Op dit moment geen livestream

‘Wij houden u op de hoogte’

Wegens een technische storing is er geen livestream momenteel, onze excuses hiervoor.  Wij houden u op de hoogte of de livestream nog te zien is.

12:15 Er is nog steeds geen livestream.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Blijkbaar is door een storing (misschien dezelfde?) ook het op de hoogte houden ermee gestopt. Na 10 uur wachten is er nog steeds niets nieuws gemeld. Ik ben toch bang dat de hele livestream geannuleerd is. Wat voor interessants zou er trouwens na al die tijd nog live te streamen zijn?

Reageer
gravatar

Dat nieuwe televisieprogramma Livestream zal wel weer niks voorstellen. Dus hoef ik niet gewaarschuwd te worden als de uitzending is opgehouden door technische problemen of zoiets.

Reageer
gravatar

Er zijn Nederlandse berippen die zo duidelijk zijn, dat ze het liefst worden vergeten. Rechtstreekse uitzending ook wel, zoals in plaatje staat, verbinding (met…) is daar één van. Daarom verdriet het mij dat mijn lijfblad zich bezondigt aan het Engelse woord voor levensstroom.

Reageer
gravatar

Microstukjesschrijver Thom Groot Nibbelink moet zich niet bezighouden met zaken waarvan hij nul en generlei verstand heeft. Bij onverhoopte technische storingen kunnen wij, als medisch-geschoolde personen, de levensstromen in ons ziekenhuis redelijk gaande houden, zolang leken als Thom zich er maar niet tegenaan bemoeien.

gravatar

Oud-oompie Paulussen,

Wat betekent berippen? Bedoelt u misschien begrippen? Als dat zo is, vraag ik mij af waarom u dat dan niet meteen heeft geschreven.

Nou dan ga ik maar weer op sjouw,
Paulusje

gravatar

Kan de livestream niet worden opgenomen, ik kijk namelijk liever wanneer het mij uitkomt.

Reageer
gravatar

Het is weer overduidelijk dat de CIA en de Mossad hier hun bijdrage in hebben. Zij willen immers de mogelijke argumenten tegen een herverkiezing van Jos van Rey te verdoezelen. Bovendien zullen de auto;s van bepaalde Kamerleden nu nog sneller kunnen rijden.

Reageer
gravatar

‘t Is toch Godgeklaagd: juist op het moment dat ik eens effe lekker De Speld wil gaan livestreamen, liggen ze er uit. Het lijkt http://www.werk.nl wel …

Reageer
gravatar

@Jaap: niet al te dramatisch doen hoor. Je vergelijking gaat mank.
In de ICT van het UWV is sinds 2002 ruim drie miljard Euro geïnvesteerd. De livestream van Speld is met slechts
74 miljoen Euro gewoon een koopje. Dan mag er toch een keertje iets aan haperen, niet dan?

gravatar

Jaap,

Daar moet je direct werk van maken, joh!

gravatar

zeker een complot,maar beter geen nieuws dan slecht nieuws !

Reageer
gravatar

Ik voorzie toch een parodoxaal fenomeen mocht u deze op een later moment terug willen kijken.