Terre des Hommes veroordeeld voor uitbuiten nepmeisje

Rechter: ‘Het maakt niet uit dat ze virtueel is’

Een Australische rechtbank heeft een medewerker van Terre des Hommes veroordeeld voor het uitbuiten van een 10-jarig Filipijns nepmeisje. De charitatieve instelling liet het meisje webcamseks hebben met pedoseksuelen. Volgens de rechter maakt het niet uit dat zij virtueel is.

Het meisje, Sweetie, had al obsceen beeldmateriaal ontvangen van pedoseksuelen uit onder andere Polen en Australië. Het feit dat zij dachten dat het om een echt meisje ging, was voor de rechter voldoende aanleiding om de medewerker van Terre des Hommes tot tien jaar celstraf te veroordelen.

De rechter noemde de uitbuiting in zijn vonnis misselijkmakend: “Het slachtoffer werd door Terre des Hommes gedwongen chatrooms te betreden waarvan bekend is dat er veel pedoseksuelen te vinden zijn. Zij moest ingaan op hun avances en online seks met ze hebben. Voor de ouders moet dit een hel zijn: dan heb je al een virtueel kind en dan wordt het ook nog eens misbruikt.”

Terre des Hommes ontving geen geld voor het misbruik van Sweetie. Volgens de rechter is dat een strafverzwarende omstandigheid: “Het feit dat er geen enkel financieel gewin voor de verdachte was, toont aan dat zijn daden uitsluitend voortkomen uit de perverse wens om een kind te laten misbruiken.” De rechtbank legde de verdachte daarom ook een gedwongen behandeling op.

Misdaadverslaggever Peter R. de Vries houdt zich al enige tijd met de zaak bezig. Hij heeft zijn kennis gedeeld met de Australische politie: “Zonder mijn vermoedens was deze zaak nooit opgelost. Ik wist door eigen onderzoek al langer dat dit meisje virtueel is. Ik heb de politie de tip gegeven de daders te zoeken in de hoek van het internet.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

ik vind overigens dat je vroeger met de telefoon zo´n beetje alles kon vinden aan wat voor sex dan ook en geen gedoe,,,wat miuj betreft gaan de sexlustigen weer naar vroeger zonder risico dat je met iemand die zoiezo niet aan internet sex hoort te doen als klein meisje,(wat voor ouders heb je dan als je als klrein meisje zoiets dan doet,.HET ZIJN ALTIJD 2 PARTIJEN,HET IS UITLOKKERIJ.

Reageer
gravatar

uitlokken,,,,dat is het,,1 vies spelletje door de verkeerde instantie,,dat vind ik..ik ben humaan als wat en houd niet van gekke internet sex rommel en als jongetje van 10 deed ik maar wat graag met de meisjes van mijn leeftijd kustkikkertje enzo en toch dat beetje meer maar zodra 1 ouwe pik iemand van 10 benaderd of erger,dan gaat het bij mij in de bovenkamer ook niet goed maar again,,,dit is uitlokken,.,.misleiden en dus foute boel.,.,.het is internet,.goed is goed,fout is fout

Reageer
gravatar

Bones was echt.. maar de EMH is een wolk photonen met burger rechten – dat geldt dus ook voor articifiele intelligentie die ingezet wordt bij het opsporen van buitenbaarvermoedelijk geweld.

Met zijn mobiele emittor wandelde de EMH door vele afleveringen met veel verhaal.
Alles wordt hij leerde werdt digitaal.

En niet te vergeten DATA een android ontwikkeld door Dr.Sung – met een positronic matrix als uber-FPGA op basis van grafeen als atomair core-memory.

Reageer
gravatar

Even reageren op het serieuze verhaal erachter: Tja, zo kan je natuurlijk ook virtuele jahad strijders aanmaken en zo ‘terroristen’ werven. Stemmen de terroristen in met de opdracht, dan pak je ze op en gooi je ze jaren achter slot en grendel.

Reageer
gravatar

Sweetie is een val voor pedoratten die kinderen op afstand willen misbruiken. Elke pedo die met Sweetie wordt gesnapt voor hij virtueel misbruik kan maken van een echt kind is pure winst. We hebben het hier kleine kinderen die bedreigd worden door mensen met een gevaarlijke, perverse, machtswellustige afwijking. Arresteren en castreren die perverten. En dan bedoel ik niet chemisch.

Reageer
gravatar

Oh Henk, wat ben je toch opwindend als je je zo boos maakt! Grrrr!

Kom, dan maken we even ons dagelijks rondje rond de BSO, misschien zit er wat lekkers bij!

gravatar

OOH Henk, wat ben je toch woest opwindend als je je boos maakt! Grrrr!

Kom, dan maken we ons rondje langs de BSO, misschien zit er wat lekkers bij om mee naar huis te nemen!

gravatar

In het artikel is sprake van online seks hebben.
Hier kan ik totaal niets bij voor stellen. Als dit net iets is als seks op televisie, moet je zorgen er niet af te vallen of de beeldbuis te breken. Hoe voer je in hemelsnaam online seks uit? Zeker als je nu weet dat het meisje virtueel was.

Reageer
gravatar

Eppootje, neem deze tekst niet al te letterlijk: “online sex hebben” is onmogelijk; het gaat in alle gevallen om lieden die (door hoge nood gedwongen) de hand aan zichzelf slaan; dus het gevaar voor een virtuele buitenbaarmoederlijke zwangerschap van ‘Sweetie’ is louter virtueel. Wat mij echter intrigeert hoe Peter R. de V. op deze site kon belanden: desk-research vanuit casuïstiek, een tip uit ‘het milieu’ of eigen initiatief? Of komt er soms weer een boek van hem uit dat dringend tv-promotie behoeft?

gravatar

Dan was de goede oude tijd inderdaad een stuk duidelijker, én lekkerder. Er ging niks boven een lekkere combinatie van telefoonseks en wurgseks. Maar tegenwoordig zijn die rottelefoons allemaal draadloos…

gravatar

Misdaadverslaggever Peter R. de Vries? Die kerel is zelf een van de grootste criminelen van ‘t land. Ken niemand die een grotere hypocriet is. En dan dat ego van dat mannetje, brrr.

Ik zeg Minder de Vries! Minder! Minder! Minder!

Reageer
gravatar

Ik heb, een tijd geleden, richting Terre des Hommes, alsmede naar de Volkskrant (niet geplaatst) een brief gestuurd waarin ik het gebruik van Sweetie heb beoordeeld als uitlokking. De opzet was om op deze wijze pedo’s uit de tent te lokken en hen vervolgens aangeven bij politie/justitie.En zie daar, mijn vermoedens zijn bevestigd door een rechter uit Australie. Je behoort de kat niet op het spek te binden.

Reageer
gravatar

Inderdaad,

Je kunt beter het spek om de kat heen binden. Vervolgens een kwartierje in de frituur, daarna in reepjes snijden en het geheel serveren in zoet-zure saus.

Nr. 66 Babi pangang

Lekker met nasi ….. Sambal bij????

gravatar

Hoe Dik is een vette chinees….en die heeft virtueel misbruik gemaakt van mijn bestelverslaving (ja, sambabij) en nu lijk ik een dikke nul ! Ik noem dit ook uitlokking van die gele klup hier en durf geen kat meer te aaien daardoor. Dus moet ik bij de internet-sjrink elke keer mijn virtuele emotie versleutelen, omdat Peter rrrr de Vries vast vermoedens heeft wie ik ben en dat kan ik niet gebruiken als ex justitie baas…..en bovendien hou ik van lekkere strakke jonge knaapjes…Is Sweetie a boy?

gravatar

Eigenlijk is dit een schandalig misbruik maken van pedoseksuelen. De Terre des Hommes medewerker had daarvoor minstens 20 jaar voor moeten krijgen vind ik.

Reageer
gravatar

In de hoek van het internet???

Welke hoek? Het internet zit vol hoeken en gaten, je zou het aantal hoeken eens moeten tellen voor je helemaal aan de andere kant bent aangekomen

Beetje makkelijk met de eer strijken van meneer de Vries

Reageer
gravatar

Deze uitspraak biedt een unieke kans voor de Nederlandse juridische industrie. Denk aan alle manipulatieve oorlogsmisdadigers die virtuele soldaten dwingen massamoordenaars te worden in Call of Duty, of de genadeloze generaals die hele legers de dood in sturen bij Age of Empires.

Het Internationationaal Gerechtshof in Den Haag kan een flinke uitbreiding van haar activiteiten tegemoet zien en op die manier een flinke boost geven aan de Nederlandse werkgelegenheid! Fantastisch nieuws dus dit.

Reageer
gravatar

En wat dacht je van het nutteloos inzetten als kanonnenvoer van strijders in Tribal Wars! Virtuele moeders hebben ook virtuele gevoelens hoor.