Gemeente Amsterdam gaat waarschuwen voor Britse toeristen

Matrixborden wijzen publiek op lallend gevaar

De gemeente Amsterdam gaat met matrixborden waarschuwen voor Britse toeristen in de binnenstad. Volgens burgemeester Eberhard van der Laan zijn er sterke signalen dat er Britse toeristen in omloop zijn. Hij roept de burgers van zijn stad op om verdacht gedrag bij de politie te melden. Britse toeristen zijn eenvoudig te herkennen aan hun liederlijke gedrag, beroerde tafelmanieren en onaantrekkelijke vrouwen. Eind november werd er al een kalende man in een korte broek gespot nabij het Leidseplein.

Met name Britse toeristen proberen het verbod op Britse toeristen steeds vaker te omzeilen, zonder hiervan de gevaren in te zien. Guusje Woudstra van de GGD Amsterdam waarschuwt voor de schadelijke effecten van Britse toeristen: “Britse toeristen kunnen misselijkheid en hevige ergernissen veroorzaken. Meestal blijft het daarbij, maar er zijn ook gevallen bekend van mensen die na blootstelling aan Britse toeristen om drie uur ‘s nachts ‘You’ll never walk alone’ stonden te zingen op de Nieuwmarkt.

Met een grootschalige publiekscampagne hoopt de gemeente mensen bewust te maken van de gevaren. Naast matrixborden zijn er in de binnenstad ook berenklemmen met witte bonen in tomatensaus geplaatst. Eerder vandaag was de politie al dichtbij een arrestatie. Na een anonieme tip wist men een lading Britse toeristen te traceren. De daders wisten te ontkomen op een bierfiets.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Laten we het koesteren! Zolang de hordes horror-toeristen zich in die vuilnisbelt te buiten gaan aan 020-se folklore, wordt het beschaafd deel van ons land die ellende bespaard. Als daarbij dan ook nog eens in een gezellig onderonsje die toeristen zich dood snuiven of slikken terwijl de 020-se inboorlingen elkaar met acute loodvergiftiging het leven bekorten, wordt er aan twee kanten netjes opgeruimd

Reageer
gravatar

Hoezo probleem, we hebben net die witte heroïne voor onze Britse vrienden uitgevonden. Loopt lekker hoor, nog een paar weken en ze komen echt niet meer.y

Reageer
gravatar

Maak je geen zorgen, wat voor amsterdam telt is alleen maar het imago naar buiten toe. Het is een kwestie van geld hoelang ze het uithouden. Tegenwoordig nog rotter dan rotterdam. Je komt er alleen nog mensen tegen in een boek. Daarom worden die waarschijnlijk uit de bibliotheek gebannen.

Reageer
gravatar

De massa immigratie is een groot probleem. Zo ziet u dat islamitische Britten hier naar het mooie Amsterdam komen om herrie te schoppen en een pilletje te scoren. Burgemeester van der Laan heeft een bord voor zijn kop en legt de prioriteit bij het bestrijden van Zwarte Piet. Echter gaat zwarte Piet 6 december weer het land uit en komen de Britten met boten het kanaal over! Meneer Rutten het is tijd het leger in te zetten en elk Brits schip, vliegtuig en auto aan gort te schieten!

Reageer
gravatar

Worden tegenwoordig ook al pints met asbakkenbier voor die Engelse lui getapt in Amsterdam??

Of is hier sprake van Nederlandse pilsner versneden met sigarettenroet, om die Britten erin te luizen?

Reageer
gravatar

Prima initiatief, een nog beter initiatief is wanneer over heel Nederland matrixborden komen met een waarschuwing wanneer er Amsterdammers buiten de 020-grens zijn gesignaleerd .

Bah! Wat zijn Amsterdammers toch een walgelijke lui.

Corrie.

Reageer
gravatar

Allemaal de schuld van praktiserende leden van ‘Second Love’. De jaarlijkse schoonmaakactie van de Nederlandse duingebieden door kinderen van basisscholen, hebben dit jaar een aantal in Amsterdam bekomen synthetische berenvellen met tijgerprint gevonden. De prijskaartjes zaten er nog aan, dus gestolen. Eromheen werd heel wat viezigheid uit het zand geprikt. De inhoud was ronduit walgelijk te noemen, en het stonk enorm. Een excuusbrief aan de ouders van de jonge strandjutters bleek noodzakelijk.

gravatar

Hoi Benny, lang verhaal. Zorg er de volgende keer voor dat het ook ergens heen gaat.

gravatar

Lieve Corrie,

Ik begrijp jouw walging van walgelijke mensen niet. Je bent immers de ongekroonde koningin der weerzinwekkenden.

gravatar

We gaan nergens heen beste azijnseikert,

Voor je het weet loop je tijdens een zomerse duinwandeling met je kinderen een roodgebakken klomp vlees op een gestolen berenvelletje al vleiend tegen het lijf, die uitnodigend zit te wenken om ook d’r rug even in te smeren.

gravatar

maar waarom zou iets gestolen zijn als het prijskaartje er nog aan zit dat heeft eerder iets met luiheid te maken om niet de moeite te nemen om het er af te knippen

gravatar

Hoe je het ook draait of keert, het blijven plakkende, goedkope speculanten. Goochem is ook weer in ere hersteld. De slijmballencorruptie met hun rapportcijfers.

gravatar

Het artikel noemt Britse toeristen terwijl er eigenlijk alleen problemen zijn met Engelse toeristen. Daar kan Wilders nog een puntje aan zuigen. MINDER MINDER MINDER van dit soort slappe ongein.

Reageer
gravatar

De arme Engelsen kunnen nergens meer naartoe. Velen zien Amsterdam op dezelfde manier als Oost-Berlijn tijdens de Koude Oorlog. Er zit een bepaald avontuur in om je in een totalitair regime te wagen, in dit geval van het circus. 365 dagen per jaar carnaval. De mensen een beetje bezighouden! Steek vooral geen sigaret op bij het Centraal Station, anders krijgen ze nog kanker in de Arena. Het probleem is dat ze de Wallen niet kunnen vinden, want die zijn overal.

Reageer
gravatar

onaantrekkelijke vrouwen, is dat niet een belediging en een generalisatie, als over muslim of Afrikaanse vrouwen werd gezegd dan zou het racisme wordt genoemd .zijn alle vrouwen mooi in Nederland .

gravatar

Via SMS alert worden zowel de Amsterdammers als Britten gewaarschuwd dat een mongolide stumperd met een IQ van een visstick, Eberhard van der Laan, is ontsnapt uit het Rijksmuseum. Volgens ingewijden is er een tweede verdachte ontsnapt genaamd G. Woudstra. Bronnen van het Scharlaken Koord willen dit echter niet bevestigen. De ME en Luchtmacht raden burgers aan indien u een van genoemde individuen ziet ze met lichtsignalen en stenen te waarschuwen en voor eigen veiligheid onnodig links te rijden

Reageer
gravatar

Het ging wel. Slechts een enkel schilderij is verdwenen. Navraag wees uit dat het om een zelfportret van de verguisde Amsterdamse burgervader ging. Schade geschat : €2,50. I.v.m. reconstructie van de diefstal zoekt de politie vrijwilligers met een Brits uiterlijk in bezit van ei met gebakken spek. Degenen die de kluts kwijt zijn dienen vrijdag voor 8:00u terug te komen, dan wordt er namelijk even geveegd en kunnen de klutsen aan de rechtmatige eigenaars worden teruggegeven

gravatar

Je begrijpt het nog niet. I Am Sterdam (Adam) verwijst naar de ‘Ster van Bethlehem’ die op 11 december 2008 werd aangekondigd ten teken van het eerste televisie-interview in Amerika met Maitreya, ´sharing´. De ster is een ufo. Het hoofdkantoor van Share zit in Amsterdam. De Britten die het fijne niet kunnen weten, komen met de kerst massaal naar Amsterdam voor de geboorte van Christus, die echter niet geboren is maar uit het niets gekomen: daar kunnen ze zich niets bij voorstellen dan Amsterdam.

gravatar

Beste en enige echte Maarten,

Dat de schade die de aanleg van de Noord-Zuidlijn heeft veroorzaakt zodanig ernstig is dat het Museumplein inmiddels voor Amsterdam CS ligt, is in de rest van Amsterdam nog niet echt doorgedrongen. Daarbij draaien de meeste Engelsen bij het verlaten van het CS linksom.

gravatar

De nieuwe metro is een verkeerde toepassing van het begrip ondergrondse, een monument uit de tijd van euro, oorlog aan de terreur en ziektekostenverzekering. Calvinisten overdrijven als ze op de verkeerde weg zitten, ze nemen alles letterlijk, eerst was na de Bijbel beton het wondermiddel, dan ineens moet onder de grond alles doorschijnend zijn. Misschien is het multicultureel bedoeld ofzo, net als die trams met die zwarte ramen. Die kun je zo over de hele linie erin monteren.

gravatar

Een paar hoeren die een probleem oplossen? No way! Ik heb m’n zussen eens een wiskundig probleem voorgelegd, maar denk je dat ze er uit kwamen?

gravatar

Only the ones with the stiff upper lip behave themselves.