Vage kennissen van Amstel Live uitverkocht

Biermerk ontkent betrokkenheid

Het muziekfestival Vage Kennissen van Amstel Live is uitverkocht. 60 mensen wisten een kaartje te bemachtigen voor een indrukwekkende line-up van zelfbenoemde kennissen van Amstel.

Zanger Schele Harry, die vorig jaar nog schitterde op de kermis van Middenbeemster, is een Amstelliefhebber. Harry: “Het is voor mij een enorme eer om op dit festival te spelen, vooral omdat ik op verjaardagen wel eens een Amsteltje drink. Maar ook Heineken hoor, het is maar wat ze hebben natuurlijk.”

Amstel zelf ontkent ook maar iets te maken te hebben met het concert. “We kennen deze mensen helemaal niet. Dat wil zeggen: Schele Harry heb ik wel eens gesproken, maar kennen is een groot woord.”

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Tjonge jonge jonge, maakt iemand zich druk over de datum van een foto. Welnu Glibberding, er staat niets over de uitverkoopdatum in het artikel! En bovendien staat niet onder de foto waar hij is genomen.

Nog sterker, waarom zou er een verband moeten zijn tussen foto en het actuele nieuws? Bijvoorbeeld bij Nu.nl is dat ook zelden het geval.

gravatar

Lieve nicht Paula,

Dat ben ik nou eens geheel met jou eens.

Waarom zouden bijvoorbeeld foto’s van ministers, waar wij doorgaans al snel helemaal op zijn uitgekeken, en die doorgaans niks aan een vraaggesprek toevoegen, niet kunnen worden vervangen door welgeschapen meiden in bevallige poses en… eh… vooruit dan, soms ook vergezeld van stoere knapen? Maar het moet wel netjes blijven.

Dat trekt veel meer aandacht voor het nieuws en bestrijdt de verveling bij lange politieke berichten.

gravatar

Beste oom Viesman,

Ik weet wat u bedoelt. Ik heb een aansprekend voorbeeld.

Alex 1 – weet je wel, die man die niet naast Berta 38 gezien wilde worden – heeft op televisie enige weken geleden op ongeïnspireerde wijze een voorspelbare boodschap van zijn secretaresse voorgelezen. Waarom werd zijn saaie tronie niet vervangen door foto’s van Berta, pardon Máxi 1 uit de jaren rond de millenniumwisseling, toen ze er nog ongedwongen, fris en jeugdig uitzag?

Dat zou ook weer het volk in vuur en vlam zetten en de democratie voor de komende jaren weer doen vergeten.

gravatar

Broertje lief,

Dat zou onverstandig zijn, want dat zou weer eens benadrukken aan wie de Oranje-dynastie haar voortbestaan heeft te danken en wie de feitelijke baas is in huize Oranje