Twentse school wil af van eugenetica in de pauze

De gemeente Hengelo roept scholieren op om niet langer medische experimenten op elkaar uit te voeren. Eugenetica is de laatste maanden aan een opvallende opmars bezig onder Twentse jongeren. Yp de Lange, rector van Scholengemeenschap Hengelo, kondigt aan dat het creëren van een superieur ras in de kleine pauze niet langer is toegestaan. Als alternatief overweegt hij een basketbalpaal te plaatsen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik wil de gemeente Hengelo ernstig waarschuwen:
Het plaatsen van een basketbalpaal is beslist geen goed idee.

De kans is groot dat eugenetici onder de Twentse schooljeugd zo’n paal voor geen ethische selectie zullen gaan benutten door middel van de paaldanstest. Vrouwen met sterke bekkenbodemspieren zijn immers uitstekend inzetbaar bij het verbeteren van de kwaliteit van het vrouwenras.

Reageer