Consument ergert zich aan dierenvoer in de schappen

'Dierendag is pas over vijf maanden'

Hoewel Werelddierendag officieel pas op 4 oktober wordt gevierd, bieden diverse supermarkten nu al dierenvoer aan. Kattenbrokjes, hondensnoepjes en andere lekkernijen liggen pontificaal in de schappen bij bijvoorbeeld Albert Heijn en Jumbo.

De consument vindt het maar niks. Janne Alberg, baasje van vier grote huskies: “Zo gaat de lol van een dier hebben er wel een beetje af.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

op dieredag geven de nederlanders hun dieren dierenvoer. dat is al jaren zo dus is het een traditie dus het moet zo blijven. anders is het geen traditie

janne alberg is zeker een dieren terrorist. ga toch solliciteren, janne alberg want je heb zeker geen baan en je bent zeker werkeloos omdat je niks beters te doen heb. en anders ga je terug naar je eigen dierenland! neuken!

Reageer
gravatar

Jaja wel hondenbrokken en kattenbrokken maar als Lei eens wat wil hebben dan is het er weer niet, waar blijven die zeesterren, krabben en schelpen Albert Heijn? En als ik daar dan naar vraag krijg je ook nog die blik of opmerkingen als ‘we hebben wel krabsalade?’ NEE! Ik wil een hele krab, zeester of schelp, waarom is dat niet mogelijk en wel katten -en hondenvoer is het omdat ik zwart ben?

Reageer
gravatar

En ik erger me altijd aan die Corrie van Hiernaast vóór die schappen.

Je weet gewoon dat zij bij thuiskomst gelijk aanvalt op die bak met hondenbrokken op schoot, terwijl dat mens weer voor dat beeldscherm zit te hikken.

Reageer
gravatar

dus je mag je huisdier alleen met dierendag dus wat lekker geven ? netals je geliefde op valentijnsdag en je ouders op moeder en vaderdag dikke onzin,ik erger me daar niet aan.

Reageer
gravatar

hort toch zo voor de mens staat toch ook alles uitgestalt dus waarom voor de dieren niet.als je het niet ziet loop je weer te schreewen dat je het niet kan vinden en als het te vroeg staat loop je ook te zeuren bah bah sommige mensen hebben niets anders te doen dan zeuren zeuren en nog eens zeuren

Reageer
gravatar

Dit gaat helemaal nergens over…. Zijn er geen ergere dingen om je aan te ergeren? Dat er überhaupt geld, energie en aandacht aan wordt besteed.
WAT EEN BULLSHIT

Reageer
gravatar

Maar ik erger mij aan al dat mensenvoedsel in de schappen, waar ik niets van krijg. Kijken, kijken maar niet eten.

Reageer
gravatar

Wat is hier bijzonder aan? @ Janne Arlberg: …en al de schappen voor mensen dan, zo gaat de lol van een partner hebben er wel een beetje af, hoooor.??? !!!
Ik krijg hier echt warme gevoelens van… “Get alive”

Reageer
gravatar

Zwarte Piet hoort zwart te zijn.
Elke anders gekleurde Piet weet dus duidelijk niet hoe die z’n werk behoort te doen.

gravatar

Ik denk dat de lol van een huisdier nog sneller weg is als er alleen op 4 oktober eten te koop is Mijn katten zijn erg gehecht aan hun maaltijden, die zullen 1 keer per jaar niet echt waarderen

Reageer
gravatar

Een speld hoort scherp te zijn. Er worden de laatste tijd soms ook al botte spelden aangeboden. Ze prikken niet, ze dienen eigenlijk nergens meer toe.
Dus: wees een held en slijp uw speld.

Reageer
gravatar

Waar haalt u normaal gesproken uw boodschappen? In de winkels waar ik kom staan al jaren brokken in het schap…..

Reageer
gravatar

Pfff dat wat Janne Alberg zegt slaat ook nergens op…
Wat heeft de lol met je huisdier nou temaken waar je het hondenvoer koopt?

Reageer
gravatar

even random vraagje over de poll:

De Speld Kiest
Vrijheid is tot kerst deze stelling laten staan
Prima joh, ik klik hier toch nooit op (100%, 3.404 stemmen)
3.406 goed geïnformeerde lezers hebben hun oordeel uitgesproken.

wat hebben die andere 2 lezers gedaan?