Honderden vogels teruggekeerd uit Syrië

Ornithologische afdeling AIVD maakt zich zorgen


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

O jee… Ik hoor de mensen al denken: “wat jammer dat ze niet de oversteek met de boot hebben gemaakt, dan hadden we ze misschien nog kunnen onderscheppen of kunnen torpederen. Komen ze hier natuurlijk ons superieure gras en takjes opeten en gebruiken”… Het gevaar komt steeds dichterbij!

Reageer
gravatar

Ja, een tragisch geval van verwisselde coördinaten; hij was geprogrammeerd om het gebouw van Nationale Nederlanden (18e etage) aan het Weena aan te vliegen om een collectieve reisverzekering af te sluiten voor een IS-reisgezelschap. Na Irak wil men nu in V-formatie naar Syrië om daar de laatste resten van vroege Arabische beschavingen onder te schijten. Door een noodlottige TomTom-storing was de Maastoren nu plaats van inslag.

gravatar

Niet gek voor een papagaai, maar volgens de Wikipedia is het “Allah akbar”, als voornoemde vogel inderdaad bedoelt: “Allah is groot”. Of dat vanuit een vogelkooi makkelijk waar te nemen is, betwijfel ik echter.

gravatar

Daar zal Rutte van balen. Gelukkig hoeft de AIVD alleen te letten op Jihad-vogels met een baard of een hoofddoekje, dus dat is een makkie.

Reageer