Prematologen vinden onderwerp waarover Prem geen mening heeft

Talkshowgast weerspreekt bevindingen onderzoek

Tijdens een persconferentie in het Zwitserse Lausanne heeft onderzoeker Hans de Baal vandaag bekend gemaakt een onderwerp te hebben gevonden waarover Prem Radhakishun geen mening heeft.

De wetenschap staat voor een raadsel. De Baal staat aan het hoofd van een twintigkoppig Europees onderzoeksteam dat al sinds de opkomst van Radhakishun, begin jaren negentig van de vorige eeuw, probeert om zijn meningen te doorgronden. Baal reageert geëmotioneerd op de doorbraak: “Ik heb hier meer dan twintig jaar van mijn leven aan gewijd. Collega-onderzoekers zeiden dat het me nooit zou lukken, dat ik me beter op Jan Mulder kon richten, maar ik en mijn team zijn er altijd in blijven geloven.”

Pas volgende maand zal De Baal de complete resultaten van zijn jarenlange onderzoek publiceren in het gerenommeerde International Journal of Prematology, maar hij licht desgewenst een tipje van de sluier op: “We hebben Prem in een ondergronds laboratorium vier maanden lang onder wisselende luchtdruk geïnterviewd over verschillende onderwerpen. Zo vroegen we hem naar de opkomst van de linnenhandel in het vroeg-middeleeuwse Gent (‘koloniale wantoestanden’), het kookpunt van Tantalium (‘koloniale wantoestanden’), de beste bereidingswijze van yakboter (‘goed roeren’) en de wereldtentoonstelling van 1873 in Wenen (‘hartstikke leuk, volgend jaar weer’). Hij brak uiteindelijk toen we hem vroegen naar zijn mening over de opwarming van de aarde. Dat zagen we eerlijk gezegd ook niet helemaal aankomen.”

Volgens aanwezige waarnemers keek Prem geconfronteerd met dat onderwerp slechts glazig voor zich uit, en nam nog een slok water. Zelf ontkent Radhakishun deze gang van zaken echter stellig. Hij spreekt van vals spel, academisch broddelwerk, en koloniale wantoestanden.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik moet wel melden dat het onderzoek niet helemaal zuiver was door die twee vrouwen op de achtergrond. Daar krijg je het sowieso warm van. Wat doet de opwarming van de aarde er dan nog toe?

Reageer
gravatar

De conclusie dat Prem geen mening over de opwarming van de aarde zou hebben lijkt mij nogal prematuur. Glazig voor je uit kijken en een slok water nemen kan ook een mening weergeven………..

Reageer
gravatar

Feitelijk moet ik hier toch luid of duidelijk zeggen, dat het onderzoeken van iemand die overal een mening over heeft een wetenschappelijke dwaling is. Belangrijk is vooral dat men tijd krijgt om een weloverwogen, wetenschappelijk onderbouwde mening te kunnen vormen. Indien deze tijd niet gegund wordt omdat men eerst de mening wil horen, voordat iemand weet waar het over gaat, gaat men wetenschappelijk de mist in. Het enige juiste antwoord van Radha is dat hij van mening is dat hij de feiten onder ogen zou moeten krijgen om er meer onzin over te kunnen uitkramen, Echter indien men iemand 20 jaar aan het onderzoeken is, heeft hij zijn nut al bewezen. Want als er ergens geen mening komt en de wetenschap weet niet hoe men hiermee kan participeren,of anticiperen dan is de wetenschap een nutteloze aangelegenheid en dient men dus de zegen van onbekende herkomst te krijgen. Wat is feitenkennis omtrent meningsvorming waard indien men niet weet hoe men hier schappelijk mee om moet gaan ?

Reageer
gravatar

De troonrede is er voor iedereen, dus om zwaarwegende overwegingen te consequenteriseren lijkt mij om lichtvoetige redenen niet van belang. Ook op school moet men ten slotte ook de troonrede kunnen zien.

gravatar

Hoe bedoelt u de troonrede is voor iedereen? Persoonlijk hoeft het voor mij niet; ik kan best zonder en mijn inbreng is niet gevraagd geweest, dus van mij is hij zeker niet.

Doch ik doelde op het gevaar van het zwaar belasten van het Staatshoofd: net heeft deze moeizaam keer op keer het document doorgeploegd en voorgelezen aan zijn kroost tot het in slaap viel zodat hij ongeveer weet wat er staat, is de kans ineens groot dat hij een document met andere lettertjes en zinnen moet voorlezen.
Als dat maar goed gaat.

Overigens kan Prem natuurlijk altijd de mening van conculega Geert lenen; zoveel scheelt dat niet.

gravatar

Voor iedereen is hier in een context, waarmee bedoeld wordt dat iedereen er naar mag luisteren, maar dat hoeft dus niet perse. Concollega Geert mag dan vrijwel dezelfde mening hebben, maar wie van de 2 zich het meest diplomatiek uitdrukt is toch een vraag die Joost mag weten of niet ?

gravatar

Ondanks alles is het wel sportief van Prem dat hij iedere keer na het geven van zijn ongevraagde mening de Nederlandse belastingbetaler bedankt voor het geven ervan.

Reageer
gravatar

Goedendag Annie, hoe hebben wij het nu? Of men betaalt belasting óf men gaat met vakantie: onder de Rutte doctrine kan dat niet meer beiden, gaat hij dinsdag laten zeggen.

Vakantie wordt het privilege van degenen die op vakantie gaan om hun belastingcenten op de Cayman eilanden te bezoeken.
Inderdaad: vals spel en koloniale wantoestanden.

gravatar

@Jeettje: het zal ook wel zijn laatste vakantie zijn geweest vrees ik… vreemd, ik typ letterlijk en figuurlijk blind, ik kan veel reacties in mijn mailbox vinden maar niet op de site, of pas uren later.
Oeps, ik dwaal weer af…

De kaaimaneilanden, daar moet je wezen, daar moet je zijn. Dat weten ze in Nigeria ook, de zoutwaterkrokodillen en oplichters en als dat niet kan heb je iets niet goed gedaan.
Ik heb iets niet goed gedaan…. want nog niet op vakantie. 🙁

Ik verheug me stiekem enorm op het voorlezen van de troonrede, de inhoud gaat het ene oor in en het andere uit, voor de tekst geldt waarschijnlijk hetzelfde als de dood, jammer, niks meer aan te doen. ( gejat van Wim T. Schippers)
Voor de liefhebbers en wat? die ken ik nog nieters hier het volledige gedicht:

De dood

Jammer,
Niks meer
Aan te doen.

Briljant niet? Toepasselijk ook op een bepaalde manier. Maar het lijkt me een waar feest om Wim-Lex, zijn lieve vrouw voor mentale steun ernaast te zien schutteren met meer text dan hij m.i. kan behappen en begrijpen. Ik vrees een beetje voor méér van dit:
http://youtu.be/ClGSJjgWaDg

Ik blijf er wel voor thuis, maar dat is alleen omdat Den Haag op Prinsjedag niet te pruimen is.

gravatar

Juist daarom beste Annie. Onze dankbare vriend zal wel zo zijn vermoedens hebben. Maar hoe aandoenlijk, al die erkentelijkheid. Daar kunnen die Gooise en V’damse schnabbelneuzen nog een voorbeeld aan nemen! De politiek ook trouwens. Tijdens het zakkenvullen en plein public je verontschuldigingen aanbieden, hoe is dat? Ik zie het al helemaal voor me; Johnny de Mol komt met een nieuw programma getiteld: ‘So you think you can apologize’, Cito werkt aan een nieuw onderzoekje voor doelgroep 8, de wekelijkse Sorry-barometer, én Prem, die de resultaten zal duiden op radio en tv, alwaar hij zich dan ook weer voor verontschuldigt. Jakhals Erik, die vraagt of je een uitzending daarvan wil komen bijwonen, met aan tafelheer Jort Kelder, die komt uitleggen dat je met de verontschuldiging alleen de Quote 500 niet haalt.

Beste Annie, je vroeg wat de Belastingbetaler daarvan denkt. Ik heb geen idee, sorry.

gravatar

Er is een klein stukje uitgelekt van de troonrede: ziehier Wim-Lex, bijgestaan door zijn mooie echtgenote eens oefenen en zijn mond voorbij praten. Voldoende gezegd om de Nederlandse Belastingbetaler volledig over de rooie te krijgen, kijk:

http://youtu.be/tjAbdmXwRyU

Nederlandse Belastingbetaler: kom er maar in… waar ben je nou, is die koffer met nep-Armani horloges en Hugo Boss t-shirts met scheve naden nou nóg niet uitgepakt?
Beetje opschieten hoor, morgen weer kei- en keihard werken.
Behalve ik, ik ga uitslapen en serieus niksen de hele dag.
Gratis, komt geen belastinggeld aan te pas.

gravatar

Ah, goedenavond beste Jeettje, u tikt een spijkertje! Privileges aanbieden aan de belastingbetaler en zelf niet meer op vakantie, en je daarvoor verontschuldigen naar de eigen achterban toe. Wishful thinking mijnerzijds uiteraard, maar toch; de belastingbetaler is binnenkort aan zet, wat u?

gravatar

Ja, eh, dat wordt niks natuurlijk, Trendvolger, daar zijn er te veel van tegenwoordig: het wordt een zoodje. Mark heeft een misrekening begaan (het enige waarin hij écht goed is) en dat resulteerde in een aanwas van VVD belastingbetalers die hun geld kwijt zijn en niet meer met rare fiscale truken het terug kunnen halen. Dat gaat hem opboeren.

De rest van belasting betalend Nederland is bang, boos, xenofoob en geeft zijn burgerlijke en persoonlijke vrijheid graag op aan idioten die het ook niet weten maar als uitverkoren donderprekers de treurbuis bevolken: Calvijn ligt te gnotteren in zijn kist, doel bereikt.
Prem als voorganger, wie had dat nu gedacht.

gravatar

Misrekenen en daarna sorry zeggen klinkt bijna als fout na de oorlog. U doelt hier waarschijnlijk op de recreatie-VVD’ers beste Jeettje. Dat, terwijl de kern van de club sinds decennia lang zichzelf uitnodigt bij o.a. katholieken en andere geloofsovertuigende bijeenkomenden, behalve die ene, trachtend het heilig verklaarde gedachtegoed veilig te stellen. Maar, u heeft hier een punt qua ‘Het Volkse Belastingbetalen Zonder Protest’, wat overigens in Nederland nóg wel een Olympische sport blijkt te zijn. Van een kale VVD’er valt niet te plukken, men zal zich als zodanig waarschijnlijk gaan verenigen. benieuwd naar de naam van de club. U een suggestie?

gravatar

Ach nee, suggesties doe ik liever niet aan: het is als het aanbevelen van een goed restaurant waar men ooit heerlijk heeft gedineerd. Strijk en zet zal blijken dat sinds die keer het management is overgegaan op een ander verdienmodel en voor zichzelf is begonnen: goede service, hoge kwaliteit en redelijke beprijzing werden overboord gekieperd, en heeft men McDonaldskwaliteit tegen 3-sterrenprijzen tot norm verheven terwijl gastheerschap beperkt zich tot het ontsluiten van het pand bij aanvang openingstijd. Het enige wat nog ontbreekt is het bordje ‘betreden op eigen risico’.

Ik begreep uit peilingen -voor wat die waard zijn- dat vele VVD-ers hun heil zoeken bij Pechtold’s D66; het is veelzeggend.
En ik blijf erbij dat Pechtold op dezelfde manier uit zijn ogen kijkt als Thatcher destijds: het mens was niet lekker. De Queen zal tijdens gesprekken met haar prime minister wel eens moeite gehad hebben te bepalen wie nu eigenlijk de Queen was: Thatcher had aangemeten over zichzelf te spreken in de pluralis majestatis. WimLex mag wel uitkijken dan.

Dus om een keuze te maken, kijk de lijsttrekker in de ogen:
http://tinyurl.com/pecrpju

gravatar

Ik lees net dat de VVD claimt dat zij 3x meer aanmeldingen krijgen dan opzeggingen – zonder cijfers te noemen, uiteraard.

Ik heb daar beeld bij: als ik niet zo lui was in dat soort dingen zou ik mijzelf ook aanmelden bij de VVD, alleen maar om op te kunnen zeggen.

gravatar

In Apelfoort hebben wij nu juist geen mening over Prem. Laat die Radhakishun maar lullen vinden wij, want we vinden dat we behalve het CDA hier niet alles kunnen verbieden. Gewoon geen aandacht aan geven werkt meestal het allerbeste, zodat over een tijdje mensen glazig voor zich uitkijken en zeggen: Radhakishun, was dat niet ooit in de jaren vijftig van de vorige eeuw een korfbalspeler??

Reageer
gravatar

Beste Apelfoorter, kent u nu echt niet het verschil tussen cricket en korfbal? Foei!

gravatar

Prematologie znw, de (v), -ën
De wetenschap die zich onledig houdt met het bestuderen van meestal ongevraagde antwoorden op niet gestelde vragen als ontwijkende reactie op een vraag die niet per se gesteld hoeft te zijn.

Reageer
gravatar

Lekker Annie! En de luikjes dicht op dinsdag, voor je het weet staat er een tweede waxinelichthouder op je keukentafel. Een stevige Frits Wester, compleet met de V.O.C. mentaliteit, zal aanwezig zijn in de ridderzaal, want die is wel met z’n zeilboot op vakantie geweest, of andersom. Even kijken wat er onder die belastingaftrekbare hoedjes zit, maar bovenal, hoe lang nog. Willem mag als eerbetoon aan zijn moeder de val van zijn eerste kabinet in het openbaar meedelen en de belastingbetaler wordt gevraagd om zich in rijen van drie op te stellen bij ‘t Stembureau, ditmaal met eigen rode potlood, omdat dat van Brussel moet. En op woensdag pakken wij dat koffertje wel van ze in, waar al sedert jaren de verkeerde datum op staat. Eenmaal op de Malediven o.i.d. denken we nog eens terug aan de Nederlandse Belastingbetaler..
En ditmaal terecht!

Reageer
gravatar

Geen zorgen; mijn huis is waxinelichtjeshouderwerperproof, een flinke kandelaar zou zomaar kunnen.. zeker als Frits W. gooit, geen idee waarom maar volgens mij zou hij veel beter gooien dan die vorige prutser.
Een beetje Hagenees gooit raak en goed raak ook!
Eigenlijk had de waxinewerpert nog wat langer moeten zitten, en voor straf vol in beeld op tv zonder balkje en zonder strafvermindering omdat hij al zo voor lul staat.

Ik voel me opeens een beetje schuldig, zit ik dan te schateren van het lachen omdat huilen toch ook niet helpt terwijl Willem…
Ik denk dat hij nu vertwijfeld met een rood hoofd uitroept: ik kán het gewoon niet, waarom IK altijd, ik haat troonopvolging, achterlijk systeem, altijd al geweest en waar is verdomme Amalia ze zou me helpen met mijn huiswerk.

Duh, in bed natuurlijk, voor zo’n kind is het veel te laat om nog troonrede te doen. Max is geen dwaze moeder tenslotte en weet hoe het heurt.

De Malediven klinkt goed, Bora Bora of Vanuatu, ik vind het allemaal prima hoor!
Kost wat maar dan heb je ook wat, en zeilen kan daar ook.
Als je genoeg geld hebt tenminste.
Wel een suite met schotelantenne nemen, zo kan je het eerste kabinet in HD op zijn bek zien gaan vanuit het zwembad met alle feestelijkheden die daarbij horen.
Want dat wil ik eerlijk gezegd niet missen, al blijf ik er niet voor thuis.

gravatar

Gezellig, moeten we doen! Een beetje Hagenees maakt de pleiterik één dezer dagen! Voor één keer de Telegraaf de dag erna, en, de verplichting de familie c.q. belastingdienst te laten weten dat het verblijf aldaar met enkele weken wordt verlengt (en de rest). Vervolgens een asielaanvraag insturen.. Hebbie vakantie tot ergens in 2016!
Annie, wat jij, ik begin morgen met inpakken. Aloah!

gravatar

Een hele sluwe tip, niet bekend maken onder het grote publiek want ik hou mijn hart al vast voor morgen, Prins…..dag.
Men boekt -niet, ik herhaal NIET bezuinigen op de reisverzekering-, let vooral op het stukje ‘langer verblijf wegens ziekte’.

Vooral of je dan recht hebt op verblijf in het resort dat u in eerste instantie zelf gekozen en geboekt hebt, dit is essentieel!!!
Ga dan naar een exotische doch zeer corrupte (of bevriende) arts met een pak geld in uw handen, lijkt heel wat in vreemde valuta maar is meestal niet meer dan een tientje, of twee. Gewoon laten liggen, licht tikje tegen de bundel papier zijn kant op tot hij het opeens in een bureaulade schuift. Dan zit u goed, letterlijk en figuurlijk.

Trek een smartelijk gezicht en zeg dat hij heus niet hoeft te kijken, te gevoelig, u weet zelf ook wel dat u middenoorontsteking heeft, chronisch lijkt wel zo aan het eind van de vakantie en wat vervelend dat u niet mag vliegen met die kwaal.

Bel uw evt. werkgevert, of uw klanten (voor de ZZP’ers onder ons) en stel ze op de hoogte van uw ziekte, benadruk de pijn en fax een kopie van de doktersverklaring, een oud-collega van me heeft op die manier in een Zuid-Amerikaans land ruim een jaar in de lappenmand gezeten, gelukkig maar dat haar familie er woonde en nog een beetje naar haar omkeek.
Zo’n jonge meid, triest dat ze bijna een jaar van haar leven heeft geleden onder haar ontstoken middenoor.

Ik heb soms jarenlang oorontsteking en vliegen is dan levensgevaarlijk, en er zijn wel meer redenen om niet te mogen vliegen op bevel van een arts.

Verder zeg ik niks en denk erom: mondje dicht anders is half nederland in oktober 2014 nog aan zijn kerstvakantie bezig.

p.s. all-inclusive is hier zo’n gek concept nog niet!! bij thuiskomst een lekker volle bankrekening ook nog, mag het als je jaren ziek in den vreemde hebt weten te overleven?

gravatar

Opwarming van de aarde. Best logisch dat je daar even over na mag denken. Het CO2-verhaaltje is namelijk een voorgeprogrammeerde napraatmening. Zeer discutabel. Goed gedaan Prem: pluspunt gepakt.

Reageer
gravatar

Jongens, ik heb een vraag over de oplossing van dit probleem, ik vraag me af wat Prem er van vindt, maar heb zijn email adres niet !
Het betreft de volgende vraag, als we nu eens NASA graan vragen om hele, hele grote koelcentra in de dampkring plaatsen, een soort open koelkasten dus, die om de aarde draaien, zou dat helpen tegen de opwarming ?
Dus als jullie hem kunnen bereiken, heel graag !!
Dan heeft ie in ieder geval een deelmening, een deel van een mening dus, dat is in ieder geval wat, toch ?

Reageer
gravatar

Prem, ik herken de symptomen, slokje water voor de zere keel en glazig uit de ogen kijken door de dubbele voorhoofdsholteontsteking, kortom overmacht, volgende week beter!

Reageer
gravatar

Tjeempie, meid voel je je niet lekker? Ik ook niet zo hoor, zullen we prinsdag dan maar overslaan en plan B. (#12, lid 3) maar uitvoeren?

Voorhoofdholteontsteking kan je best mee vliegen, als je nou je oorontsteking even in de wacht zet…
Het weer doet ons geen goed hier, en je moet roeien met de riemen die je hebt als dame, ja toch, niet dan?
Als je denkt ja, dat wil ik wel laat het dan weten door hier onder de naam Tjeempie op reis het woord zuurkoolschotel in hoofdletters achter, dan weet ik genoeg!!

Ik ga zo toch even wat schreeuwen in de stad, maar wat… beetje keelpijn dus geen harde klanken… WAAAAAAAIIIIIIIIIIIIIIIIII lijkt me wel ok.
En niet strafbaar.
Hoewel; ik wist ook niet dat waxinelichtjes strafbaar waren. Nou ja al doende leert men, je leest evt wel waar het schip strand.

Beterschap wijffie en je weet het: bel cognac, citroensap, honing en kokend water als je je bed in duikt en morgen ben je weer het vrouwtje!
Dampo stinkt, plakt en helpt nergens voor of tegen.

Dat deden onze ouders echt om ons terug te pakken voor het kotsen over de stripboeken, het uitpersen van veel sinaasappels enz. dat gesmeer met Dampo, heel subtiel gevonden trouwens, daar komt zelfs Jeugdzorg niet voor in aktie. Zit je dan, doodziek en vol plakkerige shizzle… bah!

gravatar

Briljant communicator, die Prem. Niets geen uitvoerig uitleggen wat hij van mening is of bedoelt. Gewoon simpele, voor iedereen te verstane lichaamstaal, mimiek zo u wilt. Opwarming van de aarde? Glazig kijken en nog een slok water nemen, alsof je nog niet warm genoeg hebt.

Reageer
gravatar

Con permiso; ik doe niet mee met dat bashen van Prem R. Is Prem niet tegelijkertijd een ongeslepen diamant én een allround Surinaams advocaat met Nederlands paspoort? Buiten Surinaams recht (Lex Dura Bouterse) heeft Prem nooit verder doorgeleerd dus hij heeft het volste recht tweestemming het Hindustaanse volkslied “Vox deï, vox populi” te zingen. Ja, Prem heeft inderdaad over alles een pasklare mening en o, hij weet die te verkopen! Noem een talkshow en Prem heeft daar reeds zijn kunstje gedaan of gaat dat binnenkort (nog eens) doen. Hij schenkt onbaatzuchtig warmte aan kouwe kikkers als Pauw en Witteman, aan hun waterverf-imitatie Knevel & V.d. Brink, aan de onderkoelde lokdoos Eva Jinek en aan de vroegkale Humberto Tan, bekend van zijn vele gratuite tv-reclames voor de bankwereld. Prem STAAT voor iets, zelfs als hij zit. Prem staat vóór, naast, achter en boven Prem. Prem zou zegenrijk werk kunnen doen als leermeester/spindoctor van Mark Rutte, Alexander Pechtold, Jack de Vries, Silly Buma en die andere kale: Diederik Samson. Stuk voor stuk horigen van Mario Draghi, optredend onder hun toneelnaam: I Mario Netti

Reageer
gravatar

Kijk, hier wordt de méérwaarde van De Speld nog eens duidelijk aangetoond; tot voor vijf minuten geleden wist ik niet eens wie of wat Madame Jeanette was. Mijn eerste associatie was iets in de sfeer van een meewerkend bedrijfsleidster van een (bij Koninklijk Besluit) aan het Hof en genereus aan Staten Generaal dienstige wiptent. Inmiddels weet ik beter; het is wél iets heets maar op andere wijze, in andere ambiance en in andere format geserveerd. Weer een kennislacune opgevuld. Dank.

Reageer
gravatar

Heren, Dames,

Wat een reacties…. laten we nu nog even voorzichtig zijn met nu al conclusies trekken tot het artikel echt gepubliceerd is.

We hebben al eerdere keren aankondigingen gezien van wetenschappelijk vindingen die `of niet geplubliceerd werden `of na publicatie niet bleken te kloppen. Neem koude kernfusie, een bacterie met ammonia in het DNA, te snelle neutronen en aggresievere vleeseters.

Ook in de wetenschap is het zo dat als het te mooi is om waar te zijn het dan ook meestal niet is. Ik kan me eerlijk gezegd niet voorstellen dat Prem geen mening heeft, en het enkele feit dat hij tussen twee meningen door een glaasje water moest drinken en even ademhalen is volgens mij geen afdoende bewijs…

Reageer
gravatar

Ergens heeft u gelijk, heer Tom, maar u kunt dat niet alleen maar aan de wetenschap wijten: de meningen van Prem blijken soms nogal prematuur en fluïde te zijn.
Gebleken is, dat Prem vandaag A meent en over een tijdje bij hoog en bij laag zal volhouden dat het onomstotelijk L moet zijn, en zal beweren altijd al T te hebben gezegd.

gravatar

Inderdaad heer Jeettje, het blijkt maar weer: de wetenschap kiest niet altijd de makkelijkste objecten ter bestudering. Neem nu astronomie, de hele tijd dingen bestuderen waar je niet eens bij kunt. Of mijn kinderen…. Eerste gewoon stokstaartjes observeren in Blijdorp voor de middelbare school. Nu doet hij hetzelfde maar dan met DNA in goudvisjes, ook weer zoiets ongrijpbaars. Pfff. Ik lees het resultaat wel in de telegraaf of de speld.

gravatar

Beste Bos, u moest eens weten waar er allemaal budget voor is. Zo wordt de arbeidsplaats van de man of vrouw die NU onze berichten zit te lezen, ook bekostigd vanuit een budget dat niet op de begroting figureert. Zo weet ook geen mens, zelfs geen superieure intellecten als Samson en Deysselbloem, hoeveel geld er nu echt aan accijnzen, léges, belastingen, aardgasbaten en boetegelden binnenkomt bij Vader Staat. PM Rutte en VVD-fractieleider Blok weten het natuurlijk wél, maar die houden stijf hun lippen op elkaar: zij hebben zichzelf zwijgplicht opgelegd om de exponentieel groeiende verschillen tussen arm en rijk niet te onthullen.

Reageer
gravatar

Sorry Van Heeden, etc. Hier gaat u toch wel erg ver: u beschuldigt hier -impliciet- ons koploos-hals-romp-kabinet van dubbele boekhouding en fiscale misleiding van het volk, als ik tenminste tussen de (10) regels door lees. Doet de AIVD hier niets aan, of desnoods de NSA? Waar hebben we anders een abonnement op PRISM voor aangeschaft?

Reageer
gravatar

Soms is de bijna onuitputbare kennis van deze man wel handig hoor. Na een uitzending van DWDD van een paar jaar geleden, die enkele van mijn studiegenoten en ik bijwoonden, kon Prem ons haarfijn uitleggen dat we voor de snelste trein terug naar Nijmegen niet via station Amsterdam Centraal maar via Amsterdam Amstel moesten gaan. Zo hebben we toch mooi het extra half uur daar, waarin hij ons onderwees over Atheense democratie, kunnen goedmaken. True story.

Reageer
gravatar

Dit moet een grap zijn… Of er is veel meer uitleg bij nodig.
Want om je halve leven aan dit te wijden vind ik wel zielig! Onderzoek dan iets wat de wereld potentieel mooier kan maken.

Reageer