Schokkende grafiek opgedoken

Betekenis vooralsnog onduidelijk


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Onderzoek naar dit fenomeen moet gestructureerd worden uitgevoerd. Alle speculaties hier zijn prematuur en mogelijk schokkend. Daardoor dienen zij vermeden te worden. Een gerenommeerd bedrijf dat recentelijk ook na 15 jaar onderzoek de betekenis van het zogenaamde derde bakje in de wasmachine heeft gevonden gaat het voortouw nemen in het achterhalen van de betekenis van deze grafiek. Zij verwachten over enkele tientallen jaren de eerste resultaten voorzichtig openbaar te kunnen maken via dit medium.

Reageer
gravatar

Het lijkt me in ieder geval voldoende aanleiding om leden van de The Triple Nine Society na hun 30e op te roepen voor een hertest.

Reageer
gravatar

Dit zijn omzetcijfers per maand. Niet elke maand heeft een 31ste

Reageer
gravatar

Hoewel mij nog niet geheel helder is wat deze grafiek tot uitdrukking moet brengen, heeft deze, gezien het verloop, onmiskenbaar betrekking op een Nederlands onderwerp.

Reageer
gravatar

Een inspiratief verhaal, Conspiratie/transpiratiefanaat. We wachten nu dus nog slechts op de Apocalyps? Één troost: mét ons zullen dan ook samenwerkende parasitaire levensvormen zoals bankiers, politici, regeringsleiders en openlijke criminelen als drugs- en geldhandelaars tenondergaan. Maar die leefden altijd al in de sfeer van: Après nous, le déluge. Te vrezen valt echter dat de Nieuwe Wereld van de Maya’s niet veel zal verschillen van de Nieuwe Wereld die we nu nog de VS noemen. Bij de homo economicus prevaleert immers het belang van het individu boven dat van het collectief; de geschiedenis toont niet anders. Weliswaar worden Hemel en Aarde bewogen, maar structureel in verschillende frequenties en op verschillende niveau’s. Het goede nieuws is dat Nederland -tot aan de Apocalyps- in ieder geval Giro 555 heeft, als geïnstitutionaliseerde en fiscaal aftrekbare aflaat.

Reageer
gravatar

Dit is duidelijk een geval van een hyper-dimensionale economie. De geestelijke leiders van de bovennatuurlijke commissie van bovennatuurlijke zaken zijn hier voor verantwoordelijk.
Vooralsnog werd het bestaan van een goddelijke macht in de economische beweging ontkend, maar mijn voorspelling zal zijn dat dit de doorslaggevende bewijsvoering is, om helderheid te bieden aan dit fenomeen. De jarenlange onderdrukking die door onbekende wereldorganisaties is gevoerd, voor hun eigen kapitaal en macht, zal nu ten einde komen. Dit is de nieuwe wereld zoals de maya’s het hadden voorspeld.

Reageer
gravatar

De grafiek geeft de kortstondige commotie weer rondom de publicatie van Dokter Corrie en het vuistneuken. Na een week of vier verslapt de aandacht volledig. Zoals ook andere dingen neigen te verslappen na verloop van tijd.

Reageer
gravatar

…Geeft de hoeveelheid inkt aan die door een grafiek wordt gebruikt.
Als de inkt op raakt, zal dit ogenblikkelijk in de grafiek zichtbaar worden.

Reageer
gravatar

Brrr. In Friesland is men al zenuwachtig begonnen de schaatsen uit het vet te halen.

Reageer
gravatar

Toch vreemd dat niemand hier de bekende kunstenaar Arnold Verzouteren kent: dat is pas schokkend.
Zelfs Dijsselbloem heeft een werkje van Arnold op de werkkamer hangen, ter oefening om zuinig en bescheten te kijken.

En mij is ter oren gekomen dat ook Gerrit Zalm er nog een heeft weten te bemachtigen uit de boedel van Scheringa.
Mijn vertrouwenspersoon wist ook te melden dat bij Gerrit het werkje ondersteboven hangt en hij in een jolige bui soms dingetjes erbij tekent.
Met uitwisbare inkt, uiteraard.

gravatar

De kans dat we een panda krijgen van China na Rutte,s bezoek,ook nog even een minister gestuurd naar Italië ,en ze weten het al .Het wordt zelfs geen fiat panda,zie grafiek.

gravatar

Mijns inziens toont deze grafiek slechts de correlatie tussen het aantal Tweede Kamerleden (+ VVD-Voorzitter en twee partijloze bodes = samen 153) en de gemiddelde IQ van Kamerleden ná het zomerreces (let op het exponentieel teruglopen van het IQ na het zommerreces in de periode na week 30 en 31, als de politieke hersencellen en goede voornemens zijn verdampt tijdens gratis vliegvakanties aangeboden door VNO*NCW, NOC*NSF, KLM, NS, NSA, NSB, (immers: wie A zegt, moet ook B zeggen), Fortis, Rabobank en, namens de afdeling smeergelden, de zittende fractieleider van de VVD.

Reageer
gravatar

Vanaf 2030 daalt het aantal chronisch zieken, gehandicapten en ouderen snel door de invoering van de pil van Drion die verplicht moet worden ingenomen als er meer dan 1000 euro is verbruikt aan medische zorg in een jaar.

Reageer
gravatar

laat de jongere wat extra betalen nu voor de sociale hulp van ouderen , dank zei die ouderen hebben zij alles wat ze nu hebben , wij ouderen hebben daarvoor altans de meesten 50 jaar hard voor gewerkt om deze zorgstaat te verkrijgen waar ze nu op in moeten leveren massaal

Reageer
gravatar

Nee hoor, ik ben helemaal niet ‘vooralsnog onduidelijk’:
– Mijn naam is prima leesbaar & in een prettig lettertype weergegeven en zelfs goed ge-speld
– ‘Eén grafiek zegt meer dan duizend woorden’ zeggen ze. Doe ik dat es een keer en dan is het wèèr niet goed 🙁

Stelletje zeurpieten, ga terug naar Spanje!

Reageer
gravatar

Goed. Het is duidelijk dat we hiet niets meer aan kunnen veranderen. De statistieken spreken overduidelijk voor zich. Wat mij grote zorgen baart is het klaarblijkelijke onvermogen van de overheid om doeltreffende tegenmaatregelen te treffen!

Reageer
gravatar

De AEX reageerde gisteren verheugd op Ruttes plannen te desinvesteren, en zijn aansporingen aan het volk om vooral toch te blijven investeren. Terwijl de jeune premier aankondigde deze week nog 20 miljard extra te bezuinigen en minstens 500.000 banen te schrappen, bleef hij toch positief zijn mantra – ‘Consumeer meer!’ – verkondigen. “De skai is de limit!” kreet hij, waarop zijn neus drie keer zo lang werd (een pr voor de pm).
Op de vraag waarom de regering zelf niet het goede voorbeeld geeft en meer in onze economie investeert, als zij toch zulke positieve verwachtingen koestert, bleef Pinochio het antwoord helaas schuldig.

Reageer
gravatar

Wat zo’n grafiek allemaal niet aan het licht kan brengen ….. verbazend!

gravatar

Het is alleen al boeiend hoe de grafiek zoveel antwoorden oplevert vragen oproept. Zelf ontstaan er ergernissen en frustraties in de reacties…#heerlijk

Reageer
gravatar

“Natuurlijk hoop ik op het beste maar ik betrap me zelf er steeds weer op dat ik het ergste verwacht” aldus sommige mensen, incluis mij.

Reageer
gravatar

OOOHMYGAAAADD PEOPLE!!. deze grafiek gaat nergens over omdat vooralsnog NIEMAND een idee heeft waar het over gaat, mensen die andere mensen bekritiseren omdat die mensen zeggen dat het helemaal nergens over gaat moeten eerst eens gaan realiseren dat een paar getallen langs de kanten en een willekeurige lijn erdoorheen opzich niets zegt, pas als deze getallen uit een concreet onderzoek zijn getrokken e.d. gaan we hier serieus op verder. oftewel DIT BETEKEND OPZICHZELF NOG NIKS DUS DOE NIE MOEILIJK XD

Reageer
gravatar

Hahah! OOOHMYGAAAADD, De Filosoof, u hebt mijn dag gemaakt! Thom, ik geloof dat je het niet helemaal doorhebt…

gravatar

Niets schokkends aan. Is gewoon iemand die op z’n 30ste erachter kwam dat hij beter iets aan z’n gewicht kan doen.

Reageer
gravatar

Wat veel schokkender is, is dat, na de piek tussen 29 en 30, de waarde een stukje lijkt terug te gaan op de horizontale as…

Reageer
gravatar

Maakt u zich niet druk… Wetenschap is ook maar een mening

Reageer
gravatar

De sex-appeal versus de leeftijd van een persoon.

Reageer
gravatar

Dit is duidelijk een grafiek die de gemiddelde lengte van personen van zowel vrouwelijk als mannelijk geslacht van de Mbuti weerspiegelt.

Reageer
gravatar

Volgens mij is dit de tweede Amanuensis-Betafloor reeks:
De gemmiddelde ijsdikte op antartica gedeeld door het aantal vaginale wratten bij de Inuit. Ze claimden een verband hiertussen te zien. Door deze methode hoefde ze niet elke keer weer die stomvervelende ijsdiktes te meten.

Reageer
gravatar

nou, waarvoor dan?? want by deze grafiek is verder geen informatie geleverd, weet u wel waar het over gaat ?? misschien is het wel het aantal vrijwillige zwarte-piete weet u veel ?

gravatar

Volgens mij is dit de steun onder de Nederlandse bevolking voor de kabinetspartijen VVD en PvdA

Reageer
gravatar

Dit is duidelijk: het aantal vrouwen (Y-as) dat Jezus van Nazareth per maand verslond in zijn levensjaren (X-as). Hij wordt seksueel actief op zijn 19e en is toen meteen goed van start gegaan. Tegen de tijd dat hij serieus mot kreeg met de Romeinse overheid (november ’29) werd het scoren lastiger. Twee jaar voor zijn kruisiging zat hij nog op een niveautje van 139,25 stuks, een jaar voor het uur U is de registratie gestaakt. Simpel.

Reageer
gravatar

Plausibel maar eh 150 dames per maand (5 per dag); dat is een hele toer.

gravatar

Ik snap dat sommige mensen daar moeite mee hebben, niet iedereen heeft een goddelijke sterrenstatus zoals ik.

gravatar

het mannelijke orgasme. links de bloeddruk en onder de minuten. in de 29e minuut wordt hier netjes geprobeerd te wachten tot de vrouw haar pleziertje heeft gehad. Vervolgens in de 30e minuut daalt plotseling de bloeddruk in de penis. het teken dat de man klaargekomen is.

Reageer
gravatar

29 minuten is wel een hele ruk.

gravatar

yeah well, het is dan ook een romantisch potje sex…geen 1,2 en dr weer uit-sex…ook wel genoemd “gemaakte porno” waarin de vrouw niets meer dan een sextoy is…deze grafiek laat dus zien dat er mannen zijn die hun vrouw / vriendin ook kunnen laten genieten 😉

gravatar

Nee, we zullen jouw salaris eens met 8,6% korten. Het gaat er niet om hoeveel de daling is maar om de duiding van de assen. Even iets minder binair denken.

gravatar

Als de horizontale as seconden weergeeft, is 8,6% best veel…

gravatar

Als ras optimist twijfel ik aan de negatieve interpretatie van de cijfers. De neergaande lijn geeft in een ander perspectief immers een opgaande beweging weer…

gravatar

omdat het fantastisch zou zijn als nederland haar enige politieke partij zou verliezen die iets geeft om natuur en milieu? opmerkelijk (en een beetje beangstigend) dat je daar verheugd over kunt zijn..

gravatar

Ha ha ja tuurlijk.
Beschermde vogels, waar ook nog eens veel geld aan besteed word voor de bescherming ervan, op laten vreten door zwerfkatten.
Ja dat is is nog eens om de natuur geven.
Laat staan wat de over populatie’s van vossen, kraaien en wilde zwijnen aanricht aan de natuur.
En wat dacht je van die arme reëen die ze laten verpieteren omdat ze niet geschoten mogen worden.
Ja dat is echte liefde voor natuur.

gravatar

Data in de grafiek kan werkelijk van alles beteken, het is misschien een marketingstunt, You name it. , niet echt vaste prik voor betrouwbaar nieuws LOL –

Reageer
gravatar

Waar zijn uw beweringen op gestoeld dat dit een mogelijke marketingstunt betreft? En uw insinuatie dat dit nieuws onbetrouwbaar zou zijn vind ik ook bevreemdend. Mijns inziens spreekt de grafiek boekdelen en is deze ondubbelzinnig in haar weergave.

gravatar

Dat hoop ik ook inderdaad, zulkse beweringen moeten ofwel goed onderbouwd zijn, of inderdaad een sterke vorm van sarcasme betreffen.

gravatar

Helemaal gelijk Sam: een grafiek zonder titel of beschrijving zegt helemaal niets. Mevr. Huisvrouw, schrijf is normaal, je komt niet slimmer over als je moeilijkere woordenschat gebruikt en tegelijkertijd en onzin argument aanlevert.

gravatar

Nou nou nou, wat een opwinding over een meningsverschil. Het is jammer dat sommige mensen meer moeite hebben deze grafiek te doorgronden dan anderen. Wellicht dat we elkaar kunnen helpen deze grafiek te duiden. Flapdrol en Sam, wellicht dat jullie ook aan kunnen geven welk deel van de grafiek jullie precies niet begrijpen. Wellicht dat we met z`n allen dan kunnen helpen om iedereen duidelijk te maken wat De Speld probeert te bereiken met deze grafiek.

gravatar

dit is een serieus probleem, al wil ik wel een differentiatie aanbrengen tussen de situatie van de knol en de koolrapen

gravatar

het ziet er zeeeeeer slecht uit met deze politieke leiders . alles wat door jaren is opgebouwd waar ik en vele met mij 100% aan betaald hebben wordt juist ons allemaal afgenomen . ouderen tellen niet meer mee zijn t afval product van deze regering niets meer niets minder wegwerp producten alleen maar kosten makend . hebben ze wel allemaal zelf betaald deze oudere , alles !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gravatar

weg met deze regering nu vandaag nog

gravatar

De verkeerde stuurlui staan aan het roer, veel incompetente bestuurders. Drie zaken worden duidelijk. 1) Grote afbraak van opgebouwd naoorlogs kapitaal. 2) Er wordt de Ned. Bevolking geen horizon geboden, geen perspectief. 3) Banken hebben nog steeds en structureel teveel macht.

gravatar

Plasterk krijgt het wel mogelijk heel moeilijk