Rus uur lang vernederd in Rotterdam

1-6, 0-6

Tennisster Arantxa Rus heeft vrijdagmiddag in de eerste ronde van het WTA-toernooi van Rotterdam verloren van de ongeplaatste Brenda Vanbisse: 1-6, 0-6.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Vorige week stond ik plots in een monsterfile nabij Rotterdam. Kwam er een Pool. Die stak gewoon elke auto in de file voorbij. 3 meter per keer. Je mag niet zeggen dat ze DOM zijn.

Reageer
gravatar

Het beste is om zo een Rus naar Brussel uit te nodigen. Onder valse voorwendselen gelijk een wijf dat niet eens bestaat. Dan klop je zo een Rus eens goed op zijn kop. Zonder iets te zeggen want dat snappen ze toch niet.

Reageer
gravatar

Inderdaad Viesman (#12), ik zie je in dezelfde valkuil vallen als destijds Mart Smeets die bij een ‘backshot’ van de benen van Steffi Graf (op centrecourt Wimbledon) ooit de legendarische woorden sprak “dáár zou ik hem graag eens tussen hangen”. Onmiddellijk zaten heel feministisch Nederland én de politiek-correcte pers in de gordijnen. Dat Steffi geslaagde benen had, was overigens ook André Agassi opgevallen; hij is met haar getrouwd. Hoewel Mart Smeets nooit expliciet heeft gemaakt wat hij met “hem” bedoelde, was er voor de NOS voldoende reden om Smeets op de vingers te tikken. Daar is het overigens wel bij gebleven, men kon blijkbaar bij de NOS de zon nog wel in het water zien schijnen. Mart Smeets heeft later met schaatster Ria Visser nog indringende gesprekken gehad over dit thema.

Reageer
gravatar

Laten we aub rus-tig blijven ! Rus-tig ! Een 3de WO doordat Rusland denkt dat wij Nederlanders alleen maar Rusland en haar knechten pesten op politiek niveau mag niet gebeuren. Laten we éérst iig Poetin duidelijk maken dat Brenda Vanbisse gewoon een onschuldige topdag had Arantxa Rus een onschuldige slechte dag had.
Als 2de en meest belangrijke is dat we die Russen die dit wel denken van ons duidelijk maken dat Arantxa’s haar achternaam ‘Rus’ in de stamboom heeft gekregen als hulde aan Rusland.
Kijk , zo draaien we iets negatiefs voor Rusland om tot iets positiefs.

Reageer
gravatar

Kunnen we Araxta’s gas niet importeren?

Reageer
gravatar

“Kunnen we Araxta’s gas niet importeren?”

Araxta? Die variant hadden we nog niet gezien. Laten we de Baskische kwestie er maar buiten laten, zo met die Russen is het al moeilijk genoeg.

gravatar

OMG als we zo doorgaan loopt het recht de spuigaten uit met die ruzie. Straks komen de Russen hierheen om verhaal te halen!

Reageer
gravatar

nu maar hopen dat er geen Nederlandse tennissters thuis in elkaar worden geslagen door mannen die zich voordoen als electricien.

Reageer
gravatar

Papa vindt tennissen een sport voor mietjes. Maar hij heeft wel een return geregeld voor de match, dan spelen ze op zijn balkon een potje Russich Roulette.

O jee, die Rus is een vrouw. Nou, ik vlieg snel even naar huis om losse flodders in zijn wapenkast te leggen. Gelukkig heb ik nog een sleutel.

gravatar

En dan is De Speld er wel weer bij om die vernedering nog wat langer te laten duren. Mijn betrouwbaar nieuwsmedium zakt weer tot een bedenkelijk dieptepunt.

Reageer