Hét gevecht van de tweede pauze: Kevin vs. Jayden

Wat u nog niet wist over de strijd van 1,50 euro

Het houdt Basisschool de Triangel al dagenlang in zijn greep, maar eigenlijk weet niemand in Nederland waar dit schoolpleintitelgevecht precies over gaat. Lees hier alle ins en outs over het gevecht waar niemand in Heerhugowaard meer omheen kan.

1. Kevin heeft al vier maanden geen gevecht verloren
In zijn gewichtsklasse (licht obese kinderen) is Kevin al vier maanden ongeslagen. Onder anderen zijn zusje en Hanco uit groep 4 dropen al met de staart tussen hun benen af. Het blijft lastig in te schatten wat dit betekent voor een gevecht in een andere gewichtsklasse. Jayden is lichter en leniger, maar komen zijn slagen wel aan?

2. Bij Jayden gaat het niet goed thuis
Van Jayden wordt wel eens gezegd dat hij een ‘druk kind’ is. Dat heeft veel te maken met zijn moeilijke thuissituatie. Vader Willem zit al langer tussen twee banen in en zijn moeder ondervindt de nodige stress van het elke maand de eindjes aan elkaar knopen. Daardoor zijn er thuis spanningen en krijgt Jayden niet altijd de aandacht die hij nodig heeft. Ook mist hij een goed rolmodel in zijn leven.

3. Er staat veel op het spel
In de eerste pauze is er de mogelijkheid om zakgeld in te zetten op de winnaar. Volgens ingewijden (Meester Kees en juf Rita, red.) gaat het om astronomische bedragen, die in totaal kunnen oplopen tot wel 1,50 euro.

4. Jayden is onlangs verhuisd, is nieuw op de Triangel en hij kent tafels!
Zijn track record op zijn oude basisschool is onbekend, maar we weten wel dat Jayden goed is met gym. Ook kent hij de tafels van 1 t/m 8 uit zijn hoofd. De tafel van 9 loopt goed tot 5 x 9 (45).

5. Tijdens de vrijdagmiddagpauze barstte de (psychologische) oorlogsvoering in alle hevigheid uit.
Omdat hij meteen na school naar huis moest komen, stelde Jayden voor elkaar na het weekend in de tweede pauze te pakken. Kevin dreigde alvast dat Jayden niet welkom zal zijn op zijn verjaardagsfeestje in oktober.

6. Het gevecht is te volgen via de beveiligingscamera’s op het schoolplein.
Dankzij een handige interventie van de conciërge is het gevecht via een livestream te zien op een obscure Russische website. Daar zenden de beveiligingscamera’s het gevecht vanuit vier verschillende hoeken in 360×280 pixels uit.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Een Nederlander DIE ZICH NIET GAAT BEMOEIEN MET ANDERMANS ZAKEN : kijk dat blijft raar. Mijn Hollandse familie is zo lief maar soms moet ik me inhouden. Wees een beetje kalm. . . Denk eerst.

Op een dag heb ik tenmniste zeven Marokkanen achtergelaten in Roosendaal. Via mijn Taxi. Raakte de weg kwijt. Van nervositeit. Je weet echt niet wat je meemaakt. Stopte om de weg te vragen naar de shop. ‘Als je rechtdoor rijdt rij je er meteen op’, zei een Hollandse. De oudste moet 14 jaar geweest…

Reageer
gravatar

Maar waar exact komt dit vandaan? Wat voegt het toe aan het verhaal? Daarbij begrijp ik werkelijk niets van wat je probeert te zeggen in je tweede alinea.

gravatar

Wij hadden vorige week het gevecht tussen kleine Ariël en kleine Mohammed. Ariël glasrijk gewonnen natuurlijk, want hij had een uzi.

En daarna heb ik het huis van de familie van wijlen Mo en dat van z’n buren laten bulldozeren. Gewoon, voor de lol.

Reageer
gravatar

Inderdaad koffiepraat, vriend. Wij zullen bovendien in een artikel bewijzen dat de Palestijnen achter de aanslag in Nepal zaten!

gravatar

1. Kevin heeft al vier maanden geen gevecht verloren.
2. Bij Jayden gaat het niet goed thuis.
3. Er staat veel op het spel.
4. Jayden is pas verhuisd en kent de tafels.
5. Tijdens de vrijdagmiddagpauze barstte de oorlog uit.
6. Het gevecht is te volgen via camera’s

Hoe heet de hond van Wesley?

Reageer
gravatar

69. heb je geen computer voor nodig – dat zie je zo: 6 verschillende factoren als input en maximaal 9 uitkomsten: ergo de hond heet 69

gravatar

Lachen, mijn kleinzoon van zeven is ook zo’n vechtersbaasje. Iedere week is het raak op het schoolplein. Het is verbazingwekkend dat hij altijd vecht met jongetjes met een Noord-Afrikaans uiterlijk. Waar haalt hij het vandaan? 😉

Zijn vriendjes schreeuwen hem tijdens het vechten toe met de leus “Minder, minder”.

Dat vind ik te ver gaan.

Corrie.

Reageer
gravatar

Lieve Corrie trek je niets aan van die zuurpruim die zich Nottie Booy noemt. Je bent een schat van een mens en zo te zien aan de 333 likes die je hebt gekregen in het vorige artikel over een lekker wijf ben je nog steeds zeer aantrekkelijk voor mannen.
Bedankt dat je van de forumsite een up to date site hebt gemaakt. Voorheen waren de reacties zo jaren zeventig.

gravatar

De regelementen uit het handboek van de schooljeugd zijn duidelijk.
Geen gevechten als je de tafels tot en met tien nog niet kent!

Reageer