Staatsschuldloterij gewonnen door Rita Kleihoorn

Meppelse houdt voorlopig baan aan


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

In België is het sinds eergisteren wettelijk toegelaten om de premier zijn kletskop met mayonnaise te besmeuren. Ocharme Charluis. Dat ding moet weg zoveel is zeker.

Elke maandag dat er geen trein rijdt noch vliegtuig van de grond raakt kost ‘maar’ 3% BNP.

Volgende week komt de boetevrije week eraan. Dan mag je 62 rijden in een zone 50 zonder gezeur.

Reageer
gravatar

Als we nu Meppel met buldozers in zee drijven en onze ogen voor een keer dichtknijpen voor de ontzéttende vervuiling die dat met zich mee zal brengen, zijn we daarmee ook meteen van de staatsschuld af. (Een win-win situatie!)

Dan kopen we onze scholletjes de komende 60 jaar wel in Zeeland.

Reageer
gravatar

Ik ben dan altijd wel weer benieuwd wat iemand met zo’n bedrag doet trouwens. En was het bedrag van 461 miljard nou in Euro’s of Roebels? Als het in Roebels is, dan betaal ik Rita wel, dan is ze ook weer van die schuld af

Reageer
gravatar

Het aardige van de Staatsschuldloterij is nu juist dat we allemaal gewonnen hebben! Iedere Nederlander (m/v) heeft bijna 30.00 Euro! en de pot wordt met 400 Euro per seconde groter. Ook als we slapen. Dus niet “kinderen altijd prijs”, maar “geen gezijk, iedereen rijk”

Reageer