D66-kandidaat ontkent stemmen ronselen via Tinder

'Ik wilde gewoon neuken'

D66-kandidaat Pauline Kastermans ontkent dat zij via Tinder geprobeerd heeft stemmen te ronselen voor de Europese verkiezingen. “Ik wilde gewoon neuken”, aldus Kastermans in een officieel communiqué van D66. “Het is natuurlijk mogelijk dat van het één het ander komt, maar dat was niet mijn intentie. Ik betreur de ophef, maar het is het meer dan waard geweest aap


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Pauline Kastermans zou de één-eiige tweelingzus kunnen zijn van onze Olympisch zwemkampioene Inge de Bruyn; hetzelfde gave gebit, dezelfde onderbeet, dezelfde geprononceerde kin, hetzelfde haar. Is dit niet gewoon een betaalde dubbelrol van Inge in het kader van “de door de regering ten behoeve van de politieke partijen gevorderde zendtijd”?. Twee sportieve zussen, die hun favoriete sport beoefenen; d’een in het water, d’ander op het droge en gewoon verkeerd terechtgekomen?

Reageer
gravatar

Maar…wanneer gaan we nou es met z’n allen op Gordon en Joling stemmen? Ik bedoel, wegstemmen, van de buis, uit Nederland en óók uit Europa. Naar de maan bijvoorbeeld… Jammer dat die niet onder water loopt, dan dus…
En die twee mogen NIET de smoes gebruiken dat ze eigenlijk wilden neuken…!

Reageer
gravatar

WAT EEN BELABBERD NIVEAU….. .
WAAR GAAT HET HEEN MET ONZE DEMOCRATIE.
PAULINE HAD BETER SEVEERSTER KUNNEN BLIJVEN IN HET STADSCAFE GRONINGEN.
EEN NEGATIEF STEMADVIES !!!!!!

gravatar

Een dergelijke dame moet je gewoon goed aanpakken, eerst een date, dan ff in je vingers knippen zodat ze verliefd op je word. Vervolgens kijken of het bevalt die avond en dan en niet eerder dan dan, kun je beslissen of je op haar moet stemmen en anderen moet aanraden om dat te doen. Je moet toch gewoon weten, waar je op stemt, dus eerst ff goed uitproberen is wel zo verstandig. Hoe kun je nou om iemands stem vragen zonder dat je weet of hij het wel meent ? Dat soort stemmen zijn volkomen waardeloos, want dan weet je ook niet voor wie je het doet. Ben je dan blond of ben je dan heel blond ?

Reageer
gravatar

Ja, ze wilde zeker neuken, maar met welk doel? De stomende seks met haar was heerlijk. Dan denk ik dus een leuke, heimelijke buitenechtelijke date te hebben gevonden via Tinder om even lekker de pruimen op sap te zetten, word ik verdulleme naderhand door die meid gedwongen om straks met een selfie aan te tonen dat ik D66 hebt gestemd, anders vertelt ze het aan mijn vrouw…

Reageer
gravatar

Interessant initiatief dat navolging verdient… Ik wil wel even met de dames van verschillende partijen een diepgaande “discussie” aangaan vooraleer ik besluit wie ik mijn stem gun. Niet allemaal tegelijk graag. Ik ga met niet meer dan 2 tegelijk die discussie aan.

Reageer
gravatar

D66’ers als Pauline (geen schoonfamilie) praten en schrijven de hele dag over neuken. Het is een attentiewoord. Roep maar eens in een volle zaal keihard: “Ik wil gewoon neuken, neuken en niks anders.” Je hebt meteen de volle aandacht.

Maar meer dan dat staat het openhartig praten overneuken voor vooruitstrevendheid, zo niet zelfs voor meegaan met de tijd!
Neuken doet het daarom goed onder de doelgroep van D66, zeg maar de liberale jongeren die JOVD een club vinden voor ouwe VVD-knarren die zich nog heel jong voelen. Hans (Wiegel, red.) en Frits (Bolkenstein, red.) zijn bijvoorbeeld nog actief lid.

Vele ouwe VVD’ers blijven tot hun dood lid van de JOVD om tijdens bijeenkomsten hun vijfde of zesde partner uit te zoeken, die uiteraard veel jonger moet zijn dan hun eigen kinderen, althans als die de puberteit zijn gepasseerd. Zij hebben geen Tinder nodig.

Daarom ben ik lid van alle jongerenorganisatie.

Reageer
gravatar

Oom Viesman,

Wij jongeren noemen dat soort oudjes retropedo’s.

Ik moet overigens van dat soort ouwe snoepers niks hebben. En Tinder of zo heb ik al helemaal niet nodig. Ik heb meer aanbidders dan er vingers aan mijn handen en tenen aan mijn voeten zitten.

gravatar

Zussie,

Nu moet je niet jokken. het zijn er slechts negentien.

Maar ik heb ze inderdaad wel eens jouw vingers, tenen en nog een paar andere lichaamsdelen waar ik het nou niet over wil hebben, een voor een zien kussen.

gravatar

Waarschijnlijk op advies van haar therapeute die bezig is om de laatste resten van Plien’s PTSS de baas te worden.

gravatar

Wat moet je met zo’n kandidaat? Gaat het om gewoon neuken of gaat het om ‘omhoog neuken’, want dat kom je ook wel eens tegen bij kandidaten. Moet je je nou als D’66 lid of bestuurder gegeneerd voelen of genaaid? Eerst maar een cursusje tactisch handelen voor Pauline, lijkt me.

Reageer
gravatar

Ik dacht dat ze bij D69 zo gek waren op allerlei nieuwigheden en experimentjes. Maar nee hoor: “gewoon neuken”… Missionarisstandje dus, en wellicht afmaken op z’n hondjes. Slap hoor!!

Reageer
gravatar

Even voor de duidelijkheid: stemmen werven via Tinder is een keuze van D66, maar dit mixen met daten is gewoon niet slim.

Reageer
gravatar

Pauline, als je ook van dichtbij net zo lelijk bent als op de foto, zal ik je graag naar het verre Brussel wegstemmen. Ik hoop dat je daar dan een blinde Bulgaar ontmoet en met hem nog jaren gelukkig zal zijn op de Balkan.

gravatar

Humorloze Hark,

Als Pauline lelijk is, dan zie jij er uit als een hulk, harkerige hork!