Herman van der Zandt presenteert examenuitslagen

Uitslagenavond NOS duurt tot 23:00 uur


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

U kan welke Uitslag ook maken dit goed idee nog steeds worden er geen Orde op Zaken gesteld in Europa maar ook binnen Nederland niet maar er komt ook een andere ergere CRISIS aan van Amerika U.S.A Financieel het is een kwestie van tijd maar het gaat zeker ook Gebeuren dan kunnen we Blij zijn want dan komt heel Nederland in een TENT te wonen in Vondelingen PARK te Amsterdam moeten we ook gaan als échte Vluchtelingen net als die anderen mensen NU dus nog even geduld hebben dan is het zo gekomen

Reageer
gravatar

U kan welke Uitslag ook maken dit goed idee nog steeds worden er geen Orde op Zaken gesteld in Europa maar ook binnen Nederland niet maar er komt ook een andere ergere CRISIS aan van Amerika U.S.A Financieel het is een kwestie van tijd maar het gaat zeker ook Gebeuren dan kunnen we Blij zijn want dan komt heel Nederland in een TENT te wonen in Vondelingen PARK te Amsterdam moeten we ook gaan als échte Vluchtelingen net als die anderen mensen NU dus nog even geduld hebben dan is het zo gekoimen

Reageer
gravatar

Wel jammer dat op het Linde College geen Latijn, KCV en Turks worden aangeboden als eindexamenvak. Daarnaast is Natuurkunde op het Linde niet mogelijk in combinatie met wiskunde A. Know your ‘fake facts’ de speld…

Reageer
gravatar

Zo lang ik kan herinneren waren de examenuitslagen een feest waar ik me op verheugde, met volle teugen van genoot en louter prettige herinneringen aan overhield. Maar dit schiet me echt in het verkeerde keelgat. De NOS gaat hier een lijn over die je niet mag passeren. In plaats van de inspirerende, bezielende Dionne Stax krijgen we Herman van der Zandt!

Reageer
gravatar

Net als docenten vroeger telefonisch deden maakt Herman alleen de gezakte kandidaten bekend, zoals Rodney (foto). Ondanks een naar boven afgeronde 10 op Latijn kan Rodney zijn 7 tekorten niet compenseren en komt hij ook niet in aanmerking voor een herkansing. Wel heeft hij nog de mogelijkheid om zijn diploma om te zetten in een havo diploma en tevens Duits te laten vallen. Door naar Marieke Hoving.

Reageer
gravatar

Gewoon een “gründliche” hekel aan Duits. Ik snap überhaupt niet waarom je die taal nodig zou hebben. Vier bier is exact hetzelfde als in het Nederlands en veel meer heb ik niet nodig daar bij onze westerburen.

gravatar

Einfach eine Gründliche ekel an Deutsch. Ich Schnapps überhaupt nicht wieso mann die Sprache brauchen würde. Vier Bier ist genau das gleiche wie ins Niederländisch und viel mehr brauche ich nicht bei unse Western Nachbar. In die Niederlanden bekommt mann nur PferdeUrin und in Deutschland ist das Bier viel Besser und viel mehr. Ich mag Brattwurst.

*Ich bin als Übersetzer nicht verantwörtlich für eventuelle Fehler. Für Risiken und Nebenwirkungen fragen Sie Ihre Artz oder Apotheker.

gravatar

Hoor net dat de Duitsers onze oosterburen zijn.

Boeiuh…

Je ken toch zien dat Aardrijkskunde niet m’n sterkste vak is?

gravatar

Wat moet die ÜberSeikert nou weer?

Dat die Duitsers meer zuipen is bekend, maar ze doen nog altijd onder voor de Tsjechen (hé, economie ken ik wel hè!)

En je mag inderdaad Brattwurst, maar ik zeg niet waar precies. M’n biologie-score was ook niet al te best namelijk.

gravatar

Mein Wiener ist nicht gross.

*Ich bin als Übersetzer nicht verantwörtlich für eventuelle Fehler. Für Risiken und Nebenwirkungen fragen Sie Ihre Artz oder Apotheker.

gravatar

Ik mag die Übersetzer wel.

Duidelijke taal en betrouwbaar. Goede toegevoegde informatie. En volledig nutteloos. Heeft de regering hier niet nog een subsidieregeling voor?

gravatar

Als ik kom te overlijden wil je dan op mijn grafsteen vermelden dat ik mijn eindexamen heb gehaald?

gravatar

U kan welke Uitslag ook maken dit goed idee nog steeds worden er geen Orde op Zaken gesteld in Europa maar ook binnen Nederland niet maar er komt ook een andere ergere CRISIS aan van Amerika U.S.A Financieel het is een kwestie van tijd maar het gaat zeker ook Gebeuren dan kunnen we Blij zijn want dan komt heel Nederland in een TENT te wonen in Vondelingen PARK te Amsterdam moeten we ook gaan als échte Vluchtelingen net als die anderen mensen NU dus nog even geduld hebben dan is het zo gekomen

gravatar

Portretrecht.
Kijk dat ff in, want ze mogen toch niet zomaar privegegevens erbij pakken!