NOS raakt rechten achtuurjournaal kwijt

TLC gaat NOS-journaal uitzenden na Say Yes to the Dress

NOS is de uitzendrechten van het achtuurjournaal kwijtgeraakt aan TLC. De lifestylezender deed een bod van 287 miljoen op het nieuws, een bedrag dat de NOS onmogelijk op kan brengen.

NOS-hoofdredacteur Marcel Gelauff: “Dit is toch een klap, we hadden het niet zien aankomen. Het achtuurjournaal is altijd een instituut geweest. We zijn nu aangewezen op nieuws over het koningshuis.”

TLC zal het Nederlandse achtuurjournaal om 21.00 uur uitzenden na Say Yes to the Dress.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik vind dat het journaal voortaan gepresenteerd moet worden door Imca Marina, die is ambtenaar van de burgerlijke stand. #zinin

Reageer
gravatar

Niet goed. Journal moet gelezen door imam en lezeres uitghuwelijkt. Is enorme marqt TLC voor muslim in Nederland.

gravatar

aangezien het niveau van het nos journaal de laatste jaren ook aangepast wordt aan mensen met een gemiddeld iq van 45, is voor mij het “heilige” 20.00 uur nos journaal al enige tijd van de baan. niet meer om 20.00 uur, nou, net op tijd voordat de nieuwslezers alleen nog maar zinnen met max. drie woorden mogen gebruiken.

Reageer
gravatar

Naar het schijnt komt Honey boo boo daarvoor terug in de plaats. Honey boo boo was wegens redenen geschrapt bij TLC maar de makers hebben nog een compleet seizoen liggen. Een ideale vervanger voor het journaal aldus Jeroen Overbeek, die de voice over gaat worden.

Reageer
gravatar

287 miljoen is een klap in het gezicht van al die trouwe kijkers. Als achtuurjournaal-kijker ben je tegenwoordig niets meer waard en word je voor een habbekrats verkocht.

Ik doe het niet meer!
Ik stop ermee!

Reageer
gravatar

Mooi, nu kan ik het achtuurjournaal net kijken nadat ik thuiskom. Meestal zit mijn vriendin dan TLC te kijken l, dus zappen is niet nodig!

Reageer
gravatar

Eindelijk
Mijn behoefte om ‘s avonds acht uur de ene journalist aan de andere te horen vragen wat diens mening is omtrent t een of t ander is nooit erg groot geweest. Bronvermelding naar een karikatuur, origineel.

Voor objectieve, onafhankelijke feiten is er nog maar één medium.

Reageer
gravatar

Kijk, tenminste iemand die het begrijpt.

Ik zit ook altijd aan de buis gekluisterd bij de bloedstollende rapportages over Nederlanders die een monsterfile van een uur hebben overleefd of over het enorme verlies dat een echtpaar in Echt leed, doordat hun auto werd bekrast.

En niet te vergeten de al minstens even bloedstollende rapportages over Nederlanders in Tunesië. Schokkend, de trauma’s van deze mensen die niet in de buurt waren.