Bedrijven volgen rodelaars via wifi-tracking

'Eng idee dat iedereen kan zien welke bochten ik neem'

Adverteerders kunnen bij de volgende Olympische Spelen de rodelaars op de baan volgen met behulp van wifitracking. Op die manier kunnen ze meer gerichte reclames voor de atleten plaatsen.

Een combinatie van meetmethodes laat zien via welke route de rodelaars over de baan glijden. Aan de hand van de gegevens kunnen adverteerders bepalen waar ze het beste reclames kunnen plaatsen. Axe-marketeer Ricardo James: “In de derde bocht zou er 0,2 seconde de tijd kunnen zijn voor een sexy Axe deo-advertentie.”

Viervoudig wereldkampioen Felix Loch is nooit gevraagd of ze hem digitaal mogen volgen. “Mijn privacy komt zo in het geding. Eng idee dat iedereen kan zien welke bochten ik neem. Ik vind dat iedereen altijd zelf zijn eigen route op de rodelbaan moet kunnen bepalen. Bovendien, als je dan advertenties laat zien, zorg dan dat ze zijn gepersonaliseerd. Ik persoonlijk heb helemaal geen behoefte aan een stofzuiger.”

Volgens wifi-aanbieder RusCom is het de eigen verantwoordelijkheid van rodelaars als ze tijdens hun rit gevolgd worden. Woordvoerder Andrej Smarikov: “Ze kunnen ook kiezen om zonder wifi te rodelen of deze uit te zetten.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het probleem met Verhofstadt is dat die vent niet wijs is. En de EU eigenlijk ridiculiseert door middel van zijn eigen bestaan en hoedanigheden. Barroso is er al buitengebonjourd omdat de EU meer sexy moet worden. Hij had daar zelf om gevraagd.

De Europese Unie is te belangrijk om aan hongerige idioten over te laten.

Sommige Belgische politiekers gelijk Jean Jaques De Gucht HEBBEN IN HUN HEEL LEVEN NOG GEEN DAG GEWERKT.

Spijtig eigenlijk. Zit dat daar te te stamelen op mijn radio over kindereuthanasie. Hoe kun je nou voor of tegen zijn? Om den interessante te gaan uithangen bij de verkiezingen?.

OF WAT? Heel die zooi zou eens één dag in een fabriek moeten werken.

Gelijk een spons trekken die zichzelf vol. ZONDER DAAR OOK MAAR BESCHAAMD OVER TE ZIJN.

Ik denk dat dat komt door hun dementie.

Reageer
gravatar

Het reclamewezen rodelt steeds verder achteruit. Weten die jongens niet dat rodelaars ontstellende snelheden halen? Zo’n boodschap valt alleen te lezen als je infrarode nachtkijkers hebt met variabele instelling. Pfff Nederland degenereert in beduidende mate.

Reageer
gravatar

En hoe, in godsnaam, weten deze rodelaars zonder wifi dan dat ze “bij de volgende gelegenheid (moeten) omdraaien” om de gemiste afslag alsnog te kunnen nemen..?

Reageer
gravatar

uit mijn reacties blijkt dus dat ik niet weet wat het verschil tussen wifi en iets anders is…

gravatar

Beste Professor Beertje,

u heeft gelijk: “iets anders” kan van alles zijn terwijl ik het verschil tussen wifi en iets anders best ken. Bijvoorbeeld het verschil tussen wifi en een broodje kaas. Maar dan vooral omdat ik weet wat een broodje kaas is…

gravatar

Veel voorkomende denkfout; voorkomend bij halve informatie, ook al weet men het zeker. Ook hier is sprake van halve informatie. Wat voor broodje kaas? Bolletje, puntje? Wit of bruin? Welke kaas? Leerdammer Goudse, Maaslander, boerenbelegen?
Dus als u het verschil tussen Wifi en een broodje kaas meent te kennen zonder precies te weten hoe Wifi er uit ziet, lijkt me de kans niet gering dat u op een dag een broodje Wifi zit te eten.

Het is een ‘de maan is van kaas’ vergelijking: kaas is geel, de maan is geel; ergo de maan is van kaas.
Waarbij immer de mogelijkheid dat de kaas van maan is gemaakt over het hoofd gezien wordt.

gravatar

U hebt beiden volkomen gelijk en ik heb het allemaal uitgezocht. Binnenkort moet ik maar eens kijken waar ik kaaspartronen kan krijgen

gravatar

Het Griekse zandbedrijf TηνάμμοτηςΣαχάρα heeft toestemming gekregen om als reclame steeds wat zand op de baan te gooien als er een bobsleeër aankomt. Men is van mening dat dit de wedstrijden ten goede zal komen.

Reageer
gravatar

Aan de sportdirectie van de NOS,

Rodelen en pezen met voertuigen die alleen nog het aantal wielen gemeen hebben met auto’s, hebben één gezamenlijk kenmerk: Het is pas echt leuk om te zien, als er een een bocht uit vliegt. Of juist niet de bocht uitvliegt, maar in een bocht rechtdoor sjeest. Voor de rest is het geen zak aan.

Dus lieve mensen van de NOS, kunnen jullie mij vertellen hoe laat een of andere kneus of een groep van sukkels aan de beurt is? Dan hoef ik niet de hele tijd te kijken.

Reageer
gravatar

Broertje lief,

Waarom vraag je niet gewoon meteen wanneer en hoe laat de Nederlands rodelaars aan de beurt zijn?

gravatar

Mijn ervaring is dat het Rodelaars over het algemeen ontbreekt aan diepgang, en dat men die leemte opvult met kwaadsprekerij.
Niet verwonderlijk dat het vaak snel bergafwaarts gaat met dat soort lui.

Reageer
gravatar

Hoe is het aggelopen met de brand die Vroomshoop vannacht in as heeft gelegd, waarover De Speld eerder op de dag berichtte? Wordt er nog nageblust?

Of was de redactie te voorbarig, omdat het evenement morgen pas plaatsvindt?

Reageer
gravatar

En zo is dat. Rodelaars hebben ook een eigen verantwoordelijkheid. Dan zetten ze hun telefoon maar uit.

Reageer