Onzekerheid over lot Zorreguieta hel voor zijn familie

'We móeten weten wat er met hem is gebeurd'

De familie van de Argentijnse oud-minister Jorge Zorreguieta lijdt zwaar onder de onduidelijkheid over zijn lot. Dat zegt zijn zoon Martín: “Wij móeten weten wat er met mijn vader is gebeurd. Deze onzekerheid zou voor elke familie onverdraaglijk zijn.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Officiële mededeling: uw vader is dood.

Hij heeft niet geleden.
Heeft eigenlijk een zeer comfortabel leven geleid.
Heeft ook geen verantwoording hoeven af te leggen.
Zijn dochter heeft het geschopt tot koninklijke uitvreetster.
Daar heeft hij ook nog van meegeprofiteerd, d.m.v. leuke feestjes.

Hopend u hiermede te hebben gerustgesteld,
República Argentina
in samenwerking met:
Koninkrijk der Nederlanden.
Sieg heil!

Reageer
gravatar

Wat zijn wij Nederlanders goed in met het vingertje wijzen. Wij zijn zelf ook niet schoon op de graat, wat hebben wij gedaan in onze koloniën? Wij kunnen onze handen ook ik eigen boezem steken. Daar hoor ik nooit iets over. Het is altijd die ander.

Reageer
gravatar

Voor hen die het grapje niet begrijpen: er zijn tussen ’78 en ’83 zo ongeveer 30.000 mensen ‘verdwenen’ waarvan de familie niet weet/wist of ze dood of levend waren.
Ik vind m ijzersterk. Groeten uit Buenos Aires

Reageer
gravatar

Henkje,
De meeste van die verdwenen mensen bleken gewoon te zijn verhuisd, als zogenaamde vluchtelingen naar de luilekkerlanden vertrokken.
Groeten uit Almelo, of zo.

gravatar

Ik vind hem wel sterk, maar er is nooit bewezen dat die man er wat mee te maken heeft gehad. En laten we wel wezen, wat hij ook gedaan heeft, het is niet de schuld van zijn kinderen.

gravatar

wist niet hoe het hier werkt. Heb per ongeluk een bij ene Negrim gezet. Dat was absoluut niet de bedoeling!! Dat dat ik daar kon doorklikken op meer commentaar. Wordt ook wat er in Argentinië is gebeurd al ontkend …. Dank aan De Speld!

gravatar

Nee maar Johnny die “onschuldige” kinderen kunnen op z’n minst wel afstand nemen van de fascistische daden van papa cs…oh ja wat zei onze domme koning ook al weer “het is maar een mening”

gravatar

nee dan ben je niet goed op de hoogte ik kom zelf uit chili waar we pinochet hadden, maar in argentinie zijn er mensen uit vliegtuigen gedumpt. en meer van dat soort verdwijningen. Kan Maxima niks aan doen, maar vind dit wel een scherpe.

gravatar

Natuurlijk weten ziekenhuizen dat niet!
Twee mogelijkheden:
1) Ofwel hij is een vliegbasis op gebracht vanwaar hij alleen terug naar huis kan zwemmen.
2) Ofwel hij ter adoptie afgestaan aan een paar arme wezen.

gravatar

Een beetje meer eerbied voor deze man! Hij is hofleverancier vanwege dat sluwe Argentijnse stuk dat hij aan Beatrix verkocht om haar domme Alexander te begeleiden en te beglijden.

Máxima is geen hoer zoals velen beweren, zij is een call-woman die het alleen met boven modale inkomens doet want verschil moet er wezen en het koningshuis moet zijn mysterie behouden.

Laat die Zorreguieta toch met rust of stuur hem anders een bloemetje!

gravatar

Van niets? Van niets? Ik ben alleen dat verdomde staatslot kwijt en volgens mij had ik iets gewonnen, dus ik zit nu al dagen overal te zoeken waar ik dat ding kan zijn kwijtgeraakt en daarom reageer ik niet op telefoon en mail. Nu weer verder zoeken, ik had verdorie 3 eindcijfers goed… Ja, ook ik maak me zorgen over mijn lot!