Bizar! Deze vrouw heeft een KIND in haar BUIK

Bekijk hier de freaky foto's

Wow, dit is echt weird. Deze vrouw heeft gewoon een compleet kind in haar buik. Geloof je het niet? Check deze foto’s dan:

Flickr - cc David Leo Veksler - 2

 

Flickr - cc David Leo Veksler - 3

 

bron: flickr - ludovic hirlimann

Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Yeah right, het leuke aan de speld is dat je af en toe gaat twijfelen of iets nu wel of niet echt waar is. Dit is behalve ongeloofwaardig ook nog gewoon ongepast en zeer beledigend ten opzichte van de ietwat corpulente vrouw op de foto’s. Zo’n röntgenfoto fotoshoppen kan iedereen tegenwoordig. Bah

Reageer
gravatar

Deze vrouw heet toch niet toevallig Maria? Ik heb eens gelezen van ene Maria die via een soort goocheltruc ook een baby in de buik had ontvangen. Weet niet meer van wie. Hans Kazan? Hans Klok?

Reageer
gravatar

Over parasieten gesproken! Deze verwijder je niet zomaar! Ik heb het met deze vrouw te doen en ik vraag me af in welk inheems land ze dit heeft opgelopen :'(.

Reageer
gravatar

Als jurist betwijfel ik dit. Want wie zegt dat zij echt een kind in de buik heeft en niet, bijvoorbeeld, een typische vorm van vet-opslag rond haar buik?! Dit is allemaal iets te snel geconcludeerd!

Reageer
gravatar

Ja pas op, want fysiologische “appeltjes” zijn meer gevoelig voor hart- en vaatziekten dan fysiologische “peertjes”. Bent u fysiologisch een appeltje (geworden), laat dan uw overtollige buikvet middels liposuctie tot appelstroop verwerken: in Schinnen (Zuid Limburg) is men daar dagelijks druk mee.

gravatar

Altijd al gedacht dat het met die appelstroop geen zuivere koffie was; volgens klokkenluiders en kenners komt er al jaren geen appel meer aan te pas. Wél massa´s suikerbieten, geur-, reuk- en smaakmiddelen. Ik vraag me nu af hoe het met die duurdere appel/perenstroop staat; zou die nog wel halal zijn of ook haram-buikvetten bevatten van obesiete Hollanders?

gravatar

Och, dit valt nog mee, het is er maar één. Het is wat weird maar kinderen schijnen hier nauwelijks blijvende schade aan over te houden. Je hebt ook nog van die aandachtsgeile dames die er dan gelijk 2, 3 of soms zelf 4 tegelijk in hun buik stoppen… opscheppers!
Ooit was er zelf een vrouw die er 8 tegelijk in haar buik had, maar dát noem ik dan weer KUNST.

Reageer
gravatar

Eén kind? Op de foto zijn er duidelijk twee -pal naast elkaar- zichtbaar. Zoals gewoonlijk neemt niemand even de moeite om echt even de foto te bekijken. Niet dat het landelijk gezien veel uitmaakt. maar voor de Kinderbijslag wel.

Reageer
gravatar

en dan is er over de zogenaamde natuurlijke conceptie nog niets gezegd, walgelijk .. als je ziet hoe dat gebeurt, al dat bloot vlees …

Reageer
gravatar

Hoe weet je dat het een kind is? Misschien houdt ze gewoon van pizza’s of heeft ze een waterbuik.

Wie heeft het kind hier bij verzonnen?

Creatief, dat wel, maar toch ook heel stom.

Reageer
gravatar

Precies en ik ga mijn jongen ook niet meer vertellen dat ze door een mens zijn gebracht, via een draagdoek in diens mond. Het eierverhaal, hoe broos ook, moet nu maar eens op tafel komen !

gravatar

Wat men al niet doet voor een beetje aandacht… Dat die vrouw haar lichaam zo toetakelt moet ze zelf weten, maar dat arme kind heeft hier niet om gevraagd!

Reageer
gravatar

Wat mensen tegenwoordig al niet doen voor een beetje aandacht…
Leuk voor die vrouw hoor, moet zelf weten wat ze met dr lichaam doet, maar is dit niet kindermishandeling?

Reageer
gravatar

Fijn dat mijn reactie na ruim 6 uur toch nog geplaats is, ik dacht dat ie opgegeten was door het reactiemonster aangezien een later geposte reactie van iemand anders er al wel stond. Excuses voor mijn gebrek aan vertrouwen en het daardoor dubbel reageren.

gravatar

Lisette, Jaap Aap is hooguit 12, komt mss nog goed.

Voor De Speld zie ik het somber in.. dat gaat alleen maar achteruit. Als ik naar Pauw kijk vind ik het altijd weer een beetje pijnlijk dat je eerst de klapvee begeleider hoort klappen en dan de rest in de studio met vette tegenzin erachteraan.

Ik bedenk opeens dat dat eigenlijk nog het leukste is aan De Speld, ze langzaam zien zinken. Corrie, Viesman, Plien.. Het helpt gewoon niet meer.
Dat vind ik dan wel weer leuk :).

gravatar

Zou mevrouw in tijdens het fietsen op een beetje ongelukkige manier in botsing gekomen zijn met een groep jeugdigen? Misschien kunnen de jeugdigen hun gelederen eens nalopen of er misschien een lid ontbreekt?

Reageer
gravatar

Sorry,maar waarom is dit weird!? Haar buik is behoorlijk opgezet zegmaar hoe het hoort wanneer ne 8/9 maanden zwanger bent. Is de schrijver van dit blog uit een ei gekomen? Want volgensmij is het alles behalve weird dat een vrouw een compleet kind in haar buik heeft wanneer zij op het punt staat de bevallen.. Als er nou een hond of en alien in zat, ja kijk dat was weird geweest

Reageer
gravatar

Deze berichten verblijden mijn hart… Zo nu en dan klik ik daadwerkelijk op een Speld bericht om te kijken hoeveel mensen er daadwerkelijk randdebielen zijn.

Hoeveel mensen denken nu echt dat de schrijvers van dit artikel zo dom zouden zijn dat ze niet zouden herkennen wat een zwangere vrouw zou zijn.

Het grappige, doch droevige, resultaat is dat je te lang bezig zou zijn met tellen.

Toch, die “tuesday” van der linde waagt het er nog op: even reageren. Must be a troll….toch?!

Reageer
gravatar

Ray Lombardy, een daadwerkelijke randdebiel.

Het grappige doch droevige is dat hij dat zelf nooit in de gaten zal hebben.
Je herkent ze meteen: weten niet dat een naam, nick of niet, met een hoofdletter begint.

Toch verraad hij zichzelf door toe te geven dat hij nimmer tot 80 zou kunnen tellen binnen afzienbare tijd. Pak er een telraam bij Ray, niet zo snel opgeven.
You must do your best … right!?!

gravatar

Is dit wel een mens? of is dit een aliën in vermomming? Ik denk dat laatste, het idee dat een mens een kind in zijn of haar buik heeft is volslagen bespottelijk.

Reageer
gravatar

Belachelijk om dat op deze manier nog op te kweken. Moet toch moet nodig zijn anno 2015. Moet toch makkelijk buitenbuiks kunnen groeien. Wat kost dit grapje voor de werkgever en de maatschappij aan zwangerschapsverlof e.d. Om nog maar niet te spreken over de medische kosten. Gewoon in een lab op een schaaltje opkweken.

Reageer
gravatar

….nou…. Er staat nergens precies wat voor KIND… En ik vind die korrelige zwartwitfoto ook maar onduidelijk…. Beetje niveau ‘ik heb een ufo gespot, kijk hier! ‘……

Reageer
gravatar

Het is niet van deze tijd dit,
‘t ziet er natuurlijk geweldig uit,
en als kerel heb je natuurlijk ook fantastisch huisgehouden op alle momenten van de dag om het voor de eierwekker af gaat klaar te krijgen,

maar als je een keer ervaren hebt wat er ietsje daarna gebeurt… dit je geliefde aan doen…

Het gaat alle normen van de arbeidsinspectie te buiten.

Reageer
gravatar

Beste De Zotheid,
Zoals je misschien wel weet kan ik alleen communiceren met mede-bêta’s in verband met een onoverkomenlijk taalprobleem: syntax error… hahahaha.
Om je raad op te kunnen volgen heb ik hulp nodig.

gravatar

Techniek is zo belangrijk in onze maatschappij dat we vergeten zijn dat die een doel dient, het is net als seks. Het verband tussen seks en de mogelijkheid van kinderen baren is zoek bij de meeste Hollanders, het zware werk laten ze over aan allochtonen die hier nog geen techniek in kennen. Is staatsgericht.

Reageer
gravatar

Als je vraagt aan een kind uit het platteland waar de melk vandaan komt, zegt het: “Van de koe.” Een stadskind zegt: “Uit de winkel.” Wij adopteren onze kinderen uit Afrika om de verdeeldheid op te lossen.

gravatar

Kijk eens ze heeft het blauwe laken nog, waaronder wij…. (CENSUUR, Rudolf Julius) en flink uitgewassen in de Biotex.
Wat hebben wij trouwens samen genoten van die ene keer. Jouw scherpe nagels staan nog in mijn… (CENSUUR, Rudolf Julius) jammer dat de rubberen aansluiting erdoor ging lekken.

Voor ik het vergeet: Rudolf, ook mijn felicitaties. Ik hoop voor jou dat hij op zijn moeder lijkt, als je begrijpt wat ik bedoel.

gravatar

T is toch gewoon normaal dat ze een kind in dr buik heeft zoiets heet zwangerschap. Snap niet wat hier zo ” Bizar ” aan is….

Reageer
gravatar

Broodje aap? Broodje AAP?

Zeg krop ijsbergsla, eet jouw eigen kinderen op. Neem een voorbeeld aan reageerder nummer één.

Overigens is zo’n kropje jonge ijsbergsla niet te versmaden met een vinaigrettetje van twee eetlepels azijn, snufje zout, zes eetlepels olie, één theelepel mosterd, één theelepel honing, peper en eventueel andere smaakmakers naar eigen inspiratie!

gravatar

wtf, that is the pop group Normaal! That’s called pregnancy! You’re all a bunch of Justin Bieber fans. Shame on you!

gravatar

Mooi dat ik al 154 likes heb, andere mensen vinden dus dat ik gelijk heb dus. Kan iemand deze nieuwsbericht verwijderen want dit is gewoon DOM

@jelle wtf is dat plaatje? @translator de taal is hier nederlands niet iedereen spreekt engels pff