Frankrijk ligt dwars bij vernietiging Straatsburg

Hollande spreekt veto uit tegen bombardement

Frankrijk blijft dwarsliggen bij de vernietiging van Straatsburg. Zevenentwintig lidstaten willen de provinciestad van de kaart vegen, maar de Franse regering houdt vast aan haar bezwaren. President Hollande verwijst naar het Verdrag van Rome, waarin is afgesproken dat een bombardement van Straatsburg alleen kan doorgaan bij unanimiteit onder de lidstaten.

De Duitse Bondskanselier Merkel noemt het veto van Frankrijk ‘kinderachtig’: “Dit frustreert het democratische proces en komt het vertrouwen in de Europese Unie niet ten goede.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Deze aanbieding geldt ook voor 4x schoppuuhh naar elke eu-er in brussel of straatburg welke langs komt.

En = niet achterblijven bij Syriegaanders.
Hiermee versterkt je de nationale/natiobaluh oranje trots.
Balluhh.. Balluuhh.. Balluh….

U hoort er toch ook bij…..?

Leef je uit en wees Oranje-trots….zeg ik met ….een brok in mijn keel …want ik zing wel even het gehele nazzi-volkslied met mijn duitsche bloet…..terwijl ik dit neerschrijf…

Reageer
gravatar

…Voor een ieder die Straatsburg of Brussel plat gooit een gratis autoreis naar het WK in Brazilie….

En en met prive- schauffeur…en bommuuh die hap…..

Extra aanbieding -alleen deze week – wegens WK: na bommuuh gratis en onbeperkt bonkuuhh….

Extra extra aanbieding-alleen deze week:
-elke …uuhh welke U -uw vrouw en/of de kinderen bedenken mogen mee in de wagen….

Daar bommuuhh en bonkuuhh nogal fors en mannelijk overkomen voor de vrouw elke dag gratis Shoppuuhh……

Reageer
gravatar

is er in het verdrag van Rome ook iets vermeldt over met tanks het stadje te vernietigen?

Dat lijkt mij namelijk een goede oefening voor deze legercomponent; onophoudelijke raids door Koninklijke Mariniers (met als bedoeling het wegjagen van de bevolking) lijken me trouwens eveneens een interessante piste

Reageer
gravatar

Ik snap er weer helemaal niks van, waarom moet Holland zich nu weer met Zwitserland bemoeien, het word tijd dat jullie je eens op belangrijke zaken gaan richten daar in Den Bosch! En dat Merkel zich ook maar weer gewoon bezig houdt met haar eigen land in Madrid.

Reageer
gravatar

Hoi potverdorie Sander,

Wat bedoel jij met “heads up”? Of weet je dat zelf ook niet.

Jammer dat de duimpjes omlaag op zijn, anders had je er een gekregen van mij.

Doei,
Paulusje

gravatar

Ongeduldig broertje,

De redactie kon niet weten dat de knopjes omlaag zo geliefd zouden zijn, dat ze veel te snel door de toch flinke voorraad heen was. Er is ongetwijfeld een nieuwe voorraad besteld. Ik ken jou, daarop kon jij natuurlijk weer niet wachten.

Je zus

gravatar

Beste Mark,

Je heb weer niet goed geluisterd!

Ik zei jou dus, dat het vernietigen van Straatsburg een fluitje van een cent – onmisbaar in de wapenuitrusting van iedere sergeant – zou zijn geweest, als jij onze zwaardere wapens niet had verpatst aan het buitenland.

gravatar

Waarom doen de andere lidstaten niet net alsof ze het franse ‘non’ niet goed verstaan of begrepen hebben, tenslotte betekent ‘non’ in het zuid Nepalees ‘ja’ of ‘zuster’ en is die verwarring uitstekend aan de fransen uit te leggen nadat het bombardament een feit is. En je zult zien dat ook de fransen zelf uiteindelijk zeer tevreden zullen zijn met het resultaat en misschien zelfs bereid gevonden kunnen worden de eu te verlaten en naar Atlantis te verhuizen.

Reageer
gravatar

Overigens ben ik dan weer van mening dat Straatsburg niet verwoest moet worden. Je kunt die bommen er beter voorzichtig neerleggen, in de richting van Moskou.

gravatar

Och, ik ga toch niet naar Brussel en ik heb een helm in de vorm van een blonde pruik en ik wordt beschermd door een franse Marine, dus mij maakt u niet aan het schrikken.
Ik blijf dus oproepen tot een Jihad tegen de EU en ik eis van de EU dat ze de Islamisering aanpakken !

gravatar

Weert, we gooien op een dagje met noordenwind gewoon een a- bommetje op Brussel dat als extraatje ook Strassburg nog vernietigt.
Onze zo gulle westerse beschaving heeft ook dit mogelijk gemaakt!
Het doet me trouwens herinneren aan mijn jeugd toen ik tezamen met mijn collega’s bommetjes in het zwembad maakte. Soms deden we het zelfs tot ongenoegen van de badmeester in het meisjesbad! Vandalen gingen zich daarna nog wel eens te buiten aan het populaire kontjestoeken op de speel- of zonneweide.

gravatar

Pardon zeg: als er één medium betrouwbaar is, dan is het De Speld wel.

Alleen jammer dat ze zich hebben laten verleiden tot facebookduimpjes, dat zet de geloofwaardigheid ietwat onder druk: alsof men zich wil laten opkopen door dat jochie Zuikerberg.

gravatar

Hoe betrouwbaar de Speld ook is. Ze blijft ook dwars liggen bij de vernietiging van de duimpjes.
Het lijkt wel of de Speld net zo dwars ligt als Frankrijk en zich ook op een kinderachtig veto beroept.
Niks democratisch “de Speld”! Frustrerend dat wel. Alhoewel we niet voor één gat te vangen zijn natuurlijk.

Daarom toch de petitie van Haagsch Annie tekenen. Het enige logische wat een ieder hier kan doen!

http://www.petities24.com/speld-stemknop_nee_overzicht_laatste_reacties_terug_svp

gravatar

Jeettje, Benny, het kan allemaal nog veel erger, hier een copie van mijn mail naar de Hoofdreacteur in het topic ‘onderzoek WK-hits: Nederland wordt wereldkampioen’:

Geachte Hoofdreacteur,

Tot mijn niet geringe verbazing zag ik dat ene Corrie van Hiernaast – eerst nog namens u – maandagavond een petitie is gestart waarin ze oproept te tekenen voor meer Facebook en minder Speld op De Speld.

Ze pleit voor een babbelhoekje, heeft een foto geplaatst, wil anoniem -zonder emailadres dus – kunnen reageren…
Zou ze een permanente ban op FB hebben? Hyves is geschiedenis; dan de Speld maar ombouwen?

Ik maak me zorgen, niet zoveel want ze heeft alleen zelf getekend en schrijft zichzelf moed in maar toch!

Ze ondertekend haar petitie echter met:
“Hoogachtend,
De enige/echte Hoofdreacteur namens de Reactieraad.”

Niet meer namens de Hoofdreacteur, maar i.p.v…. en daar schrok ik van, dat mag u best weten.

Zorgwekkend zelfs, graag horen wij (ik schrijf ook namens de Reactieraad) van u hoe e.e.a. is verlopen.
Ik vraag me af of er wel overleg met u heeft plaatsgevonden als ik eerlijk ben, de reactieraad is niets gevraagd en weet nergens van.

Heeft u uw functie neergelegd of doet Corrie hier aan identiteitsdiefstal?
Een coupe is ook zo gepleegd..
Ik hoop op een spoedig antwoord, momenteel zou ik bijna willen dat je een bericht als dit met een rood vlaggetje hoge prioriteit en met een druk op de knop een leesbevestiging mee kon geven.

De laatste reacties in de gaten houden dan maar. O wacht…

Hoogachtend,
Haagsche Annie en de Reactieraad

gravatar

Dank Reactiesverwijzer, toen ik eerder keek stond uw verwijzing hier nog niet.

De tijd wijkt ook soms iets af, ik weet toch zeker dat ik om half 11 gekeken had. Misschien is de waarheidscommissie wat traag met het vrijgeven van reacties de laatste dagen?

Ennieweetjes, ik ben alweer klaar met de nieuwe trol, nu weer leuk relevant nieuws a.u.b. ja toch, niet dan?
Fijne dag allen!

Jullie Annie X