Wij spraken een autoverkoper over het Volkswagenschandaal en nu hebben we een tweedehands Polo

Mooi dingetje

Het fraudeschandaal rond Volkswagen beschadigt het betrouwbare imago van de autobranche. De Speld sprak erover met autohandelaar Remco Wolters (38) uit Veenendaal. Dat leverde een goed gesprek en een tweedehands Polo uit 2004 op. Een mooi dingetje met lichtmetalen velgen, sportieve belijning en een zachtglooiende bumper. Nauwelijks kilometers op de teller.

We konden er zo mee wegrijden.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Goh ik dacht dat wij bij Pon alleen de Nederlandse belastingbetalers naaiden door politie inkopers een warme hand te geven maar nu ook al in de VS?? Nu snap ik ook hoe Ben aan die wijngaard in Californie is gekomen. Hopelijk heeft dat emissie gedoe geen gevolgen voor mijn baantje bij het Rijksmuseum, die Franse Rembrandt begint ook al zo te stinken.

Reageer
gravatar

De software is en blijft eigendom van Volkswagen AG, en wordt slechts in licentie aan u verleent. Het is niet toegestaan de software aan te passen van uw eigen auto, dit om te voorkomen dat roekeloze gebruikers er mee knoeien, dat is voorbehouden aan de fabrikant.

gravatar

Heer E., vanwaar uw raaskallerij?

Uw kever uit 1950 walmt slechts een ferme dosis smook uit nadat er een flinke ruk aan de slinger is gegeven.

Het strekt u tot aanbeveling de pijpen van uw fiets op 4 wielen eens duchtig te ontkolen.
Zulks geeft thans ook prima resultaten bij fietsen met 2 wielen met hulpmotor.

Op menig zondagochtend is het e.e.a. te bewonderen op de R’damse Coolsingel, alwaar Heer Jeettje de zijne regelmatig laat grommen in een mooi tempo.

gravatar

Ik zou niet willen spreken van een fraudeschandaal, dat zijn uw woorden.
Integendeel, autofabrikant Volkswagen heeft de software die de uitstoot van zijn 2.0 TDI-motoren rapporteert geoptimaliseerd, om u als klant beter van dienst te kunnen zijn.

Reageer
gravatar

haha hoe kan je auto zo slecht eruit zien en toch weinig kilometers hebben gemaakt? geloof er echt niks van hoor, al die volkswagen dealers zijn hetzelfde!

Reageer
gravatar

Lekker kort Bas. Daar hou ik van.

Nog bedankt voor de like die je mij gegeven hebt op 21 september bij het artikel Man nog niet klaar om SM-meesteres aan zijn ouders voor te stellen.

uhh, leuk

Corrie.

gravatar

Hij heeft elektrische ramen maar daar staat dan tegenover dat er geen motor meer in zit. Volgens de verkoper moet dat geen probleem zijn en de auto vervuilt ook minder dan die nieuwste modellen. Je moet nu gewoon altijd bergaf rijden.