Rood voor Theo Reitsma na commentaar op de leiding

Commentator weggestuurd bij Nederland-Argentinië

Voetbalcommentator Theo Reitsma heeft tijdens zijn verslag van Nederland-Argentinië een rode kaart gekregen. De Turkse scheidsrechter Cüneyt Çakir stuurde Reitsma weg wegens commentaar op de leiding. Na een vrije trap voor de Argentijnen zou de verslaggever hebben gesproken over een ‘twijfelachtige beslissing’. Door de rode kaart is Reitsma geschorst voor de finale. Beluister hier het fragment:


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ach zeg, hier wordt toch nog nageouwehoerd over man-en-baltrappen.

Dit net ontdekte plekje is niks voor mij, veel te rustig. Slechts zes verschillende bezoekers tot nog toe. Dan heb ik mezelf maar meegerekend om het wat minder erg te laten lijken.

Reageer
gravatar

Bijna 5 uur nu, vroeg op, veel mensen gesproken en nog niemand tegengekomen die over voetbal gepraat heeft!
Behalve: ik was in slaap gevallen, nou dat was me wat en over tot de orde van de dag.

Wel moest ik net even heel hard lachen toen een winkelier die de hand had weten te leggen op een heule stapel juichpakken én oranje jurken (lange, zonder split meneer Viesman) met de namen van alle voetballers erop gedrukt de kraakverse handel uitpakte en meteen voorzichtig afprijsde met 10%.

Bij de Hema wisten ze nog van niks; doodleuk allemaal oranje spul, van gebakjes, oranje kinderchampagne tot boterhamworst en vlaggetjes hadden ze ook nog zát.

Ze durven wel; ik overweeg de aanschaf van zo’n jurk.
Maar pas als het WK afgelopen is, dan kost zo’n ding misschien nog een euro en loop ik er weer gesoigneerd bij de komende kerst.

Straks nog even de stad in, vandaag hou ik van winkelen, vreemd.. niks voor mij.

Reageer
gravatar

Heeft u die Reitsma wel eens gehoord? Dit is een zegen voor het voetbal, hoor.
Overigens, niet het hele land: alleen de idioten die de verf niet meer van hun bakkes afkrijgen. En ik ben juist heel blij dat die mallotigheid is afgelopen zoals het hoort en voorspeld is.

gravatar

Eergisteren kwam ik bij de vleesbingo een vrouwtje van middelbare leeftijd tegen dat haar hele lijf golden/orange heeft gesprayd bij één of andere zonnestudio. Vol trots kwekte ze dat het de hele maand juli bleef zitten. Dat arme mensie, ben benieuwd of ze nog over straat durft te lopen.

Zaterdag maar kijken of we derde kunnen worden. 🙁

gravatar

En toch proberen door te gaan na rood, net als die coach van Griekenland. Dat is natuurlijk ook niet zo handig. Hij mag blij zijn als de FIFA geen verdere sancties neemt.

Reageer