Harteloze Gerrit Hiemstra niet onder vluchtelingenadvertentie BN’ers

Walgelijke weerman geeft blijkbaar niets om menselijk leed

Een groot aantal BN’ers plaatste vandaag een advertentie in de Telegraaf. Zij roepen politiek en samenleving op iets te doen aan de vluchtelingenproblematiek. Wie de lijst met namen bestudeert, ziet het meteen: Gerrit Hiemstra staat er niet tussen.

Linda de Mol is een goed mens en tekende wel. Ze is geschokt door het ontbreken van de walgelijke weerman: “De wereld veranderen met een Telegraaf-advertentie is wel het minste wat je kunt doen. Als je die moeite niet eens neemt, kan het je blijkbaar niks schelen dat er zo veel mensen verdrinken. Dat valt me gewoon tegen van Gerrit.”

Het meteorologische stuk afval zelf zegt dat hij niet wist van de actie. Volgens omroepbaas Henk Hagoort (deugt, red.), is dat geen excuus: “Eigenlijk kan Gerrit dit alleen nog maar rechtzetten door in een belpanel te gaan zitten, of een liedje op te nemen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Bravo voor Gerrit! Wat een karakter heeft die man. Er is meer moed voor nodig om zo’n krachteloze advertentie te weigeren te ondertekenen dan dat maar wel te doen om vooral maar ‘bekend’ te blijven. Zielig gewoon. Kan niet anders of Gerrit heeft in stilte al een flink bedrag overgemaakt! Best raar trouwens dat Corrie niet getekend heeft.

Reageer
gravatar

We beseffen het niet, maar “Corrie” wordt er in elk item wel met de haren bijgesleept. Er is geen onderwerp of er zijn wel referenties naar deze duinliefhebster. Geen onderwerp of er wordt wel over “Corrie” of “CvH” geouwehoerd. Het lijkt langzamerhand op een computervirus dat in het Speld-DNA is geslopen; want wat is De Speld nog ZONDER deze gemeenschappelijke Kop van Jut? Zou zij door de RVD zijn geparachuteerd om de aandacht van dit wanpresterende kneuzenkabinet af te leiden?

gravatar

Mijn naam is Jacques (Sjaak) Herb, monopolist van de smartlap Manuela, en ook ik ontbreek zichtbaar op de alfabetische lijst van De Telegraaf. En wel hierom: hoewel mijn roem tanend is, wil ik niet tussen geheide VVD’ers als Jan Hommen (ING-bankier) en Onno Hoes (ex burgemeester van Maastricht) worden gesignaleerd. En nog minder in de buurt van zo’n spuiter/snuiver als Junkie XL. Ik meld dit maar even voor de goede verstaander(s).

Reageer
gravatar

Ik herhaal het nog maar een keer (want een vorige reactie werd zonder opgaaf van redenen geweigerd) Gerrit Hiemstra werd door De TELEGRAAF-redactie eenvoudig te insignificant geacht, dus van te weinig publicitair gewicht. Daar schuilt een kern van waarheid in: Dr. Gerrit Hiemstra is al 25 jaar op tv en is in die periode nauwelijks van gewicht, kapsel en kostuum veranderd. Gerrit houdt ook bewust een low profile i.v.m. zijn hetero-schap in een overwegend homosuele arbeidsomgeving.

Reageer
gravatar

Als ik Hiemstra was zou ik het ook niet doen:

Zeg nou zelf wie vertrouwd “De Telegraaf” die ineens een draai van 180 graden maakt.

Tot nu toe vertegenwoordigden ze het tegenovergestelde VVD/PVV standpunt
😉

Reageer
gravatar

Misselijkmakend. Ik ben zelfs nog even langs zijn bureau gelopen om een post-it met dit geweldige initiatief achter te laten. Ik heb me meteen opgegeven. Gelukkig heeft de NOS ook nog meteorologen in dienst met gevoel in hun lijf. Dat wordt een gek momentje bij de koffieautomaat morgen.

Reageer
gravatar

Het valt mij op dat uw naam ook niet verschijnt in het alfabetisch geordende overzicht waarvan bij dit artikel ook een foto is geplaatst.

Deze meteoroloog meet met twee maten.

gravatar

Ik zou principieel nooit in één rijtje willen staan met een drugshoofd als Junkie XL, VVD’ers als Onno Hoes en zeker niet met zo’n exhibitionistische zelfverrijker als Jan Hommen (ING-bankier). Het is maar welk medium men verkiest om zijn/haar naam weer eens in de krant te krijgen; slechte publiciteit is beter dan géén publiciteit.
Trouwens, de bittere waarheid is dat de bescheiden Gerrit NOOIT door De Telegraaf is gevraagd, zelfs EVERT SANTEGOEDS ontbrak, nou dan weet je ‘t wel.

gravatar

Laat die bekende nederlanders maar een vluchtelingenkamp financiëren in de midden-oostelijke en noord-afrikaanse regio.

Dan hoeven de vluchtelingen hun leven niet meer te wagen en kunnen ze over een tijdje meehelpen dan de opbouw van hun eigen land.

Reageer
gravatar

Gerrit heeft de advertentie niet getekend omdat hij de bui al ziet hangen. Het is code rood betreffende de vluchtelingenproblematiek.

Wanneer het beschaafde Westen haar postkoloniale visie op de wereld als zijnde het geweten en de politieagent niet verandert dan zijn is onze samenleving in gevaar.

Ze maken zichzelf in het Midden Oosten af en daardoor is het hun probleem.

Los het maar lekker zelf op.

Corrie.

Reageer
gravatar

Lijkt me handig als op deze site alleen nog maar in alfabetische volgorde kan worden gereageerd.
En als je beurt voorbij is kan je niet meer reageren, dat voorkomt schijnheilige goedmakerij achteraf als je betrapt bent op onverschilligheid en zorgt ervoor dat ik regelmatig het laatste woord zal hebben.

gravatar

ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

gravatar

Ach, die bekende Nederlanders doen dat niet omdat ze zich zo betrokken voelen.

Nee het gaat hen alleen maar om de aandacht.

Voor weinig geld weer in het nieuws.

En vanavond misschien in de Wereld Draait Door.

Stelletje Labbekakken

Reageer
gravatar

nee joh, man. Als ik geld geef aan een goed doel, zoals bijvoorbeeld dhr. Moszkowiz doe ik dat enkel voor het goede doel, niet voor de aandacht die je daarna krijgt!

gravatar

Als je bedenkt dat de mensensmokkelaars niet eens het weerbericht van Gerrit Hiemstra checken voordat ze hun klanten op de vaart zetten, dan zou ik eerder zeggen: Gerrit draagt al bij, maar men maakt er geen gebruik van.

Reageer
gravatar

Er is een kind aangespoeld, de materialist David Cameron de vergrotende trap van Margaret Thatcher, is ook al aan het actievoeren om zijn nobele ziel in de media te profileren nadat hij de onderlaag van zijn land in alle anonimiteit liet verrotten.

Reageer