. Gelukkig kan ik met onze vriendschap een echt statement maken en uitdragen dat ik begaan ben met de gay community. En hij ziet er ook nog eens goed uit, haha!”

Simon is de wanhoop nabij: “Op de een of andere manier is iedereen gaan geloven dat wij besties zijn. Zelfs mijn ouders nodigen haar al uit voor etentjes. Ik zal ermee moeten leren leven. Je vrienden kies je zelf, je faghag niet.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

“Dat mens”.
Geinig taalverschijnsel: “Het mens” is een duiding voor een vrouw.
En “De mens” is een ongeslachtelijke kwalificatie.

Reageer
gravatar

En het gaat nog verder, per streek en per (sub) cultuur. Bij ons in de regio is “dat mens (van …)” een duiding van een vrouw die niet spoort met plaatselijk heersende opvattingen, “het mens” -in algemene zin- is ook een referentie naar een vrouw en “die mens” duidt in zuid-oost Brabant op een man, in de betekenis van echtgenoot. “De mens” is een uitdrukking die voor de meeste Nederlanders en Speld-deelnemers op een te hoog abstractie-niveau ligt om in oneliner-verband te gebruiken.

gravatar

Veel vrouwen zijn in mij geïnteresseerd omdat ik biseksueel, aseksueel, homoseksueel en dergelijke ben. Hiertoe werd Share International opgezet met tal van analyses van het wereldgebeuren in relatie tot de Messias. Ik zou zowel man als vrouw zijn, of geen van beide, hoewel ik in die verschillende opties nauwelijks goed thuis ben. Maar uiteindelijk groeide hieruit de new age beweging, die de nieuwe mens vertegenwoordigt.

Reageer
gravatar

“Veel vrouwen zijn in mij geïnteresseerd omdat…..” maakt volgens mij niet uit wat je bent, vrouwen zijn gewoon geinteresseerd in alles wat beweegt.

gravatar

Ach, Hester is gewoon een trendgevoelige modieuze jonge vrouw. En dat type vrouwen heeft toujours een kuitenbijtertje annex /…likkertje van het type Malthezer, Chihuahua, of Cairnterriër nodig op links en een gay best friend op rechts om evenwichtig door het leven te gaan. En natuurlijk wat jurkjes en onesies van H & M of Chanel en een tas van € 3.500,- om SERIEUS genomen te worden c.q. om uiteindelijk serieus GENOMEN te worden. De mode schrijft dat nu eenmaal voor, mundus vult decipi.

Reageer
gravatar

Simon, oude reus, ben je nou helemaal betoeterd ! Je laat Hester over je grenzen gaan en je doet niets ? Kom bij mij maar een cursusje assertiviteit volgen, mijn beste.

Reageer
gravatar

Sorry Wammes, maar het Rijksmuseum heeft óf Maarten óf Oopjen, hoe de buit nu precies wordt verdeeld tussen Parijs (Maarten?) en Amsterdam (Oopjen) is een geheimpje tussen Pechtold, Pijbes en Deysselbloem.
We hebben weliswaar maar 1 van de 2, maar wel helemaal door de belastingbetaler vergoed hè? Slimme duivel die Deysselbloem: hij dokt € 80.000.000,- belastinggeld en het bedrijfsleven houdt de knip gesloten. Hoeveel meebetalende “gewone mensen” zullen ooit dit miljonairspaar bekijken?

gravatar

Ik zei toch ook niet dat ze ze tegelijk hebben ??

Ze hebben Maarten en Oopjen, maar soms Maarten en dan weer Oopjen.

Wel goed lezen Outsider !!

gravatar

Simon schaamt zich voor zijn hetrosexuele neigingen, maar dat hij daarom Hester door het slijk meent te moeten halen gaat toch echt te ver.

De karakterloze smeerlap! Durft hij niet in de kast te kruipen?

De lafaard!

Reageer
gravatar

Man man man, wat is dit, laat dit niet voor niets zijn.
Sommige mensen kunnen niet lopen.. zo laag om daar de kracht door te krijgen en dan Hester (Corrie v H.) voor een vrouw aan te zien.