Derksen en Van der Gijp strijden om voogdij Hans Kraaij jr.

Presentator de dupe van vechtscheiding

Het meningsverschil tussen Johan Derksen en René van der Gijp heeft een nieuw dieptepunt bereikt. De twee analisten van VI Oranje zijn verwikkeld in een bittere strijd om de voogdij van Hans Kraaij jr.

Van der Gijp betitelt de huidige omgangsregeling als een wurgcontract. Hij krijgt Hans Kraaij jr. op dit moment maar twee zaterdagen per maand. Volgens Derksen is dat meer dan genoeg. Hij noemt Hans Kraai jr. ‘een kwetsbaar en beïnvloedbaar kind’ en zegt zich bovendien grote zorgen te maken over de grote hoeveelheid ongezonde bamihapjes die Hans Kraaij jr. door de nieuwe partner van ‘Gijp’ krijgt toegestopt.

Bureau Jeugdzorg heeft inmiddels een gezinscoach aangesteld, en zelfs uithuisplaatsing is niet ondenkbaar. Een woordvoerder: “We oriënteren ons alvast op een pleeggezin, maar we hopen natuurlijk dat het daar niet van komt. Ouders beseffen vaak niet dat het kind bij zo’n scheiding altijd het grootste slachtoffer is.” Hans Kraaij jr. laat vanaf zijn kamer weten geen partij te willen kiezen in het conflict. “Ik houd van allebei precies evenveel.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Bovendien heeft Jeugdzorg een indrukwekkende expertise opgebouwd op het vlak van falikant mislukkende begeleidingen, vaak met apert dodelijke afloop. In die zin is de kleine Hans (zie Freud) nog een bofkont, althans statistisch gezien. Voor hetzelfde geld had BJZ alweer een ‘kruisje’ op haar conduitestaat kunnen toevoegen en haar fte’s kunnen veiligstelllen onder dekking van de Haagse nomenklatura onder Edith Schippers.

Reageer
gravatar

Laat ons bij alle bijkomende commotie niet vergeten dat bij -(v)e chtscheidingen altijd de kinderen het ‘kind van de rekening zijn’ de psychische retardatie van kleine Hans doet hem zoveel mogelijk de nabijheid van het vertrouwde zoeken, in dit geval de beide tv-series van: “Kleutertje luister!”

Reageer
gravatar

Waarom neemt niemand het positief op voor Hans? Hij is ook de presentator van het hilarische programma “Lachen om home video’s”. Het is altijd venijn op De Speld.

En het zou toch een ramp voor de Tv zijn wanneer het gezellige VI Oranje van de buis verdwijnt.

Johan, René en Hans jullie zijn kanjers!

Reageer
gravatar

Suppie,

Ik wijs jou en jouw tante Corrie op oma’s uitspraak over kortzichtigheid in zaal #1, de voormalige vergaderkamer van de SVvDS.

gravatar

Brombeertje, Speldlezer, Corrie Tokkie en naast nog een paar aliassen ook supporter van oranje zoals iedere Speldlezer wel doorheeft.
Je eeuwige gezeik en ook dat van je andere superleuke personages zijn nooit leuk maar dan ook nooit.
nog nooit moeten lachen om jou hooguit om je foto. Deze is uit de playboy, best handig dat je kan zien waar een foto vandaan komt en aan wie je copyright moet betalen.

Waarom niet nog een keer het Viva damesforum, vrouwenforum, de telegraaf je zult het er heerlijk vinden lekker schelden lachuuuuuh

Je bent niet leuk, maakt zelf geen grappen, zeurt eigenlijk alleen maar.

Wat doe je hier nog behalve zeiken en zeuren verdwijn met je midlifecrisis mislukt ventje.

gravatar

Beste Wim Mensenkenner,

Met een speciale functie van Google is het inderdaad heel eenvoudig om beelden terug te vinden.

Het nichtje van Corrie Tokkie heet Fryske en toont vol ongepaste trots haar magere lijfje op Twitter.

De foto van het wulpse Playboy-meisje is voor de smaakvrije liefhebber hier volledig te “bewonderen”.

gravatar

Corrie Tokkie is betrapt en heeft nu de foto van Fryske vervangen door eentje van zichzelf verkleed als Friesche boerin.

gravatar

Mevrouw Corrie Tokkie, alias Fryske supporter van Oranje,

Wat is er hilarisch aan de enorme aantallen goedkope televisieprogramma’s als “Lachen om home video’s”?
Wat valt er te lachen aan slechte amateuropnamen van vallende kinderen, ouderen en huisdieren?

Mensen die zich met dergelijke walgelijke beelden vermaken, scharen wij onder M.P.S. (malicious pleasure syndrome). Onder leken is deze aberratie ook wel bekend onder de naam leedvermaak.

Ik schat de ernst in uw geval zeer hoog in, daar u ook lijdende bent aan andere ernstig psychische kwalen. Daarom verzoek ik u dringend om u zo spoedig mogelijk te melden bij een plaatselijke psychiatrische inrichting.

gravatar

Goedenavond Nerd,

Precies die bedoelde ik, hij heeft snel een andere geestelijk uitgedaagde geplaatst zie ik. Bang voor copyrights rekeningen misschien.

Zeer laf foto/identiteit van een ander gebruiken. Reageren doe ik zelden op sites. Maar als ik misbruik zie wel, de gevolgen kunnen verstrekkend zijn voor de slachtoffers.

Nog een foto van deze meneer is terug te halen, een BN’er, Barbie/Samantha krijgt daar een tape in handen waarvan men beweerd dat zij in een pornofilm speelt.
Ook uit een blad gejat. Ik heb haar op de hoogte gebracht. Ook zij heeft recht op een eerlijke behandeling. Voor ophef zorgen kan deze dame zelf heel goed.
Meneer praat graag over sex en de PVV. En zijn liefde voor Duitsland.

Niks met satire te maken dit. Snap ik en ook dat mijn reactie niet leuk is.

Ooit zelf last gehad van een dame die mijn naam gebruikte en mijn foto her en der met de meest verwerpelijke teksten plaatste.
Uiteindelijk spijt natuurlijk en hopen op geen strafvervolging. Die kwam er wel gezien het bedrijf waar ik voor werk er ook last van had, het heeft mijn ex-liefje een hoop centjes gekost.

Ook heeft ze geleerd dat je nergens anoniem kunt posten op internet. Ik ben ervan overtuigd dat men binnen een dag mijn identiteit kan achterhalen.

Nou dat vieze kereltje van Oranje nog. Die is vandaag of morgen opeens weg. Als hij de rekening gepresenteerd krijgt voor zijn grappen en grollen plus de fotografen die niet voor niets werken maar geld willen zien als hun foto’s gepubliceerd worden.

Een “ik heb het er toch afgehaald nu meneer de rechter” helpt niet. Gewoon betalen.
Mag wel in termijnen, mocht hij geen cent te makken hebben.

Dat ik geen onzin klets en deze meneer allang weet hoe fout hij is blijkt wel uit het onmiddelijk veranderen van foto.
Jammer dat zulke mensen vele fora totaal weten te verzieken.
Haagse Annie heeft gelijk als ze zegt dat je trollen niet moet voeren. Je ziet dat er steeds meer rotzooi gepost word door dezelfde persoon.
Toch gaat iedereen chinees voor hem halen waar ik niets van snap.

Die trol krijgt meer aandacht dan wie ook. Raar.
Maakt u zich niet druk, ik meld me bij deze af.

Als ik ooit de behoefte voel om te trollen laat ik het u meteen weten accoord?

gravatar

Ik kom nu tot het besef hoe fout het is geweest met het fotoplaatje.

Ik heb ook wel eens een keer illegaal een muziekplaatje gedownload.

Waar kan ik mezelf aangeven?

gravatar

Corrie Tokkie, alias Supporter enz.,

Je kunt je op werkdagen van 8:00 tot 17:00 uur melden bij de Penitentiaire Inrichting Vught, Lunettenlaan 501, 5263 NT Vught, telefoon: (08807) 44 000

Je dient zelf te zorgen voor wWater, brood en een dwarsgestreept hemd met korte mouwen.

gravatar

Paulus Bromsnor, veldwachter der eerste klasse tevens invallend onbezoldigd penitentiair Inrichtingswerker, gebruikte de vakterm wWater, die in penitentiaire inrichtingen gangbaar is.

Daarmee wordt niet bedoeld: wijwater, waswater, weekwater of welwater, maar warm water.

Door recente bezuinigingen is het directoraat Penitentiaire Inrichtingen gedwongen om slechts koud water aan de ingezetenen ter beschikking te stellen en dat nog alleen mondjesmaat bij het tandenpoetsen.

In het algemeen worden potentiële inwoners van penitentiaire inrichtingen aangeraden voldoende wWater mee te brengen voor de gehele detentieperiode.

gravatar

Veldwachter, u vergat een routebeschrijving bij te voegen. Ooit was u zo goed zelf even mee te lopen teneinde de juiste weg te wijzen. Nu moet iedereen het maar zelf uitzoeken. De tijden veranderen. Ach ja, bezuinigingen…

gravatar

Wat u zegt, Heer Jo. Inmiddels begrijp ik dat een identiteitscrisis is uitgebroken waarbij pasfoto’s alhier driemaal op een avond worden gewijzigd. Bevredigend is wel de keuze voor een afbeelding van een duim door iemand die zichzelf duimpjes toekent. Een begeleidend stuk gereedschap… als ik dat nu eens had…
http://tinyurl.com/ndrd4zg

gravatar

Voorzitter, een ernstig woord.

Twee dingen:
– met een bepaalde zoekfunctie van Google is het eenvoudig bepaalde beelden terug te vinden;
– recent hebben wij mogen vernemen iemand dreigmail verstuurt.

Zoeken naar mijn avatar zou u kunnen leiden naar een bewonersvereniging waar ik niets mee te maken heb.
Welnu stuk ongeluk dreigmailstuurder, de leden van die vereniging moet u dus niet hebben. Laat buitenstaanders met rust. Dat plaatje op de site van die bewonersvereniging is een secundaire bron. De primaire bron is heraldiek van aard. Dit vergroot uw zoekgebied aanmerkelijk.

gravatar

De hoogst biedende krijgt Hans, en dat is altijd Bureau Jeugdzorg, want die verdienen het meeste aan een uit huis plaatsing. Gijp maakt geen kans, vanwege zijn uitspraak dat homo’s nauwelijks voetballen (BJZ noemt dat onaangepast gedrag) en Derksen maakt geen kans vanwege zijn uiterlijk (BJZ noemt dat verwaarlozing). Alleen BJZ is “perfect” en weet alles beter! Wat Hans Kraai wil, dat interesseert geen van de partijen iets.

Reageer
gravatar

Dit artikel geeft een goede indruk van de noodzaak aan deugdelijke voorbehoedmiddelen. Alle drie zijn ze waarschijnlijk met voorvocht verwekt en nu zie je wat ervan komt.

Reageer
gravatar

ll

gravatar

Idd Henk. Laatst nog ergens gelezen dat kinderen verwerkt door oude mannen vaak ADHD hebben. Weten jullie hoe oud Kraaij Sr. Is? Juist!

gravatar

Eindelijk de speld hoe ik hem weer herken, geen eindeloze onzin vergader gesprekken maar gewoon leuke reacties.

On: Dit is wel erg zielig voor hans kraaij, mensen enig idee waar hij mogelijk nog onderdak kan krijgen? (in onze schuur staan al verfpotten)

Reageer
gravatar

Tja heer Van Gaal, u wenste dat anderen een punt achter een bepaalde kwestie zetten. Nu dit daadwerkelijk dreigt te gebeuren, plaatst u zelf de puntkomma;

Als de kippen erbij;

gravatar

…en nog een duimpje voor Arjen…

Dit is niks Arjen; idd geen leuke reactie, flauw.
Himalayazout is geboden.

On: Wat is dat? Turbotaal ja, maar On als in: next? Of on-topic (op onderwerp). Gewoon ‘On’ leest als ‘onzin’.

Het spijt me; als dat alles was geweest; vooruit dan maar.. maar maar maar:

Namen schrijven zonder hoofdletter… wat een armoe.
Dat kan echt niet als je leeftijd 2 cijfers bevat, sorry.

Ook mijn kamer staat vol verfpotten op dit moment, het plafond ligt op de grond, toch zie ik geen reden om elders te gaan slapen.

hans kan dus gewoon bij jou terecht, zeg maar tegen mw. van gaal dat je een logé hebt in de schuur, waar je kennelijk slaapt!?!

En een punt achter het einde van je reactie graag, dit lijkt nerreges op…

annie

gravatar

Arjen je constatering is juist. De Speld is weer een site met leuke reacties.

Heb jij de oproep onder de naam van “Lezer van De Speld” op de site geplaatst? Als dat zo is wil ik je hartelijk bedanken.

Kus van Corrie. x

gravatar

Beste heer Arjan van Gaal,

Wij hebben in het dagelijks bestuur van de SVvDS nog een vacature voor een censor.

In uw termen is een censor inderdaad “erg zielig”, maar wij hebben wel “enig idee waar hij mogelijk nog onderdak kan krijgen”, namelijk in het stookhok achter de rooksalon.

U dient om aanmerking te komen voor deze totaal oninteressante functie eerst te solliciteren. Een c.v. is daarbij echter niet nodig, want wij denken al te weten wat voor vlees we in de kuip hebben. U hoeft niet meer te doen dan dit formulier in te vullen.

gravatar

Arjen,

Ik heb met jou te doen. Een kus van Corrie Tokkie! Als je dat maar overleefd.

Ik heb de hulpdiensten al gewaarschuwd.

gravatar

Arjen,

Corrie doet voorkomen alsof zij het als enigste juist kan laten zijn.

Zo klinkt ze mooi maar zo werkt het niet.

Jij mag dat zelf bepalen!

gravatar

Dit is nou het schoolvoorbeeld van een kind dat met het badwater WEL weggegooid had moeten worden. Alle aandacht echt niet waard.

Reageer
gravatar

Mijnheer H. van Mathenesse Spaland………
ik hoef die strijd niet aan te gaan.
Al mijn kinderen hadden een gebroken nekje.

En een vlek in het laken is eenvoudiger op te lossen….

gravatar

Zeker verwarrend Jo, ik ben er geen voorstander van, Jo Zelf, Jo, J.Esther (wat verbazend veel op ‘jester’ lijkt als je even niet oplet!)

Als je jezelf niet meer bent, of eigenlijk nooit geweest zelfs zou ik je toch een workshop ‘bewust in je schoenen gaan staan, binnen en buiten’ aan willen raden.

In de wetenschap: Dit hier zijn mijn schoenen, ik sta erin en stevig ook, nu nog een eetlepel Himalayazout-oplossing en ik weet wie ik ben en waarom ook nog, reeds!

Verzoek aan de andere Jo: misschien – mocht je graag Jo willen zijn en blijven: schrijf het voortaan als ‘Yo’.

Het gebruiken van namen die al in gebruik zijn is het eerstvolgende agendapunt van de eerstvolgende vergadering; het is al verwarrend genoeg allemaal, first Jo’s first…

Wellicht kunnen we een gadget aanschaffen die al eerder gebruikte namen afkeurt, alsof je een emailadres probeert aan te maken ([email protected] om maar iets te noemen) die al in gebruik is.
Krijg je gewoon een foutmelding; dat moet hier ook kunnen.

Goed idee of goed idee?

Liefs,
Annie

gravatar

Zeg Annie, Haagsche,

Ik mag ook wel beter uit mijn doppen kijken, toch?
Je kent toch mijn oudoom, die met de gevoelige inborst? Je weet héél goed wat die met je zou hebben gedaan.

En dat is niet Donald Duck laten nadoen.

gravatar

Heer Spaland,

Iedereen heeft het recht om goed uit zijn doppen te kijken; natuurlijk mag u dat ook.
Wie ben ik om u zulks te verbieden vraag ik me hier hardop af, wat nogal vreemd overkomt geloof ik.

De ontmoeting met uw oudoom zal ik niet licht vergeten; daar zat ik dan, op een krukje in de keuken mijn wonden te likken i.p.v. een vergadering voor te zitten.
Gedegradeerd tot lid van de bitterballenbakbrigade.

Nee, een gevoelige inborst heb ik niet kunnen ontdekken, met de beste wil van de wereld niet.

Maar het is uw oud-oom; u kent hem beter dan ik.
Vrouwen krijgen ook weinig tijd om de zachte kanten van zijn karakter te leren kennen omdat hij ze vrijwel direct de kamer uitsmijt.

Met goede, vaak rijmende uitspraken die leren wat een ellende ervan komt, vrouwen die zich met mannenzaken bemoeien.

Ik heb net boodschappen gedaan, dat ging goed.
Vrouwenwerk?
Klussen; binnen 2 dagen een heer met verstand van zaken moeten bellen. Mannenwerk?

Toen hij de schade op kwam nemen moest hij zich volgens mij beheersen om me niet de kamer uit te smijten..

Maar het komt goed, als ik maar zorg voor eten en drinken doet hij het (vak)mannenwerk.

Eigenlijk vind ik het best goed geregeld zo, uw oudoom zou met deze rolverdeling ook content zijn denk ik zomaar.

Doe hem de groeten, en hoe dat nu zat met die schaar zal wel altijd een raadsel blijven vrees ik..

Zonnige groet,
Annie

gravatar

Ja Stuurman, maar dan wel eerst de klapgijp en pas daarna de brokken. Alles op zijn tijd, zal ik maar zeggen. Althans in de zeilerij. Conclusie: zeilen is veiliger dan met sommige lieden spreken over voetbal. Soms is de gesprekspartner al het stuk ongeluk.

gravatar

Zeker, heer Jeettje.

Uw geheugen laat u niet in de steek.
De Valse Gijp. Vaak voorkomend bij depressies.
Gevreesd, toegegeven, maar niet onontkoombaar.

De truc is het in de gaten houden van het achterlijk op een binnen-de-windse koers en bij ongewenst bakvallen bijtijds oploeven of de schoot aanhalen. Op die manier kan men de Valse Gijp omzetten in een veilige bakstagwindse koers of in een Gecontroleerde Gijp die het varen van de Eigen Koers mogelijk maakt.

Ach, het is eigenlijk erg simpel, zolang men maar weet uit welke hoek de wind waait.

gravatar

Johan Derksen moet eens in de spiegel naar zichzelf kijken. Heb hem 1 keer persoonlijk ontmoet. Eigen dunk en respectloos naar de ander.

Reageer
gravatar

Ik parkeer mijn bijdrage maar hier, al heeft zij niks met de bovenstaande sadistische reactie van een naamloos persoon te maken.

Als m’n reactie onderaan staat, wordt ze immers niet of nauwelijks gelezen. Zelfs al na zeventien reacties; zeker als het weer eens een keer over man-en-balschoppen gaat. Liefhebbers van die wansport kijken namelijk niet verder dan hun neus lang is. Als deze lieden hun kortzichtigheid zouden inzien, zou meneer Anders er kapitalen aan kunnen verdienen,

Althans, ik vermoed dat het artikel weer eens over man-en-balschoppen gaat, want de redactie beperkt zich tegenwoordig daartoe en de genoemde namen komen mij volslagen onbekend over.

Het lijkt al wel komkommertijd.

gravatar

Lieve Oma,

Vergeet jij na jouw bekende tirade tegen voetbal niet om ergens op te reageren?

Ik heb wel iets in aansluiting van jouw bericht. De Tour de France! Daarover is in De Speld nog met geen woord gerept.

En dat is terecht! Noem het wat je wilt, maar zo lang er in Engeland wordt gefietst, is het voor mij geen ronde van Frankrijk.

gravatar

Sadistische reactie ? Gewoon oud-testamentisch, zeg maar uit uw jeugd, beste Oma !
Naamloos ? Een naam als “Kruipt voor” kan toch ook niet serieus worden genomen, toch ?

gravatar

Inderdaad Opa,

Dat komt door het Grote Geld van de commercie, dat er bijvoorbeeld ook voor zorgt dat straks gevoetbald wordt in een zandbak en geschaatst in de tropen.

Neem nu de grootste windhandelaar in Nederland, de naam- en geldschenker van de oude Ronde van Nederland, Eneco. Als de directie van die windhandel het op zijn heupen krijgt, wordt de Eneco Toer volgend jaar veranderd in een waterfietswedstrijd op de Noordzee, omdat het propagandistisch gunstiger is. Het waait er namelijk harder dan op land.

gravatar

Zeg onfatsoenlijk stuk naamloos vreten. Wil jij je eens fatsoenlijk gedragen tegen een lief oud mens als Oma!

Oma heeft wel degelijk haar naam gebruikt en dat is weinig verrassend Oma ! Dat de koppenmaker er nog wat informatie aan toe heeft gevoegd, is heel handig bij het selecteren van berichten.

Bied nu je verontschuldigingen aan aan Oma of ik roep Fikkie erbij!

gravatar

Polleke,

Ik hoef hem toch alleen te bijten, hoop ik, want een onfatsoenlijk stuk vreten krijg ik niet door mijn keel.

gravatar

Oké. De duimpjes worden sporadisch gebruikt en het overzicht is nog niet terug.

Ik wist niet dat HK jr. nog onder toezicht stond dat verwacht je bij sommige wel zoals CvH. Maarja die schijnen wel volwassen te zijn.

Wordt er hier nog iets van een knak gerookt trouwens?