Ouderen hebben 3#moeite met typen /66′

Veel ouderen hebben moeite met typen op computers. Door de schuine streep enter 66 hebben veel senioren moeite met digitaal aanhalingsteken openen communiceren. Typecursussenenen voor ouderen worden steeds puntkomma 33 vaker georganiseerd @ in bejaardentehuizen. Dit moet eenzaamheid2345 onder de ouderen voorkomen#.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Beste lezers en lezeressen,

De familie Paulussen heeft in het afgelopen weekeinde tijdens een genoeglijk bedoeld samenzijn met de warme en de koude kant over haar toekomst unaniem besloten om, nu gebleken is dat de klimaatproblemen groter blijken te zijn dan ooit, het nationalisme en de xenofobie in ons land en in Europa nog nooit zo massaal zijn geweest, dodelijke haat bezit heeft genomen van internet, onfatsoen de norm schijnt te zijn en De Juf nog steeds overspannen is door de vele spelfouten en onleesbare reacties, gemeend om de e-zine De Speld – die met ironie de problemen alleen maar vergroot – vanaf morgen voorgoed vaarwel te zeggen, nadat tante Paulien vanaf het podium riep: “Willen jullie meer spelden?”, en de feestzaal tientallen malen galmend antwoordde: “Minder, minder. minder…”

Maar eerlijk gezegd ben ik zelf gelukkig, dat we van die lui af zijn.

De Hoofdreacteur,

De laatste regel is niet namens de Reactieraad; die bestaat volledig uit Paulussentjes.

Reageer
gravatar

De oudjes hebben een update nodig om het lek te dichten. En een ‘sch’ toets.

Reageer
gravatar

Sorot Didri Inatir, is dat een Indische god of verwar ik hem nu met iemand anders? Anders, gelieve Zijn naam met hoofdletters te schrijven.

gravatar

DAT WERD OOK WEL EENS TIJD. HEY HOE DOE IK DIE HOOFDLetters uit waar zit de ckomma/// vraagteken moest dit zijn>>>

Reageer
gravatar

Moosje als gebrekkig oud besje wordt ik gehaald en gebracht door de regiotaxi dezeheeft een plateaulift zodat ik indien nodig zo de taxi ingerold kan worden! Dat behoort tot de zorgtaken van de gemeente! Uiteraard wordt ook de drank gesubsidieerd geleverd! En tarwegrasbier schijnt bij nader inzien levensgevaarlijk te zijn! Het bevat gluten, konakion of vitamine k. Daar gaat het bloed van klonteren! Op mijn leeftijd vraagt dat om diverse infarcten! En belangrijker te weinig alsohol om stomdronken van te worden! Maar het grootste gevaar zit. Hem in het tarwegras!

gravatar

Ach moosje, hier hebben wij recht op taxivervoer met plateaulift! Er mag 1 begeleider gratis mee! Ze rollen mij zo de taxi in naar het cafe en na het cafe-bezoek! De chauffeur weet de weg ! De gemeente betaalt omdat zij zorgplicht hebben! Ik vergeet vaak wat ik drink

gravatar

Ik krijg het te druk! ‘Typeles uitkomen met je inkomen, geheugentraining, koersballen, gezond koken met chiazaad en gojibessen. Bezoekjes aan het alzheimercafe, culturele zomerschool 50plus bingo, scootmobieltrainingen, bierbrouwen van tarwegras. En al die cursussen moet ik van professor van bockhoven inkopen voor mij ouderdomscertificaat!

Reageer
gravatar

Ik voel met je mee en ouder worden blijkt gewoon een slecht idee vandaag bleek dat ik diabetes mellitus 2 had en een flinke portie cholesterolverlagings medicijnen moet slikken zodat ik daarin kan verstikken, bah . Dag Ingrid, ik ga van je houden

gravatar

Ik heb vooral veel moeite met het vinden van het Alzheimer-café, dus dat bier brouwen van tarwegras lijkt me wel iets voor thuis. Waar woon ik ook al weer? Had ik al verteld dat ik het Alzheimercafé niet kan vinden?

gravatar

Heer Goldblaum: Ik snap het zelf ook niet eerlijk gezegd, moeilijke materie allemaal; wel ben ik blij dat het gelukt is!
Een keer op #1 staan kan ik afstrepen van mijn bucketlist, ik vreesde al dat het nooit zou gebeuren..

Lange neus Prof. Dr. P. Beertje!

Later zal ik wat verder in de materie duiken, nu nog even de zon in en gelukkigen over mijn 1e plaats.
Eindelijk.

gravatar

Geweldig An!

Zo doe je dat dus! Welkom bij de club op 1. En dan heb je nog geeneens je eigen reacties op hoeven kopen. Daar zou dat hele zooitje B-artiesten in dit land eens een voorbeeld aan moeten nemen.

Gefeliciteerd, en we nemen er eentje op je gezondheid!

Liefs, Trendvolger.

gravatar

Mijn dank allen, 31 maart 2014 is niet langer de dag dat ik voor het eerst in mijn leven nog net op tijd mijn belastingaangifte heb ingevuld en verzonden, dat is nu een beetje ondergesneeuwd geraakt.

Nee, het is de dag dat ik #1 haalde, hiero.
Ik ruk nog een fles champagne open, kan mij het schelen.

Een sportieve reactie Prof. Beertje dat kan ik waarderen; deze grijze rakker is Jambo, mijn grote voorbeeld.
Van hem heb ik het echte papegaaien geleerd, overal dwars doorheen.
Alleen hij kletste minder onzin dan zijn baasje, ik dus, voor hij wegvloog.
Gelukkig hebben we de foto’s nog!

Als ik likes kon kopen… zou ik het doen…? Nah… nee, eerst de pink champagne hier opdrinken maar, proost, gezondheid en wat dies meer zij!

Lieve groetjes, Annie