Gordon biedt aan celstraf Holleeder uit te zitten

Meerderheid vindt nu dat Holleeder levenslang verdient


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dit moet stoppen. Als we het goed vinden dat mensen nu ook illegaal hun cel gaan verhuren, wat hebben we dan geleerd van Uber, P2P en Airbnb? Wat is een zit- of bromvergunning nog waard als we dit toestaan? Het land gaat naar de kloten op deze manier.

Reageer
gravatar

Holleeder hoort in een museum. Ik vraag me af waarom er nog niet iemand met een plan is gekomen, op het Museumplein in Amsterdam of bij een van de metro-uitgangen, of het gemeentehuis, op de vlooienmarkt, of bij Albert Heijn. Voor Holleeder hadden we geen criminelen met een verhaal. Hij zette het einde in van de kraakbeweging en deed veel goeds voor de stad. Ik begrijp niet dat de man nog geen eredoctoraat aan de UVA heeft gekregen. Een groots man. Goed zo, Gordon.

Reageer
gravatar

Het zou een zegen voor de mensheid zijn als ze allebei voor de rest van hun leven opgesloten zouden worden.
Moeten we wel met z’n alle betalen, dat dan weer wel.

Reageer
gravatar

Hier zit een luchtje aan.

gravatar

Wie in Nederland kan zich niet de meesterlijke ontvoering van Freddie Heineken voor de geest halen? In de gevangenis kreeg Holleeder nieuwe inspiratie. Die heeft Gordon hard nodig. Ook de generatie die toen niet geboren was, kan daar nog een puntje aan zuigen.