Badr Hari: Geen medeleven met slachtoffers treinvertraging

Badr Hari heeft in een interview weinig medeleven betoond aan alle slachtoffers van treinvertragingen. De kickboxer zegt dat hij wel kan doen alsof hij een treinvertraging heeft meegemaakt, maar dat dat niet zo is. “Het zou schijnheilig zijn als ik zeg ‘ja, ik weet wat ze voelen, ik weet dat heel Nederland zit te wachten op die tekst, maar ja wat ik zeg.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

L.S.

Mijn 6 jarige keinzoontje Sam zegt tegen mijn 72 jaar oude
meissie. Oude aardappel.

Dan zegt ze tegen Sam je hebt net zo n
lief klein pikkie als BH.

Reageer
gravatar

Het is zo zielig! B.H zal zijn ouders ook nooit meer kunnnen vergeven voor deze domme initialen, Dat voorspelde toch een ontkenning van zijn macho. Hij moet nu het tegendeel bewijzen!

gravatar

Met zijn nieuwe bedrijf psssss blijkt badr hari nu doelbewust de toiletten in de sprinters te hebben tegen gehouden. Nu dat zijn ex vriendin Estelle cruijff uit de schoot klapt over de enorme verkoop groei van haar handtas anno 2013 met vochtregulerende bodem.

Reageer
gravatar

Dat zijn dan die fameuze multifunctionele handtassen van humaan gewonnen Japans bultruggenpenisleer uit Ëstelle’s Outlet (“Get your kicks from Badr”). Men koopt een beeldige handtas, passend bij een ensemble van Frans Molenaar of Georgio Armani en bij de dichtstbijzijnde AH XL aait men enkele keren over de tas en voilà, men beschikt over een elegante citybag van 0,5 m3 Oud Zuid inhoud.
V.w.b. Badr, zou deze schalk wellicht nog verre familie kunnen zijn van Andreas Badr? U weet wel de leider van v/h de Nederduitse Rote Armee Fraktion die ooit in Hotel Stammheim collectief suïcideerde met Brigitte Meinhof? Ik vraag het maar, want een stuk ongeluk zit tegenwoordig in een klein hoekje, bij Humberto Tan bijvoorbeeld.

gravatar

Ik vind dat je dat soort lui geen podium moet bieden met hun abjecte gedrag. Wees eens een voorbeeld voor je omgeving en schuif niet altijd de verantwoordelijkheid af naar een ander. Bah!

Dus hulde aan Badr dat hij geen begrip toont voor die vertraagde “slachtoffers-van-de-NS”. Gewoon eens een keertje op tijd komen stelletje lamstralen. En verder geen gelul!
De eerste klap is een daalder waard zou Badr zeggen.

Reageer
gravatar

Neenee, dat is precies wat ze willen, het ultieme excuus om helemaal niet meer te komen opdagen.
Bovendien zou dan eerst smaad jegens de NS strafbaar gesteld moeten worden, eer je laatkomers kunt vastzetten. Hoe gerechtvaardigd dat ook moge zijn, zo’n traject gaat nog jaren duren. Een corrigerende tik lijkt mij meer zoden aan de dijk te zetten.

gravatar

Badr zit toch nog wel in de bajes, hè?! Ik heb namelijk héél weinig zin om tijdens Koningsnacht in elkaar geschopt te worden!
En Goedele: als jij kaal wilt dan kan dat geregeld worden….. Verder nog wensen?