Superhandig: 6 manieren

Voor wie zich afvraagt hoe

Het is de vraag die iedereen bezighoudt: hoe? We zetten 6 manieren voor je op een rij.

1. Met een heggenschaar
Veel mensen vergeten tijdens hun leven aan tuingereedschap te denken. Een gemiste kans, want met een heggenschaar kom je een heel eind. Probeer het eens! Je zult zien dat er een heggenschaar bij komt kijken.

2. Huppelend
Het lijkt misschien onnatuurlijk, maar huppelen is een zeer efficiënte manier. Bovendien is het op deze wijze een stuk beter voor je conditie. Ook voorkom je dat de boel gaat roesten. Nadeel: het ziet er niet uit.

3. Online
Voorkom gedoe en doe het gewoon online. Door de zaak via internet af te handelen, gebeurt het sneller, anoniemer en klimaatneutraal. Kijk voor meer informatie op een website.

4. In het Zweeds
Mogelijk heb je er moeite mee. Wellicht komt dat doordat je het nog niet in het Zweeds geprobeerd hebt. Wie alles in vloeiend Zweeds doet, zal merken dat alleen Zweden begrijpen wat je aan het doen bent. En dat kan van pas komen. Denk bijvoorbeeld aan de Afsluitdijk.

5. Wurgend
Toerekeningsvatbaar? Dan is deze manier niet helemaal legaal, maar juist daarom extra spannend. Door het hele gebeuren wurgend af te ronden, houd je meer tijd over voor andere dingen. De ideale lifehack!

6. Niet
Zoek het anders ook maar lekker uit.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Bedankt! Ik ga gelijk een online bezorgdienst voor Zweedse gehaktballetjes opstarten. De koeien worden gewurgd, het gehakt met een heggenschaar versneden en de ballen huppelend bezorgd,

Lust je het niet dan zoek je het zelf maar uit

Reageer
gravatar

Het hoe is nu glashelder, maar de hamvraag is: wat ? Neem als voorbeeld: “een reactie plaatsen”: een heggenschaar is zinloos, huppelend toetst veel moeilijker in, online is vanzelfsprekend, in het zweeds heeft Corrie al gedaan, dus is taboe, wurgend toetst ook moeilijker in en vergt een niet aanwezig slachtoffer. Blijft over niet, maar ik doe het wel, dus niet niet, conclusie: de 6 manieren kunnen de prullenbak in wat het plaatsen van een reactie betreft.

Reageer
gravatar

Een ander voorbeeld: de IS bestrijden. Een heggeschaar wordt algemeen als een te licht wapen gezien, huppelend ontwijk je geen kogels, online is veilig maar verslaat geen strijders zweeds kan voor enige verwarring zorgen, maar al snel wordt je weer beschoten, wurgen is lastig want eerst moet een kogelregen worden getrotseerd.
Niet is wellicht nog het slimste, maar dan is de IS er nog. Eigenlijk dus ook hiervoor niet zo bruikbaar, die 6 manieren. Jammer.

gravatar

hun motieven zijn wel invoelbaar. het negeren van de eindeloos herhaalde flauwigheden die los staan van de artikels zelf vereist een hogere schaal van verlichting dan met welke van bovenstaande tips ook bereikt kan worden. huppelen werkt nog het best. nou bezondig ik mezelf ook weer aan het plegen van een incrowd reactie…

Gelukkig is daar agent Bertus die ons zal manen door te huppelen, dat geeft troost, kom er maar in Bertus

gravatar

Alle pogingen tot het inzetten van controleurtjes etc. waren van jou afkomstig corrie.
Wij willen alleen jou zo gewelddadig mogelijk tot ontploffing brengen. Dat lost tenminste werkelijk iets op.

gravatar

Is het niet een tof idee dat de sympathisanten van de Speld Kultuur kamer een manifest opstellen over wat politiek correct is voor hen is en als zodanig op het forum mag. Een mooie titel van het manifest zou zijn ‘Hoe heurt het?’.

Op de redactie van De Speld hoef je wat dat betreft niet te rekenen. Die lui kennen geen fatsoen.

Een beetje hulp van fatsoensrakkers kunnen ze best wel gebruiken.

gravatar

Beste Corrie,

Nee.
Njet.
Nej.
Non.
Nein.
No. (x3 talen)
Akwali.

Is wat iedereen zou zeggen als ze jou zien.
Gewoon nee.

Kijk maar eens wat er gebeurt als je fuckt met ons, als er plotseling een IS-2 en wat MS-1’en voor je huisje staan, als onze infanterie jou eens lekker komt veranderen in een zeef. En aan het einde zul je nog leven, Corrie, geloof me, en zoals Sorrie zegt, zullen we je opblazen. Met rotjes en knalerwtjes. Die we door je oogkassen gooien.

Karl.

gravatar

Fijne tips
met name met die van de heggenschaar verwacht ik goede resultaten te behalen
een beetje main stream wel
dus ik zal vanavond eerst even proberen of ik de meidoorn gesnoeid krijg door hem te wurgen
spannend

Reageer
gravatar

Deg bist ne rel fukkor, Corrie, deg njet kurva dogmers ne vilvidae vey.

Ty shlyukha.

@Wammes Waggel: Inderdaad, stem NCPN! Gratis gezondheidszorg, onderwijs en een leven zonder drukte om geld, geld, geld en Corrie!

gravatar

Hoe kan Corrie hier nu op reageren? Er staat duidelijk “6 manieren” maar Corrie hééft helemaal geen manieren. Als ie dan ook eens onzin uit gaat kramen met behulp van dat domme Google Translate, dan zijn de rapen helemaal gaar…. Corrie: snabbstopp med din smutsiga språk!