Kevin (8) mag tot 23:00u opblijven voor Algemene Beschouwingen

‘Voor een keer moet dat kunnen’

De achtjarige Kevin uit Coevorden kan zijn geluk niet op. Na lang en hartstochtelijk aandringen bij zijn ouders heeft hij het voor elkaar gekregen dat hij tot elf uur ‘s avonds mag opblijven voor de Algemene Beschouwingen. Wel moet hij voor die tijd al zijn tanden hebben gepoetst en zijn Stef Blok-pyjama aan hebben.

Vader André maakt hiermee een uitzondering: “Voor een keer moet dat kunnen. Politiek is zijn lust en zijn leven. Al sinds hij kan praten dient hij moties in, waar hij de mogelijkheid ziet. Op zijn zevende heeft hij zich een keer ziekgemeld voor school zodat hij het vragenuurtje kon kijken, haha.”

Er zijn wel voorwaarden verbonden aan de deal met Kevins ouders. Moeder Mirjam: “Morgen geen gezeur dat hij moe is. En als hij de delen die hij gemist heeft wil terugkijken, dan mag dat niet tijdens schooltijd.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Pfff. Een Stef Blok-pyjama. Dat is zooo 2011. Die gast heeft zeker ook nog een Camiel Eurlings-salueer-action hero en een Jos Hoebe Voting Ballot Simulator.. Ik denk dat je hem nog het meeste plezier zou doen met Het Ultieme Rutte I-Nostalgiepakket: een ticket voor PSV met Henk Bleker en een enkele reis naar Angola.

Reageer
gravatar

Weet je wat het erge is?

Mijn zoon van (toen) 4!! en (nu) 6, heeft dat in het ‘echt’…. Hij smeekte op 4 jarige leeftijd al om op te mogen blijven voor het nieuws en het weerbericht!
Nu dat hij 6 is, vindt hij de nabeschouwing van voetbal erg belangrijk!
Oh ja, alle weer en nieuwsberichten worden opgenomen! (Ingesteld door zoonlief….)

Reageer
gravatar

Fijn voor Kevin dat hij zo pront in beeld komt. Alleen jammer voor z’n schaduw dat die -algemeen beschouwd- wat wazig achterblijft. Moet daar geen plenair debat aan gewijd?

Reageer
gravatar

Toe maar, zo’n kind meteen blootstellen aan pornografie, aperte leugens, misdadig geleuter en achterbaksheid!

Waarom grijpt de jeugdraad niet in? Was het zeilmeisje dan niet genoeg?

Reageer
gravatar

Het zal me niets verbazen als het joch morgen op school een spreekbeurt houdt over de verdere liberalisering van de 1020 urennorm, en het mogelijk maken van het inhuren van flexibele leerkrachten uit het Oostblok, om zo geld vrij te maken om het onderwijs te verbeteren.

Reageer