Kabinet was op de hoogte van bank Eva Jinek

CDA en D66 vragen om opheldering

Het kabinet was er in oktober al van op de hoogte dat de talkshow van Eva Jinek een ongemakkelijk zittende bank zou gebruiken. Dat blijkt uit een uitzending van het onderzoeksprogramma Zembla. CDA en D66 hebben premier Rutte om opheldering gevraagd. Ze willen weten waarom het kabinet niets deed om de bank te voorkomen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

het is een mooie vrouw met verstand van zaken, durft de vragen te stellen die andere niet durven stellen, geeft ook kritiek waar dat nodig is.
Blijkbaar zijn onderstaande reacties een gevolg van jaloezie

Reageer
gravatar

Idioten!
Het feit dat ze in de 2e kamer op het pluche zitten wil nog niet zeggen dat het beleid er beter van wordt.
Ook maakt een slechtzittende bank het mogelijk dat ze sneller en meer de waarheid spreken. Je wilt er namelijk zo snel mogelijk weer vanaf!

Reageer
gravatar

Misschien moet Eva zèlf eens op de bank gaan zitten en dan prof.Smalhout op de stoel kan hij haar eens vertellen over de islam en de koran (lees zeer goed stuk van prof. Smalhout in de telegraaf van zat. 17 jan.)slaat ze de volgende keer als ze moslims op de bank heeft niet zo`n flater,en stel ze de juiste vragen.Anders komt ze zo pittig uit de hoek maar tegen de 3 moslims op de bank liet ze zich volledig inpakken.Volgens hen was de koran alleen maar goed ,nou wij en weten inmiddels wel beter.

Reageer
gravatar

In de V.S. zou men zeggen `You can take that to the bank´ en verdomd, dat doen ze dan ook onmiddellijk. Maar soms valt zo´n bank om en dan heeft de gemiddelde Amerikaan (OMG) direct een psychiater nodig, waarbij ze onveranderlijk weer op een bank belanden. Heel Amerika is gewoon verziekt door het bankenstelsel.

Reageer
gravatar

Hoe eerder die one-wife show van Jinek verdwijnt hoe beter. Zelfs de fatsoensnormen kent ze niet deze brutale Balkan-Bitch. Zit met haar hand onder haar hoofd ordinair onderuit gezakt om haar benen te tonen Er komt geen verstandig woord uit bij deze zelfingenomen tante. Ze is vooral goed om regelmatig haar linkse opmerkingen en standpunten te ventileren. We hebben honderden echte Nederlandse die dit vak beter en echt beheersen dan zij.

Reageer
gravatar

Dat is een wat venijnige reactie, beste Brekelmans. waarom, zo vraag ik je. Op die benen van Eva is niets aan te merken, anders was Bram Moszkowicz er niet tussengeraakt. Ik vind Eva J. niet dommer presenteren dan Humberto Tan of die jongen van De Wereld draait dooorrrrr. Talking heads zijn gewoon IN, of ze stellen zich hyper politiek correct op, of ze stellen frontale, kritische vragen. Nog los van die benen (bij wijze van spreken) zie ik liever Eva dan die andere entertainer-entrepreneurs.

gravatar

Weer een hoofdpijndossier dat onderin een la verdween. Ooit zullen we horen met welk kabinetslid Jinek het bed deelde om de bank erdoor te krijgen.

Reageer
gravatar

Deze bank is juist erg comfortabel. Normaal gaat je inlegkruisje kreuken. Op deze bank niet. Ook als je tampons gebruikt is de bank een uitkomst. Het piepen van de tampon wordt duidelijk minder.

Reageer
gravatar

Het is een schande om zo te spotten met andermans profeet!