Sjaan van 0 naar 100 in een eeuw

Retegoeie longinhoud geheim van beestje uit Alblasserdam

Sjaan is een hot hatch zoals het hoort: compromisloos en ongecompliceerd. Van 0 naar 100 in een eeuw. ‘Under the hood’ vinden we haar grote geheim: een retegoeie longinhoud van 3 kubieke centiliter gecombineerd met een Close Ratio Blaas en een zonnetje van een blinde darm.

Dit lekkere beestje uit Alblasserdam is met haar lichtmetalen heupen niet alleen een lust voor het oog, maar gaat ook nog steeds als een speer. Geboren op 30 september 1915, maar dat merk je aan niks. Gefeliciteerd Sjaan!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nee, natuurlijk niet. Dit heeft werkelijk niets met auto’s te maken.

Uiteraard is dit een impliciete verwijzing naar de cultuurhistorische verwikkelingen die Rubens uitbeeldde in zijn werk uit de blauwe periode van de derde dynastie. Dat men daarbij verbanden kon herleiden naar de grindperikelen van Verstappen sr. was een onvermoede diepgang, ongekend sinds de Jugendstil-tijd.

Volgt u het nog? Mooi, ik ook niet.
Hoeft u ook niet verder te zoeken naar de zin van dit stuk tekst.