‘Informeer pedoseksueel als er een boze menigte in de buurt komt wonen’

Mogelijk meldingsplicht voor menigten opgelegd

Mensen met een pedoseksuele voorkeur moeten voortaan op de hoogte gesteld worden wanneer er een boze menigte in hun buurt komt wonen, dat stelt algemeen directeur Sjef van Gennip van Reclassering Nederland.

Zijn voorstel volgt op de commotie die onlangs ontstond toen een groep pedofielen in Deventer merkte dat er onvoorzien een boze menigte in hun straat was komen wonen. De burgemeester had nagelaten hen daarvan vooraf op de hoogte te stellen. Van Gennip vraagt politiek Den Haag om wetgeving te ontwikkelen, maar dat gaat lang niet iedereen ver genoeg.

Pedoseksueel Marthijn Uittenbogaard heeft al verschillende malen meegemaakt dat er een boze menigte in zijn straat kwam wonen. Hij is een burgerinitiatief begonnen met als doel om de problematiek op de kaart te zetten: “Mijn woongenot is compleet vergald. Elke keer dat ik naar een andere stad verhuis, komt er kort daarop een boze menigte in de straat wonen.”

Hoewel hij tot dusver slechts veertien handtekeningen wist te verzamelen voor zijn initiatief, blijft Uittenbogaard strijdbaar: “Ik geef niet op totdat alle boze menigtes een meldingsplicht krijgen opgelegd of een elektronische enkelband krijgen aangemeten. Wat mij betreft worden ze gewoon buiten de maatschappij geplaatst.”

Sjef van Gennip zegt in een reactie de woede en onmacht van pedoseksuelen te begrijpen, maar maant tot kalmte: “Het is belangrijk om te benadrukken dat boze menigtes weliswaar altijd boze gevoelens hebben, maar daar gelukkig lang niet altijd naar handelen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Boos worden voordat er een klanttevredenheidsonderzoek gedaan is, vindt ik echt volslagen belachelijk. Vraag gewoon aan de kinderen of die man zijn werk goed gedaan heeft, en aan alle veiligheidsvoorschriften heeft voldaan,dan weet je of het spannend genoeg is voor de jeugd. Eerlijkheidshalve vindt ik wel dat sommige handelingen bij al te jeugdigen niet gedaan hoeven te worden, maar ja, ik kan er ook wel eens een beetje naast zitten, het is nu eenmaal mijn vakgebied niet.

Reageer
gravatar

Volgens mij moet je pedofielen juist in een heel kinderrijke buurt huisvesten. Dan is de kans dat jouw kind slachtoffer wordt juist heel klein.
Kwestie van statistiek…

Reageer
gravatar

Slaat weer nergens op wij mogen niet weten waar en wanneer er een pedo in de buurt komt wonen maar we zouden hun wel moeten inligten als er een boze menigte komt wonen waren geven we ze dan ook niet gelijk alle adressen van de kinderen in de buurt ppppfffff idiote debielen walg der echt van viezerikken

Reageer
gravatar

Over die adressen is gesproken, maar vanuit de pedo-gemeenschap is daar negatief op gereageerd. Het neemt al met al toch een beetje van de spanning weg.

gravatar

Nodeloos gekrakeel in Holland. In Tsjechië gaat men er heel praktisch mee om. Pedoseksuelen, maar ook andere zedendelinquenten kunnen zich alleen aan hechtenis onttrekken als ze bereid zijn medicatie te slikken waardoor ze impotent raken. Doe je dat als zedendelinquent niet ga je de bak in en niks “speciale (dure) afdelingen, gewoon tussen de andere bajesklanten. Er is een opvallend hoog percentage zedendelinquenten dat voor de impotentie-optie heeft gekozen….Eventjes praktisch blijven Nederland. Zie ook de om zich heen grijpende legalisatie van wiet in de VS en Z.Amerika..

Reageer
gravatar

ik vind het ronduit ziekelijk dat pedofielen worden teruggelaten in een samenleving. het is tenslotte zijn of haar schuld om zich te vergrijpen aan een kind. Een pedo meer rechten geven dan een bezorgde familie vind ik schandalig. “er komen altijd boze mensen in de straat wonen?” de aanwezigheid van een pedo in een straat wekt genoeg woede op om je hele straat lijp te maken. zie je dit gebeuren moet je gewoon verdomme verkassen. Een pedofiel disrespecteert een serie van ethische en veiligheids regels die de veiligheid van onze kinderen tot een zekere maat zou moeten beschermen. een pedofiel schijt op alle rechten van het kind waar hij zich aan vergrijpt. dan moet hij niet gaan huilen als er mensen oprecht boos en of woedend zijn op hem. Hier is het duidelijk, rechten voor pedo’s? dacht het niet! rechter hoek ken ie krijgen.

Reageer
gravatar

Wat voor oud nieuwsbericht wordt hier nu weer tot leven gewekt?

Ene Fabian G. (Klinkt als een bekende van justitie), met het schuim aan de mond en de hoofdletters in de vingers ten strijde tegen de houtsnijdende nuanceringen van de gewaardeerde commentator Jeettje.

Fabian op zoek naar iemand die die …..fiel kan bestempelen en vervolgens helemaal loos te gaan. Want deze Fabian is in het het bezit van een immens rechtmatigheidsgevoel.

Dat treft dan. Ik ben namelijk behept met de sexuele voorkeur ‘kapitalo-fiel’. Nog niet erg bekend maar dat zijn mensen die soortgenoten die zich uitdrukken door middel van passages met alleen maar hoofdletters, sexueel opwindend vinden.

Dus beste Fabian, buig maar voorover, trek die wangen uit elkaar, en bereidt je voor op een harde penetratie van je krampachtige anus.
En geen auw of traantjes. Op de tanden bijten.

gravatar

Ik nodig iedereen die geneigd is het woord liefde in dat gedicht in lichamelijke zin te vertalen van harte uit bij mij thuis, om daar bij een lekker kopje thee (het uwe met amandelsmaak) eens over van gedachten te wisselen. Welkom, welkom, kan niet wachten..

Reageer
gravatar

Met alle respect, zo boos is deze menigte niet. Zij adviseert bovendien spandoekenderwijs niet om van kinderen af te blijven doch slechts om van hun kinderen af te blijven. Voor de juveniel perversifiërende genotsbeleving ligt hier mijns inziens een groot geschapen ruimte zonder vliesmatige beperkingen wijdopen. Dus, waar hebben we het helemaal weer over?

Reageer
gravatar

Hier wordt inderdaad de kern geraakt.
Het kind heeft een lichaam en dat lichaam is van zichzelf.
Het dient niet met het oordeel van de wereld belast te worden, hierdoor krijgt het psychische problemen in situaties die als afwijkend beschouwd worden. Desalniettemin blijf ik zeggen, geen specifieke acties onder zekere leeftijd, want een gezonde onbevreesde ontwikkeling is belangrijk.

gravatar

Tja Lodewijk, dat heeft iemand al ook eens zeer mooi onder woorden gebracht, een tijd geleden, hij heet Khalil Gibran:

Uw kinderen zijn uw kinderen niet.
Zij zijn de zonen en dochters van ‘s levens hunkering naar zichzelf.
Zij komen door U, maar zijn niet van U,
en hoewel ze bij U zijn, behoren ze U niet toe.

U mag hen Uw liefde geven, maar niet Uw gedachten,
want zij hebben hun eigen gedachten.
U mag hun lichamen huisvesten, maar niet hun zielen,
want hun zielen toeven in het huis van morgen,
dat U niet bezoeken kunt, zelfs niet in Uw dromen.

U mag proberen gelijk hen te worden, maar tracht niet hen aan U gelijk te maken.
Want het leven gaat niet terug,
noch blijft het dralen bij gisteren.

gravatar

Verdorie heer Jeettje, dacht ik toch de enige te zijn met dat boekje van Gibran in mijn boekenkast. Toch hoef je geen profeet te zijn om die tekst – zij het in eigen bewoordingen – tot je levensdoel te maken.

gravatar

Ach ja Carrotte, wij Jeettjes zijn niet van de straat: wij bezitten een ruim voorziene bibliotheek met uiteenlopende interesses die ons binnenhoudt.

Maar ik moet wel zeggen dat dit adagium mijn jaren in het onderwijs lastig heeft gemaakt: vele ouders willen daar niet aan, helaas.
Kinderen zijn hun bezit, totdat ze lastig worden en meer aandacht vergen dan de ouders willen geven, te druk als ze zijn met hun eigen nietszeggendheid: dan moeten school, politie, grootouders en jeugdzorg het maar overnemen. En op woensdag de patatboer.

Heb ik geloof ik wel eens verteld: in een Bruna slaat een moeder een kind een boekje uit handen -niet eens een stripboekje, want dat vond zij te duur. Zelf rekende ze vervolgens voor ruim 40 euro rookwaar en roddelblaadjes af. Het boekje kostte 1, 50.
Daar ben je als leraar machteloos tegen.

gravatar

@jeettje Ergens, meneer of mevrouw, krijg ik de intentie dat u zoveel onzin bij elkaar sprokkelt om uw eigen verhaaltje te justifiëren. Mijn kind is mijn kind. En het is de taak aan de ouder om op een ethische en verantwoordde manier het kind op te voeden en te onderwijzen, en klaar te maken op een zelfstandig leven. Wanneer u met uw verhaaltje over de moeder in de Bruna komt, denk ik enkel: mentaliteits kwestie, en niet van toepassing op iedereen. Natuurlijk de mentaliteit bij de ouders is onder de laatste 2 generaties veel veranderd. nu even terugkomend on topic: EEN PEDOFIEL IS EEN PEDOFIEL, EN HEEFT ZICH VERGREPEN AAN EEN KIND. DIT IS TEGEN DE WET EN TEVENS NIET ETHISCH VERANTWOORD. HET KIND IS NA DE DAAD BEVUILD, MISHANDELD, EN VERKRACHT. EN NU WILLEN PEDO’S MEER RECHTEN DAN EEN GEMIDDELD HOLLANDS GEZINNETJE? IK ZIE HIER DINGEN GESCHREVEN OVER EEN “ENKELBAND OM DE BOZE MENIGTE” EN ” BOZE MENSEN DE SAMENLEVING UITZETTEN”… DAT U ZO AFDWAALT, DE VRAAG NEGEERT, DOET MIJ AFVRAGEN OF U NIET GEWOON ZELF EEN PEDOFIEL BENT!? het is toch trouwens te zot voor woorden dat pedofielen een eigen politieke partij heeft? we winnen wel goud in sotchi, maar ons eigen politieke apparaat en onze gemiddelde normen en waarden zijn om te lachen… huilen om eerlijk te zijn.

gravatar

Niet eikelen Bant:dat gebeurde in die tijd overal – ook in Nederland nog tot in de Middeleeuwen. Er is dus geen enkele reden om te verhuizen, zeker niet als die werkvergunning wordt geweigerd.

En Gottbief: wat is dat nu toch voor rare weg-met-ons mentaliteit?

gravatar

Bokito, het wordt hier steeds moeilijker voor kinderverkrachters, heeft u dat zelf nog niet gemerkt dan??? Saoedie Arabië lijkt een goed alternatief, bovendien heeft NL olie als zieken zoals u het land na een tijd overnemen (zonder u evenwel voort te planten) en de woestijn inpolderen.

gravatar

Dr. Bokito, verzint u maar eens zoveel verschillende namen. Wat is in een naam zei Shakespeare al en na hem Shitney Spears ook wederom. Ik dacht echter “laten we Bokito als de praktiserende en militante pedofiel die hij is eens wijzen op de veelvuldige mogelijkheden om deze bizarre hobby te beoefenen en zelfs naar een hoger niveau te tillen!” en wat krijg ik? Stank voor dank, een schip op het strand als de bakens verzet zijn, wie kaatst is in friesland, zoete aardappeltjes koken.

gravatar

Gottbier, Marisco, Trees er valt mij iets op:
Een fascinatie met namen, voor elke post een andere naam, u heeft het over Shakespeare en Spears maar als u voor andere mensen die hier -steeds onder dezelfde naam- iets posten ook al andere naampjes gaat verzinnen… Das niet goed hoor!

Dr. Bokito, Bokito, het komt allemaal wat uitgekauwd en fantasieloos over (Bokito haalde in 2007 de Telegraaf, het is nu 2013, snappie?) en doet mij ook sterk vermoeden dat u bij GeenStijl (een en al foto’s van scooterdiefjes, BORING maar de PVV-patienten zijn er elke dag weer blij mee, geloof ik) in een warm bad zal stappen.
Daar houden ze van echt oprecht boze mensen die dat willen ventileren en dat ook doen, steeds onder een andere naam dus… pfffff….

U gaat me nu vast Utrechtse Ingrid noemen, ik gok dat u Henk heet en voortdurend wat gehinderd en geërgerd door het leven gaat. Het zit u ook nooit eens mee, zo’n type, klopt dat? En altijd de schuld van anderen natuurlijk.

Ach ja zo rond 9/11 komen die gevoelens weer een beetje extra naar boven denk ik, niks bijzonders, net oma die elk jaar even een beetje moet huilen met oud en nieuw omdat er potverdikkie alweer een jaar voorbij is.
Bij oma’s helpt een advocaatje met slaappil en slagroom, volgende dag weer over en als ze over de oorlog begint.. nog een advocaatje dan maar, het is nieuwjaarsdag tenslotte, dat mag best een keer!!

Maar ik begrijp dat u goed bent in namen verzinnen, ach… noem uzelf gewoon Anoniempje. Dan weet iedereen wie u bent en namen verzinnen: blijven doen; stuur ze alleen op naar de jaarlijkse ‘Wie verzint de leukste naam contest’ van het blad Ouders van gisteren.
Wie weet wint u wel met dat Bunzing!!

gravatar

Wat is “De Speld” voor misselijkmakende pro-pedo instelling? Ik stel voor om een menigte op te trommelen om meneer Stephan ter Borg eens even het licht uit ogen te meppen, DAT lijkt me pas humor, vuile smeerlap.

Reageer
gravatar

U bent duidelijk een potentieel lid van een boze menigte. Stephan ter B. is pas 9 jaar, om zo’n kind nou het licht uit de ogen te meppen… zie #10.

Daar zie je dat zo’n actie hem zijn hele leven kan blijven achtervolgen, dat moeten we toch niet willen met zijn allen?

Ik denk dat Stephan dat ‘meneer’ wel leuk vind!

gravatar

Stephan ter B. valt niets te verwijten. Don’t shoot the messenger. Shoot liever Sjef van Gennip (familie van die leuke schaatsster?)

gravatar

Ik moet u teleurstellen, heer Ruben. Als anti-pedocontroleur heb ik onlangs nog de redactieburelen van “De Speld” mogen inspecteren, en heb daar geen kinderen in ontklede toestand aangetroffen.
En dat terwijl ik in alle keukenkastjes en vrieskisten heb mogen kijken. Helaas was het houten luik in de vloer pas geverfd, waardoor ik daar niet onder heb kunnen kijken, maar de redactieleden hebben me verzekerd dat daar geen kelder met cellen onder zat, in het bijzonder geen kelder met cellen waar kinderen in zaten, dus wees gerust!

gravatar

Hm Annie; het lijkt me dat het geen potentieel lid is maar de bende zelf, onze Ruben.
En die belediging klopt ook niet: een smeerlap is altijd vuil: de juiste belediging is dan ook ‘schone smeerlap’.

gravatar

Kan iemand mij even het verschil uitleggen tussen: pedofiel, pediater, pedoseksueel, pedoloog, pedograaf, pedokiller, pedometer? Het duizelt mij. Bij voorbaat mijn hartelijke dank.

Reageer
gravatar

Het verschil is dat welke term je ook gebruikt ze allemaal met een P beginnen.
Urgenter en zorgwekkender zijn uw duizelingen, first things first!!
Nu even op een stoel gaan zitten, hoofd tussen de knieen en een koud washandje in de nek en rustig een kwartiertje blijven zitten zo.
Straks ligt u op uw versufte snufferd, voorzichtig hoor!!
Graag gedaan, liefs Annie

gravatar

Ja, dat kan ik.
Maar ik doe dat niet: had maar een Encyclopedia Brittanica aangeschaft.

Mijn achterneef van tanteszijde heeft zeker een kwartier staan bellen aan je voordeur, en ik ga hier niet gratis onder zijn duiven schieten; hij geeft die provisie hard nodig.

gravatar

Paula, professioneel klaagster; ik deel jouw eerlijke verontwaardiging. Het gáát natuurlijk over onze kinderen, maar dat is tegelijk ook de eerste zorg van pedofielen. Zo maar een casus: Stel, je bent kinderliefhebster (je hebt er mogelijk zelf een paar) in jouw straat op de foto. Ineens wordt je onaangekondigd geconfronteerd met een roedel geagiteerde moeders met vette konten en vreselijk smaakloze tasjes, zeg maar een echte KKK-posse, gewapend met roodgloeiende brandijzers, een ruwhouten balk, pek en veren die jou en je buren onverwachts overvalt met spandoeken en spreekkoren, op zoek naar pedo’s. Stel: jouw zwager, kinderrechter van beroep en nét bij jou op bezoek, is erkend pedofilatelist. Wat doe je dan? Sleur je hem naar het balkon en werp je hem van driehoog in de kolkende massa moederkoeken of wijs je hem discreet de brandladder naar het dak van de flat? Gewetensvraag die ieder voor zich zal moeten beantwoorden. Persoonlijk wantrouw ik massale volksbewegingen en ik zou geen bloody mess voor mijn portiekdeur willen hebben. Ik kies dan voor het brandtrap-alternatief, waarop ik het kolkend gemoederte discreet op deze vluchtroute attent zou maken. Wat zou jij doen in deze situatie en op deze locatie?

Reageer
gravatar

Vooropgesteld dat ik überhaupt geen kinderpostzegelverzamelaar binnen zou laten, is een woedende massa democratie in werking en dat moet gestimuleerd worden.

We moeten blij zijn dat mensen zich nog bij een woedende massa willen aansluiten. Daar wordt maar al te simpel over gedacht. Het is niet zo meer even van hop, spandoekje en de straat op. Je moet mensen hebben die de massa opjutten, iemand die op het juiste moment (en dit is heel delicaat en cruciaal) de eerste steen werpt, om maar niet te spreken over de logistiek. De brandende fakkels, puntige voorwerpen en pek en veren moeten toch allemaal maar op het juiste moment op de juiste plaats zijn. Een woedende menigte moet natuurlijk ook gefaciliteerd worden en we kunnen er niet zonder meer vanuit gaan dat het vanzelf wel goed komt.

En er moet natuurlijk een zondenbok zijn. Het maakt dan wel niet zo veel uit wie, maar je zou het zo maar over het hoofd kunnen zien. Dan wordt het toch allemaal een beetje ongericht. De zo zorgvuldig opgebouwde woede heeft dan toch een onbevredigend resultaat, waardoor ze zich in het vervolg wel een tweede keer zullen bedenken aan een woedende massa deel te nemen. Dat kan uiteindelijk de doodsteek voor onze democratie betekenen.

gravatar

Wellicht dat de pedoseksueel iets positiefs voor de buurt kan betekenen om zo een positiever imago te bewerkstelligen en volkswoede dan wel gerichten te voorkomen.
Enkele suggesties:
– Schommelaanduwer worden bij de kinderspeelplaats
– Fungeren als drijfplankje in het zwembad
– Snoepjes uitdelen bij het schoolplein
– Overbelaste werkende moeders helpen bij het luierverwisselen
– Onderwijsassistent ‘sexuele voorlichting’ worden op een lagere school
– Organiseren van voorjaars, zomer- en herfstkampen voor minderbedeelde kinderen.
– Cursus naaktfotografie voor twaalf-tot-zestienjarigen in het buurthuis organiseren.

Reageer
gravatar

Waarderingscijfers voor deze mensen kunnen een indicatie vormen voor minderjarige en ouder. Relevante beschouwingen en factoren om te bepalen of zij een gevaar voor hun kinderen zijn de volgende: Geen pijn doen, geen specifieke acties die een gevaar voor het kind kunnen vormen en er voor zorgen dat ze tevreden naar huis gaan, zonder gevaar dat ze zwanger naar huis gaan. Zo komen er kindvriendelijkheidscertificaten voor hen die vroeger als gevaar werden gezien en kunnen ze inderdaad aardig zijn. Als ze de fout ingaan zijn ze gewoon weer strafbaar en behoorlijk ook !
Als kind moet je toch weten waar je wel en niet naar toe moet gaan, toch ? Massa schept veiligheid, zij kunnen ervaringen uitwisselen. Dit uiteraard wel vanaf een zekere leeftijd en een goed omschreven gedoogkader. Seksuologen, kinderpsychiaters en justitie kunnen hier een rol in spelen, want de 2e kamer zal hier zijn handen niet aan durven branden. Loverboys moeten zo geen enkele kans meer krijgen, dat is veel belangrijker. Als het kind betaald met de creditcard van zijn of haar moeder, zal toch echt gedaan moeten worden, wat de minderjarige zelf wil, anders komen ze ook niet terug.
Minderjarigen houden nu eenmaal ook van spanning en ouderlijke verantwoordelijkheid schept teveel misdaad, dus liever 2 miljoen boze ouders dan vele kinderen die later vermist worden, hierbij moet wel gezegd worden: vanaf zekere leeftijd. We hebben het nu wel over het allergrootste probleem in de wereld, hoe luchtig we er ook over zijn, de ouderlijke zorg brengt zeer heftige emoties met zich mee en het is maar zeer de vraag of dit gunstig is voor het kind zelf. Die willen op een gegeven moment namelijk per definitie tegen de wens van de ouders ingaan. Massa en kennisoverdracht vanuit het kind zelf vormen de basis voor veiligheid en de hemelen zijn voor kinderen bedoeld.

gravatar

uhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ja

gravatar

Beste Jeettje,

U brengt hier op prangende wijze onder de aandacht dat de blinde pedosueel in ernstige mate dubbel-gehandicapt is.

Immers, alvorens te kunnen vaststellen, dat het kind op basis van een genetische dispositie te onaantrekkelijk is om zich aan te vergrijpen zal hij(of in voorkomende situaties zij) het kind eerst moeten betasten. Hiermee loopt de blinde pedosueel het risico om reeds in de zogenaamde verkennende fase al zich de woede van de voor hem (haar) eveneens niet herkenbare verblindend lelijke ouders op de hals te halen.

Gelukkig is speelt het KNGF in op deze situatie en worden momenteel geleidehonden opgeleid die in staat zijn om esthetisch verantwoorde kinderen voor de blinde pedosueel te selecteren.

gravatar

Als iemand niets meer kan zien wil dat niet zeggen dat hij of zij ook geen reukvermogen meer heeft… Is een blinde pedo dan erger of beter dan een gezonde, goedziende, om zich heen spiedende pedosexofiel?

“Een stinkend kind maakt onbemind” zeiden ze 400 jaar geleden al. Die moeders moeten die kinderen niet zo Robijntje en Dettol over straat sturen, dat zou al een hoop schelen!

Wél is het een bewezen feit dat blinde pedoseksuelen nauwelijks het www afspeuren op zoek naar per ongelukke foto’s van kinderen op vakantie, op het strand in nietsverhullende zwempakjes. Netjes, toch?

Ook zijn ze te herkennen aan een -in mijn ogen- nogal stigmatiserende witte stok met rode bandjes waarmee ze op enkelhoogte om zich heen meppen, de enige manier om kinderen te detecteren.
Horen ze een kinderstem roepen: ‘au, mam, ik kreeg zomaar een klap met een stok op mijn schouder’ is een sterke indicatie van kind in de buurt.

gravatar

Dierbare Annie uit het Haagsche,

Uiteraard maakt de odeur die het kind verspreidt deel uit van het totaal esthetisch beleven en zal daardoor in de selectie een rol spelen. Echter, als blinde pedosensueel wil je achteraf niet door je ‘peers’ het verwijt naar je hoofd krijgen dat op het filmpje te zien was dat je een, wellicht zeer welriekend, edoch toch wel erg-fysiek-esthetisch-gehandicapt kind hebt bepoteld. En voor dat filmpje doet het er sowieso niet zo toe of die koter in ‘Chanel’- dan wel ‘mestkar’-nevelen was gehuld.
Overigens zijn onze honden van nature al beter toegerust om in de selectie gebruik te maken van de geur-factor, daarmee de toch al gemankeerde zintuigen van het baasje verder ontlastend.

gravatar

Beste Moosje,

dank dat u ook in braille reageert.
Ik moet wel zeggen dat mijn blindheid mijn andere handicap, namelijk mijn geaardheid, goeddeels opheft. Ik kan nu kinderen bepotelen zonder dat dit argwaan bij omstanders opwekt…

gravatar

Pedofielen zijn geestelijk ziek en doen zwaar gestoorde dingen met kleine kinderen. Als zij dan nog niks straafbaars hebben gedaan vind ik dat als aangetoond kan worden dat zij bij voorkeur kleine kinderen verkrachten ze op zijn MINST in een psychiatrische kliniek thuis horen. Zij voelen zich niet veilig op straat? Wat dacht deze man van de kinderen die door dit soort mensen niet veilig zijn op straat. In een psychiatrische kliniek zijn zij veilig en onze kinderen van hun af. Hoe ver moet het gaan dat wij de maatschappij aan moeten passen aan de wensen van dit soort mensen. En zijn woongenot is vergald?? Dat is dan zijn eigen schuld. Kan me goed voorstellen dan mensen niet met hun kinderen bij hem in de buurt willen wonen.

Reageer
gravatar

Ter aanvulling van mijn reactie op #8:

Potentiele leden van een boze menigte blijven ALTIJD anoniem als ze hun gal spuwen… Geven hooguit één letter van hun naam prijs en dan nog meestal de verkeerde ook…
O ja, kunnen vaak slecht lezen en schrijven, soms hilarische spandoeken daardoor.
En foute voorletters; dat ook.

gravatar

Hetrofielen zijn geestelijk ziek en doen zwaar gestoorde dingen met volwassen mensen. Als zij dan nog niks straafbaars hebben gedaan vind ik dat als aangetoond kan worden dat zij bij voorkeur volwassen mensen verkrachten ze op zijn MINST in een pchychiatrische kliniek thuis horen.

Eventjes wat woorden veranderd om aan te tonen hoe raar je uitspraak klonk.
Ten eerste, het ziet er naar uit dat je van mening bent dat pedo’s automatisch verkrachters zijn. Wat ongeveer overeenkomt met bezitters van vuurwapens moordenaars te noemen.
En hoewel pedofilie raar is en onacceptabel, spreekt het slechts over een voorkeur, een gedachte.
Ik heb persoonlijk een voorkeur voor volwassen vrouwen.
Volgens jouw logica dien ik nu een psychiatrisch onderzoek te ondergaan om vast te stellen of ik niet deze volwassen vrouwen zou gaan verkrachten (en wanneer dit onderzoek aantoont dat dit het geval KAN zijn, dien ik opgesloten te worden).
Ik zie hier twee problemen:
Jij zegt dat een seksuele voorkeur zich automatisch vertaald naar verkrachting. Iedereen moet volgens jou getest worden.
IEDEREEN heeft een seksuele voorkeur, dus IEDEREEN dient getest te worden. Ben jij al getest?
Tweede probleem:
Psychologie is een onzuivere ambacht en dankzij neurologie wordt langzaam duidelijk hoe onzuiver. Punt is, per persoonlijk inslag van de psycholoog kan je anders ingeschat worden. Dus dat is al een probleem. Bovendien heb je slechts een MOGELIJKHEID. Iemand kan van nature een agressief karakter hebben en volgens de standaard psychologie aanleg hebben voor criminaliteit.
http://www.smithsonianmag.com/science-nature/the-neuroscientist-who-discovered-he-was-a-psychopath-180947814/

Wat kan jij me vertellen of de biologie achter een pedofiele brein? Is het een neurologische afwijking? Hormonaal of een ander biogemisch proces dat anders loopt? Is het genetisch bepaald? Veroorzaakt door trauma? Een infectie of een chemisch effect tijdens ontwikkeling?
Of is het een vervelend onderdeel van onze standaard dna pakket dat geen plaats meer heeft in onze samenleving?

Ik durf te wedden dat je geen drol weet over pedofilie afgezien hoe hard je om bloed moet gaan schreeuwen.

Dus voor zover jij en ik weten, kan pedofilie net zoiets zijn als een chromosoom teveel bij Syndroom van Down mensen, of iets dat ‘gewoon gebeuren kan’ zoals bij homoseksuelen.
Wat als we geen onderzoek zouden doen naar deze twee groepen en gewoon HOPPA in een gesticht ermee?

Jij zoekt niet naar constructieve oplossingen, je wil gewoon je straatje schoon, en als er mensen onder lijden, BOEIE! zolang jij maar niet hoeft te lijden.

Zo is het toch Meneer M?

gravatar

M.i. is het niet eerlijk t.g.o. niet-pedoseksuelen die net zoveel last kunnen hebben van boze menigtes in hun straatje.
Homosuelen, mensen met huilende baby’s in huis, liefhebbers van hoge bomen in hun stadstuin, nachtbrakers, allemaal risicogroepen.

Beter inventariseren waaraan je een potentiele boze menigte, of beter gezegd een lid van een potentiele boze menigte kan herkennen. Stemgedrag, muziekkeuze en kledingstijl; áltijd hetzelfde, de foto is heel typerend.
Zulke mensen mogen dan voortaan gewoon geen buren meer hebben, probleem opgelost.

Reageer
gravatar

Pedofielen hebben recht op een veilige omgeving! Zodoende stel ik voor de Rottumerplaat in te richten met containers om deze getormenteerde ‘andersgeaarden’ te huisvesten en hen aldus te vrijwaren van de agressie van Boze Menigten.

Reageer
gravatar

Mijnheer de hoofdredacteur (want jij zal wel weer een kerel zijn),

Ik protesteer hevig tegen het spotten met zo’n delicaat onderwerp. Dit is toch vreselijk immoreel wat hier gebeurt Het gaat hier wel om onze kinderen!!!!!!! Wat is dit weer slecht doordacht door jou!!!!! Drie dikke wijven als voorbeeld van overbezorgde moeders op de foto, waarvan de linkse meer met een vreselijk smakeloos tasje op d’r vette kont!!!!!!

Ik weet dat de vrouwen in het algemeen veel te spichtig worden afgebeeld in de media, maar dit schiet echt te ver de andere kant door!!!!!

Reageer
gravatar

De mening van Paula, Beroepsklaagster lijdt aan een ernstig tekort aan uitroep-tekens. Ik zie nog legio plekken in haar betoog die volgestampt, danwel aangevuld hadden kunnen worden met vele !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Er kunnen nooit genoeg van deze schrijftekens gebruikt worden om de juistheid en stelligheid van je mening te benadrukken. Verbeter uw stijl !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gravatar

Waarom kunnen pedofielen niet gewoon rustig belastingvrij in caravans of woonwagens wonen? Als er dan boze menigten het kamp willen bezetten kan men weer naar een andere pleisterplaats vertrekken en daar nieuwe mogelijkheden onderzoeken. Het is allemaal zo eenvoudig, zo zijn de zigeuners toch ook ontstaan? Waar blijft glijpartij d66 nu met haar glibberige initatieven?

Reageer
gravatar

Nitwit, u kunt me niet wijsmaken dat u die bewering over het opheffen van onze zo gehate gladde glibberpartij, zoals onlangs door de Spelt op onverantwoorde manier in de ether werd gebracht, gelooft.

gravatar

Ik ben er voor om die boze menigtes door een bataljon ME-ers naar stadions te laten brengen en ze te bekeren door ze aan stichtelijke liederen bloot te stellen, desnoods een week lang 24 uur per dag.
Dan komen de betere gevoelens vanzelf boven.

Oh ja, en gelijk wiet legaliseren en dat in het stadion uitdelen en verplicht laten roken onder toezicht. Het moet maar eens uit zijn met dat gedoe: Ivo! maatregelen anders …

Reageer
gravatar

Dit is misschien een lachwekkend probleem, maar ook wel degelijk een serieus probleem. We hebben te maken met een wereld waarin de normen enorm verschillen. Gelukkig ben ik nog nooit door een menigte van 30 of 40 meisjes verkracht en is dit feitelijk door geestelijke overname van het lichaam de moeite niet meer waard. Normen zijn de bron van alle ergernissen. Indien men geen normen kent, dan is alles goed, schept massa haar eigen veiligheid en weten kinderen ook waar hun niets kan overkomen.

Reageer
gravatar

Over het algemeen worden boze menigtes niet op de speelpleinen van kleuterscholen toegelaten omdat deze voor de kleintjes als bedreigend worden beschouwd. Als we nu de pedoseksuelen een sanctuary geven op deze speelpleinen slaan we 2 vliegen in 1 klap. 1. De pedoseksueel is in een veilige omgeving en 2. Kan in alle rust zijn, of haar (!!), hobby bedrijven. Ik zeg, ga er voor! Laat de pedo op het plein dan is het voor Marthijntje fijn.

Reageer
gravatar

Petertje,

Ik begrijp iets niet in jouw reactie.

Sanctuary is een plaats (town) in de Amerikaanse staat Texas, en valt bestuurlijk gezien onder Parker County. Bij de volkstelling in 2000 werd het aantal inwoners vastgesteld op 256. In 2006 is het aantal inwoners door het United States Census Bureau geschat op 293, een stijging van 37 (14.5%).

Stel jij voor om Marthijn Uittenbogaard naar Texas te deporteren of de complete Boze Buurt?

gravatar

Alle kinderen tot 23 jaar een elektronische enkelband aanmeten is ook een oplossing..

gravatar

@ NITWIT1 • 10 SEPTEMBER 2013, 18:40
Pedofielen staan erom bekend dat ze een voorkeur hebben voor dingen die niet passen (of krap aan)
Dus dat niet passen op zich geen probleem opleveren.

gravatar

Bah, wat een spelbreker is die Marthijn om Burendag (21 sept) bij voorbaat al al te gaan demoniseren.

Reageer