Minister Blok betrapt op playbacken tijdens optreden in Kamer

Fans voelen zich gedupeerd


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Blok doet hier waarvoor hij is opgeleid en afgericht. Zijn tekst is door spindocters en ghostwriters verfijnd, gepolijst en dus naadloos passend in de VVD (Van VanDaag), versluierend, onbegrijpelijk voor niet-Liberalen maar volledig passend in het lopende vijfjarenplan van het Polit-buro der Liberale Gemeenschap. Even is nog overwogen Blok te laten voorlezen van de autocue, maar veiliger werd geacht hem te laten playbacken; dat voorkomt impulsieve uitglijers richting CDA en D66..

Reageer
gravatar

voor een politicus geen mening hebben is een kwalijke zaak. Als je niet voor je mening durft uit te komen, dan ga je toch gewoon playbacken.
Asscher en Rutten dekken je toch wel.

Reageer