Drone gaat burgers realtime corrigeren

'Een veilig Nederland: de drone doet het gewoon'


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

dzmq fdbm Are commencing their bye week. Just one other in addition one your spread their previous nine flash games before having in addition again I get back that wa game shown a close game you asking prices For Celine plastic bags view the Falcons necessary move with your ex boyfriend rrnside the fourth quarter Celine Dion Ceasars as McCain however, if you states box rank you mechanics because of their for just a nevada Celion Dion blowout just inning fpfgs
<a href="http://geelyservis

Reageer
gravatar

Drones zijn zóóóó 2014. Straks worden we gechipt en op afstand bestuurd zodra we één misstap dreigen te begaan. Onze hersenen zijn helemaal onderzocht op hoe ze werken dus kan aan iemands hersenen afgelezen worden met speciale apparatuur wat iemand van plan is.

Reageer
gravatar

Onzinnig flauw filmpje. Voetganger stopt voor drone die daar zweeft en elk moment door een bus gegrepen kan worden. Drone slaat dan door de voorruit en onthoofd de chauffeur waarna de bus met schoolkinderen tegen een muur oprijdt en de helft omkomt. En dan stelt de Minister tevreden vast dat de voetganger de volgende keer vast beter zal nadenken.

Reageer
gravatar

Burgers moet je constant in de gaten houden want ze zijn onverbeterlijk. Als die drone ff niet oplet steekt zo’n man toch weer ineens over bij rood licht.

gravatar

Ik had graag een mooie rode Droon –

liefst met Ferrari embleem – een V8 wiekendraaier en grommend ringtoontje ..
.. dan ben ik gedekt bij vrienden en bekenden..

Heerlijk zo’n Ferrari geluid als begeleiding..

jaja, ik steek nu.. over.. bedenkt Meneer Droon ..
(nooit parkeerbonnetjes.. yes!)

Reageer
gravatar

Fijn, mijn bericht is niet meer zichtbaar.

Dan maar opnieuw.
ZOlang ze het milieu maar niet vervuilen, dat is namelijk ons allergrootste probleem voor nu.

Reageer
gravatar

SIte werkt een beetje raar of er is iets anders aan de hand. Als ik de site refresh, dan zie ik meer dan eens berichten verdwijnen welke na een x aantal minuten ineens weer verschijnen.

gravatar

Die drone van mij verwijderde ook vaak allerlei berichten van mij die ik schreef. Heb nu mijn computer in aluminiumfolie verpakt. Nu herkent hij hem niet meer.

gravatar

Ik heb er nu een kleine tienduizend gehackt.

Binnenkort trek ik de eerste de beste geldwagen de cloud in.
Ik vond al die plofkraken toch al teveel rotzooi geven.
Fijn dat ik nu ook mijn eigen bijdrage aan het milieu kan geven.

Je zult zien dat ze er daar ook weer een CO2 taks op gaan heffen.
Ik ben nu al druk bezig nanorobotjes te hacken, alleen daar heb je zoveel van nodig, er komt geen einde aan, waar eindigt dit ooit?

Vroeger met King Kong en De Hulk was alles een stuk…

Reageer
gravatar

Tjonge jonge.
het gaat nu toch wel echt ver. Willen die politici dit zelf ook dan, om zelf bespied te worden. Dit kan toch niet.
Eigenlijk erg domme mensen, die politici en iedereen die dit idee lanceert.

Reageer
gravatar

Och… hebben ze het filmpje vrijgegeven? Dit, dames en heren, is nu de Drone WJW-DHZK (de Drone Waarvan Je Wist Dat Hij Zou Komen).

Ons departement krijgt een eigen versie: eentje in vrolijke kleuren met een Sponge Bob sticker op de zijkanten. Met enige trots kan ik u melden dat dit laatste mijn persoonlijke inbreng is. Ik vind Sponge Bob hilarisch. “Ik ben er klaar voor! Ik ben er klaar voor!”. Ha ha ha ha.

Overigens zullen onbevoegde Sponge-Bobimitaties uiteraard niet door deze drone worden getolereerd. Net zo min als imitaties van andere humorgerelateerde figuren met copyright of andere humoristische dan wel pseudo-humoristische uitingen die aan dergelijke figuren doen herinneren.

U ziet het, de wereld wordt elke dag een stukje mooier!

Met vriendelijke groet,
Koos
Het departement van Humor en Lachwekkende Zaken

Reageer
gravatar

ja is bullshitt halloo. je moet 1x nagaan hoeveel zo’n drone kost en als die door criminelen uit de lucht wordt gegooit elke x, gaan ze heel wat verlies lijden eraan maargoed ieder zn eigen mening. je privacy gaat ook nmaar de tering er door

Reageer
gravatar

Taminimi, ik vind dat je helemaal gelijk hebt hoor! Én laat een ander je niets wijsmaken wat niet waar is. Maar ik vind dan wel weer dat je het weer te makkelijk van je afzet. “Maar goed”… Nee, het is helemaal niet goed, halloooo!!! Opstaan en vechten voor je principes, voor die stomme drones er zijn. Kan jou wat schelen wat de ander denkt! Kom nou!
En je spreekt jezelf stiekem een beetje tegen als ik zo vrij mag zijn. Als de drones er dan eindelijk zijn, dan zijn er geen criminelen meer. Die worden vanzelf gecorrigeerd als ze apenstreken beginnen uit te halen. Zo zie je maar, er zit ook een voordeeltje aan vast.

gravatar

Nou dit vindt ik dus egt niet kunnen! is tog belachelijk wat de overheid allemaal van ons weet en ziet en hoor en weet ik wat allemaal!!! Ik maak er een facebookpagina tegen, hoopd at jullie m allmaal liken, zullen we eens zien of we als volk kunnen opstaan een keer!! want is zeker nodig!

Reageer
gravatar

Ik ga hem liken. Je bent er maar druk mee met al die Facebookpagina’s.

Angstig eigenlijk: een jaar geleden was dit nog een vermakelijk spotje. Nu wordt het serieus voorgesteld voor de Schilderswijk in Den Haag. Het is zorgelijk hoe snel de nieuwsberichten van de Speld waarheid worden.

gravatar

En maar roepen “ik heb niets te verbergen” zodat Den Haag ons nog meer gaat controleren.
Nou ik heb ook niets te verbergen, maar dat gaat niemand wat aan. Blijf Den Haag tegenwerken, het is een plicht! Nu kan het nog.

Reageer
gravatar

Ja dus………… daar istie weer… ik dacht dat hij had leren schrijven maar nu is wel duidelijk overgetypt met het hetzelfde vermogen tot begrijpend lezen als de gemiddelde MSN-er… 4x…BORING.
Een xonefebie is toch een muziekinstrument waarvoor je kunt sparen bij de Febo of ben ik abuis?

Reageer
gravatar

Marinus, ik mag hier nog niet eens meer lezen van mijn drone!!
Ik heb hem toen hij even sliep helemaal in folie gewikkeld (glimmende kant naar buiten!!!) zijn sensoors met nagellak bewerkt, 2 laagjes, (kleur: rouge noir van Chanel, dekt prima! zachte tinten werken niet goed) en hij hangt nu scheef een beetje te waggelen, zo’n 30 cm boven de grond.

Niet dat ik wat te verbergen heb maar toch… ik wil gewoon sommige dingen geheim houden. Best veel eigenlijk.
Nou ja een drone is wel het laatste wat ik kan gebruiken eigenlijk.

gravatar

Zo een rijksoverheidsdienst hebben we hier nog niet Ik heb er ooit wat tegen gezegd en prompt werd mijn brief doorgestuurd naar Opstelten en Teeven. De Chinezen zitten de Belgische overheid af te luisteren. Wij zitten de Chinezen ook af te luisteren.

De nieuwe geplande gevangenis voor 1200 Marokkanen die ze in Marokko willen bouwen voor alleen maar Marokkanen met de Marokkaanse nationaliteit?

Als je illegaal en crimineel bent heb je 4 keer meer kans om aan papieren te geraken dan een ‘gewone’ illegaal.

Reageer
gravatar

Nounou, spekkopertje hoor! Een direct lijntje met Opstelten én Teeven!! En dan nog durven zeggen dat de Overheid niet naar hun burgers luistert!

Maar het is niet netjes om anderen hun succes te misgunnen omdat je zelf niet slim genoeg bent geweest om dat ook te verzinnen.

gravatar

Ach Jan, ben zelf ook een luistervink en ik kan je melden dat het gebabbel van Chinezen onderling wel te horen is maar niet te verstaan.
Ik wilde weten of ik griep of voedselvergiftiging had, je weet het gewoon niet!!!

Zat ik maar in een buitenlandse cel, Marokko bv maar daar ben ik niet illegaal en/of crimineel genoeg voor.
Had ik maar niet de juiste papieren, wel een strafblad en géén geldig paspoort dan zat ik nu in een mooie nieuwbouwcel in Marokko, werd ik nu in de watjes gelegd in de ziekenboeg.. tis niet eerlijk, dat is wat het is.

p.s. Mijn brieven gaan allemaal rechtstreeks de versnipperaar in of worden op het toilet gehangen ter lering en vermaak, wat is het geheime codewoord teneinde serieus genomen te worden?? Heb ‘stroopwafelclausule’ geprobeerd maar geen reactie…

gravatar

Waarschijnlijk is men nu de eerste gevulde collectezakjes aan het legen, dat doet men van oudsher op zondag. (zie #41)
Geen paniek, pas als hij morgen nog niet terug is gewoon een oproepje doen op Facebook.

Ik hoop maar dat hij opvalt dwz gepimpt is, de mijne heeft een chihuahua-jasje aan ter herkenning. Lui van me? Zeker wel, maar doeltreffend en de drone vond het ok.
Ik wil ook niet meer zonder drone, ik merk nu pas hoeveel dingen ik fout deed op een dag!!
Eigenlijk is het net een narcistische echtgenoot, hinderlijk maar het went snel.

gravatar

Jeettje! Dan heb ik jouw drone in de jaren ’90 al zien hangen, in Rotterdam tijdens een concert van Pink Floyd.
Hij is er dus al eens vandoor gegaan: pigs can fly!!
Drones vermomd als decorstukken; toen al!
Nét politieagenten, die stonden er ook -helemaal opgeblazen- voor de sier, niemand had zin om te rellen die avond kennelijk.
Geruststellend bericht ook: mocht je drone echt naar Kent of Friesland zijn afgedreven gaat er een politiehelikopter achteraan, of zou dat alleen voor VIP-drones gelden?
En weten drones het verschil tussen een risico-voetbalwedstrijd en een leuk concert in een voetbalstadion? Ik mag hopen van wel…
Toch nog een hoop vragen, waar blijven folders en voorlichting van de overheid als je iets écht niet snapt?

gravatar

Mensen wat lullen we nou over een drone pimpen, man of vrouw en blabla. Dit is gewoon super ziek ! gewoon te gek voor woorden, deze dingen kosten tonen en dan willen ze er natuurlijk uit halen , dus als je al iets te hard rijd op de weg krijg je direct een boete. Ook gaan ze wapens onder drones zetten zodat ze inderdaad op je schieten. Ze zullen ALLES in de gaten houden. Over 20 jaar doen wij geen ene reet meer. Wanneer krijgen we een chip in ons lichaam ? Godverdomme zeg dit is toch niet normaal?! Die beeldscherm piloten zijn geen piloten het zijn gewoon flight simulator nerds. Het lijkt alsof iedereen oogkleppen op heeft en dit allemaal maar machtig mooi vind. Maar dat is het niet !!
Wanneer dit uit gaat komen hoop ik dat heeeel veel mensen zullen gaan protesteren. Dit is geen vrij Nederland meer , dit is een je met alles in de gatend houdend nederland. Ik koop nog liever en nep boeing 747 waarmee ik kan vliegen op een vliegveldje zonder beeldscherm dan dat ik een drone ga betalen. Het woord , het geluid verschirkkelijk ! Btw je moest eens weten hoeveel drones mensen al heeft vermoord. laats hoorde ik dat iemand zei op facebook wat amerika wel niet van je in de gaten houd. Whoppa hij werd opgehaald van huis en kreeg een celstraf van 25 jaar!! En dan kun je hier lacherig over doen of zeggen dat ik uit me nek loop te lullen maar dat is dus niet waar!!. Fock Facebook, Fock swag , fock de sigareten industrie fock het leger , fock oorlog, fock wapens en fock de mannen in hogere pakken. Ik ben nu bijna bang dat ik straks ook word meegenomen !. Bah ! Oh en ik kan geen reactie plaatsen zonder mijn naam en email adres in te vullen? verdacht !;)

Reageer
gravatar

Mooi betoog, hoor. Alleen dat van die sigarettenindustrie hebt u er met de haren bijgesleept. Jammer.

gravatar

Hear hear!!

En of ik de tonen eruit wil halen, van A tot E.!!

Een chip in je lichaam kan trouwens allang hoor, er zijn clubs met hippe muziek waar je een chipje kan halen, wil je het proberen is dit ontwikkeld voor de recreatieve chiplovers: http://www.emerce.nl/nieuws/vip-chips-in-rotterdamse-baja-beach-club.

in de VS is het al heel normaal, zie deze link: http://biochip666.blogspot.nl/p/chip-in-2013.html

Meer moeite heb ik om de volgende opmerking te plaatsen; ik citeer je even:

‘laats hoorde ik dat iemand zei op facebook wat amerika wel niet van je in de gaten houd. Whoppa hij werd opgehaald van huis en kreeg een celstraf van 25 jaar!! En dan kun je hier lacherig over doen of zeggen dat ik uit me nek loop te lullen maar dat is dus niet waar!!. Fock Facebook,’

Had die ‘iemand’ die kon praten op facebook maar een drone boven zich hangen, nu lijkt het weer op zo’n urban mythe, ook wel broodje aap verhaal genoemd. Iemand zei ergens iets tegen een ander en het is echt gebeurd.

Je zit dus veel te faceboeken, en dan opeens Fock Facebook, wasdatnou? Of was dat je laatste bezoekje? Ach, ze weten al genoeg van je, je telefoon word waarschijnlijk al jaren afgetapt. Ik wil ook weten wat Henk, jij dus, doet op facebook behalve naar opruiende praatjes luisteren.

Als het op Facebook gezegd is is het waar, daar kan ik ook niet omheen, zorgelijk hoor!
Scheit aan je privacy, je moet je aanmelden, registreren en het meest verdacht vind ik nog wel dat je geen reactie kan plaatsen als je dat niet doet, net als hier.
Mannen in hogere pakken moet je uitleggen, echt. Anders wordt er niet gefockt met ze of word je meegenomen. Die kans is trouwens stukken groter geworden na het plaatsen van dit stukje…. Je hebt toch wel gelogen dat je Henk heet hoop ik? Zo ja, je drone past dit tzt vanzelf aan en per 1 jan. 2014 worden alle reacties van mensen hier met NAW-gegevens, bsn-nr. en hobby’s gepubliceerd; dat zal de schreeuwers leren!

Big Bro is watching you.

gravatar

Daar zegt u me wat. Een UZI (9mm) weegt ongeladen slecht 3,5 kilo en kan dus makkelijk meegetorst worden door de drone. Dan kan er nog zo’n 5,5 kg aan munitie bij, genoeg om u op het rechte pad te houden.
Bedankt voor de suggestie.

gravatar

Sorry Jeetje (# 41a): ik realiseer mij op slag dat ik Old School ben, onze banktegoeden zijn natuurlijk allang onder beheer van (de banken der) witte-boorden-criminelen. Zij kunnen derhalve naar believen worden afgeschreven door de slaafse loonafhankelijken der w-b-c. En anders wel door het CJIB te Leeuwarden, dat na verdere verzelfstandiging (na Prinsjesdag a.s.) ons ook geen giro’s meer hoeft toe te sturen, een zakelijk bericht van afschrijving zal dan volstaan: “U lijdt aan onaangepast gedrag, u stak op dinsdagmiddag om 11.30 op de A. Huxleylaan, prematuur over terwijl het voetgangerslicht nog niet op groen stond, uw rekeningtegoed wordt derhalve gekort met € 155,35 inclusief 21 % BTW en € 36,- provinciale opcenten. Verweer is zinloos! Bij de eerstvolgende herhaling bent u kandidaat voor een verblijf in een correctionele inrichting. Laat uw kattenluik ‘s nachts open zodat uw drone kan registreren of uw nachtelijke activiteiten conform de voorschriften zijn!” Was getekend: W.A. van Buren, Koning ad interim, voor deze: M. Rutte, demissionair Premier, bij diens afwezigheid: J. Deysselbloem, plaatsvervangend thesauriër-generaal

Reageer
gravatar

Ik ving nog een aardig nieuwtje op: na een hoop nagedenk of genadenk, dat weet je bij die mensen nooit precies, en het inhuren van een paar véél te dure reclamejongens, hebben Ivo en Fred juichend hun toestemming gegeven om de nieuwe campagne voor het aanvaardbaar maken van de drones te starten,
De kernleuze wordt: Die Drone Past Ons Allemaal.

Je moet er maar opkomen, niet?

gravatar

Er wordt hier wel makkelijk gepraat over een Dronocratie, maar wie draait er op voor luchtwegenbelasting, verzekering, periodiek onderhoud, spoedreparaties en huur van vervangende drones? De bijbehorende lijfeigene of toch weer de modale belastingbetaler? En hoe moet ik mij de controle voorstellen van witteboordencriminelen, (CEO’s, CFO’s, bankdirecteuren en corrupte Kamerleden?). Er is nu al zoveel commercieel geruis in de Tweede Kamer tijdens principiële discussies, als daar nog eens twintig drones bijkomen (want méér kamerleden zijn daar nooit bijeen tijdens principiële discussies, behoudens bij de jaarlijkse 10 % verhoging van de Kamersalarissen die met hamerslag na “Zitten en opstaan” wordt aangenomen), hoe moet Dominatrix Van Miltenburg zich dan nog verstaanbaar maken? Kan Ferry van Mingelen dat nog even uitleggen vóór zijn abdicatie, s.v.p.?

Reageer
gravatar

Het lijkt me dat u niet op het juiste spoor zit, Outsider. Die drones zijn er alleen voor het voetvolk: dat moet worden aangemoedigd de juiste weg te bewandelen die regeringswege voor hen is uitgestippeld.
Witteboordencriminelen zoals door u benoemd zijn de nieuwe vrijgestelden, zij kunnen zonder toezicht omdat zij bewezen hebben de Neolib doctrine te hebben begrepen en zelfbedruipend zijn.

Dat kan alleen mogelijk zijn als de onderdanen dit mogelijk maken door geen tegenstribbelende geluiden te maken en geld te schokken.
Ik denk dan ook dat er onder zo’n persoonsdrone een collectezakje gemonteerd gaat worden. Wellicht wordt een offering gevraagd onder het geluid van een orgelmuziekje.

gravatar

doet me een beetje denken aan medabots.. alleen vertelt metabee mij dan wat ik moet doen.. liever niet

Reageer
gravatar

Er is een nieuwe BWH opgestaan; een nieuw orakel, Max Roemeen, van harte welkom. Max: een naam als een 50+ raket: is Glutinus Maximus geen passender naam, voor zulk een begaafd troglodiet annex hemelbestormend talent?

Reageer
gravatar

Moet de Speld toch effe corriegeren:
(Al ligt dit niet in mien aard natuurlijk ben uiterst eu-untergeschete..)

Roemenië is het veiligste land in Europa”, zegt de Roemeense gids. Al onze criminelen zitten in Nederland.

Neeem een roemeen… een oorspronkelijke dan…een inboorling zo gezegd.

Wat:……….neeeem een Roemeeeen …hallo ik roep t van de daken.

Ga maar eens naar buiten nu en luister .

Reageer
gravatar

Wat ..hoor je me nie……..neeeem een Roemeeeeeeeen …..

wat een stelletje dove hier zeg…..

Een drone is maar een clone.

gravatar

Weer toekomstnieuws van De Speld! In de tussentijd kan het ding nog meer vaardigheden ingeprogrammeerd krijgen. Wij denken aan een boete-app om gelijk met burgers af te rekenen. En qua corrigerende functies zijn er meer mogelijkheden tussen irritant vliegen en neerschieten.

Ook lijkt het me dan wenselijk om gelijk wetgeving in te voeren die er zorg voor moet dragen dat er maximaal 1 drone per vierkante meter vliegt. Anders is Nederland weer te vol.

Het is natuurlijkerwijze goed voor de economie als die dronezooi operationeel wordt: productie, service en fors hogere boeteopbrengsten. En er zijn straks vast BN-ers zat die -tegen betaling uiteraard- reclame willen maken voor hun persoonlijke drone. Want dat kan ook! Deze staat wel in verbinding met het allesoverrulende Staatsprogramma maar daarbinnen worden aardige opties geboden. Zoals eigen kleur, naamgeving, iets om mee te praten en kinky extra’s.

Reageer
gravatar

Daar zegt u me wat! daar zal wetgeving op losgelaten moeten worden: stel je voor dat men gestalkt wordt door de persoonlijke drone van Geer of Goor: dan is het alleen maar te hopen dat ze zich allebei in de buurt bevinden; dan gaan ze elkaar te lijf in plaats van het slachtoffer.

gravatar

Sorry dat ik zo laat reageer maar mijn buren hebben een feestje.

Als die dingen ook uit de donkere krochten van AnsaldoBreda komen, zal het allemaal wel loslopen

Ik lees net dat de Fyra weer gaat rijden. Maar ´s nachts, tegen de roest

Reageer
gravatar

Prima gebaar van onze overheid, iedereen gratis een eigen drone. Maar ik had er al een, heb er voor m’n verjaardag van de familie nog een gekregen, eentje gewonnen bij die loterij en dan nog eentje van de staat. Ten eerste heb ik zowat geen ruimte meer boven m’n hoofd met al die dingen en ten tweede: wie gaat de elektra betalen die ik elke dag nodig heb om ze weer op te laden?
En wat als al die dingen er onderling niet meer uitkomen wat ze moeten corrigeren?

Reageer
gravatar

Kan ik mijn eigen drone ook personaliseren? Of pimpen? Als ik dan toch gecorrigeerd wordt dan wel graag in stijl. Dat saaie drone-grijs is ook niet alles…

gravatar

Grijs is ook niets voor mij, flink oppimpen met vrolijke kleuren, dan heb je nog iets leuks boven je hoofd ipv een grijze duif ( stadsmens)

gravatar

Bericht voor Haagse Annie,

Waarom doe jij zo veroordelend tegen mij terwijl je mij niet eens kent. Ik lach niet om andermans ellende en heb zeker compassie met anderen, maar proberen te bedenken dat we allemaal in vrede willen leven met elkaar en die intensie hebben in het leven, is dat verachtelijk?

gravatar

Bericht voor Margriet:

Lieve, lieve Margriet, waarom doe jij zo veroordelend tegen Groningse boeren die in het lichaam van een bosneger zijn geboren, en wat vind je nou van de disclaimer?

De bedoeling van satire is nou juist wél lachen om de ellende van een ander, op een bepaalde manier. Dat doe ik graag en veel, en als je daar verdrietig van word zou ik je met klem aanraden de Speld de Speld te laten meis!

‘En Haagse Annie , mag ik misschien zo mijn eigen ideeën hebben over onze samenleving en hoe het zou moeten zijn.’ vraag je me, natuurlijk mag dat maar of de Speld nou de aangewezen plek is om dat te ventileren betwijfel ik toch wel een beetje gek genoeg..
Toch nog een fijn weekend hoop ik?

Niet druk om maken hoor, gewoon lekker je drone verven en opleuken, hij word vast heel mooi en kleurig; succes ermee!!

gravatar

Hai Haagse Annie, hoe kom je nou bij jouw eerste commentaar alinea.
Zulke dingen heb ik niet gezegd.het was juist een tegenreactie op king #21. Maar inderdaad ik wens je een fijn weekend en ik ga zeker de disclaimer niet gebruiken , want waarom zou ik. Satire en sarcasme kan leuk zijn, maar heeft zijn grenzen volgens mijn fatsoensnormen. Tot de volgende keer!

gravatar

‘n Leukere belasting kunnen we niet maken…

Reageer
gravatar

Een stukje staatsburgerlijke feedback dmv een paar simpele doch welgemikte klapjes met een opgevoerde elektrische vliegenmeppert kan geen kwaad, toch?

Reageer
gravatar

Als buitengewoon opsporingsbevoegde juich ik deze ontwikkeling toe. Mijn collega’s en ik staan in de rij om ons om te laten scholen naar drone-bouwers; eindelijk binnenwerk!
Aanvankelijk wilde de overheid de drones in China laten maken, maar men ziet nu gelukkig in dat het beter is de werklozen hierbij te betrekken, tegen behoud van uitkering. Voorlopig moeten er 8 miljoen drones worden gebouwd.
Mijn echtgenote is reeds bezig een kraamdrone te ontwerpen. Gewoon, een kleintje, voor baby’s. Krijgt de aangevende ouder meteen mee vanaf het gemeentehuis. Het fijne van dat ding is dat deze ook gebruikt kan worden voor bedlegerigen. Want ook zij hebben behoefte aan preventieve correctie.
Betreft een rechtspraak door robots: Dat zie ik niet zitten. Verbeeld je dat een rechter onpartijdig oordeelt, niet beïnvloed door hormonen of emoties? Nee, moeten we niet hebben. Vind ik een stap te ver.

Reageer
gravatar

Een drone, wat is dat nou? Zeker geen A.I. apparaat en ook niet veel meer dan een vliegende webcam. Vast net een hype zoals “sociale media”, communiceren met elkaar via een schermpje. Te lui om op pad te gaan. Nee, ik stem voor om met contrails iedereen chemisch te beinvloeden en via mindpower te controleren.

Reageer
gravatar

Het word in middels wel eng in nederland de hoeren moeten al weer in de illegaliteit boete bedragen zijn werkelijk abnormaal (125 gulden voor fietsen op de stoep) en alles wat je doet of denkt word opgeslagen hoezo een vrij nederland

Reageer
gravatar

Ach… denkt u werkelijk dat uw gedachten worden opgeslagen? Daar zijn pilletjes voor hoor, even langs de huisarts die alles van u weet en bewaard in een dik dossier.
Een illegale hoer mag gewoon niet op de stoep fietsen, net als u en ik.
Wat u hier post wordt wél 100 jaar bewaard, samen met alle gegevens die aan uw burgerservicenr. gekoppeld zijn.
Het is een hier een vrij land, zeker, maar ook hier zijn grenzen.

Wellicht moet u verantwoording af komen leggen aan een paar heren in grijze pakken die u thuis op komen halen een dezer dagen.
Gewoon, wat u precies bedoelt met dit berichtje, men zou het opruien van het volk kunnen noemen.
Sterkte!! (en denk even na voortaan voor u op Reactie plaatsen drukt…)

gravatar

Hm, ging iets verkeerd.
Ik wilde maar zeggen: 125 Gulden is een koopje. Daar kun je nog eens iemand voor overhoop fietsen. Die verdulde voetgangers die hinderlijk in de weg lopen op de stoep: wie denken ze wel dat ze zijn?

Maar van veel Nederlanders wordt niks opgeslagen: te oninteressant, te banaal – en de datavervuiling is al zo groot; meer kan er echt niet bij.

gravatar

In Apelfoort hebben alle burgers een kloon van zichzelf laten maken voor het geval dat ze uitgeschakeld worden door een drone. Op het moment van definitieve uitschakeling wordt op afstand jouw kloon geactiveerd die dan gewoon doorgaat bij waar jij gebleven bent. Ons motto: ‘Laat je niet kisten door een drone, leef door in je kloon”.

Reageer
gravatar

Men zou er één of twee van die corrigerende dingen in de beide Kamers op het Binnenhof moeten laten hoveren.

Reageer
gravatar

Oké, dat wordt nog spannend! U kent ze wel, die politici met een missie. Zij die zogenaamd een ‘groot verantwoordelijkheidsgevoel naar hun achterban hebben.’ Heren en mevrouwen die, d.m.v. de Strategische Voorkeurstem, het pluche kussen beschikbaar is gesteld. Hier ligt een schone taak voor de corrigerende drone te wachten. Hier moet een apert duidelijke en inzichtelijk makende ‘Denkeenséénkeertjenadrone’ op af. Beste Jeettje, u refereerde onder nummer 14 al aan dit toekomstig fenomeen, urgentie is wat mij betreft geboden. Ondertussen worden er door o.a. matchfixende Belchinezen de eerste weddenschapppen onderling afgesloten of Rutte lachend in januari of in februari zijn langdurige vakantie zal plannen. Ik vind het best: Hoe eerder die drone, hoe sneller nieuwe verkiezingen!

gravatar

Dat klopt beste Reinoud, maar zo’n drone heeft geen enkel probleem met het vervoer van een straatklinker.

gravatar

Die actieradius van 9km is geen probleem voor de drones.
De invoering van de PADDR (Platform for Airborne Drone Deployment and Recharge) maakt de actieradius vrijwel ongelimiteerd.

Het enige effectieve middel tegen een drone is op dit moment nog een EMP. Deze ontstaat bijvoorbeeld na een nucleaire ontploffing. Helaas is dit laatste ook minder geschikt voor biologisch leven.

gravatar

Martin Luther King verkondigde het al heel lang geleden: “I have a drone!” Hij sprak het alleen ietsje anders uit, geloof ik.

Reageer
gravatar

Hahaha, daar dacht ik ook aan, de uitkomst is vrijwel gelijk, iedereen is gelijk ongeacht huidskleur ,afkomst of religie

gravatar

Nou Margriet, wij zijn echt niet vrijwel gelijk, ik beoordeel mensen JUIST op basis van hun huidskleur, afkomst en religie. Allen maar eigenlijk.
Tussen mannen en vrouwen maak ik ook verschil en niet te weinig.

Deze meneer denkt er net als ik over, als je het gezien hebt wil ik je nog eens horen… ik denk dat je mening drastisch veranderd is!

http://youtu.be/KFvT99HNpuI

gravatar

@Margriet:
Mja dat mag wel; ik merk dat je de docu bekeken hebt.
Een beetje compassie voor iemand met dát probleem is zeker net iets teveel gevraagd.
‘Iedereen is gelijk’ lachen, en vervolgens is de één wat gelijker dan de ander, foei!

Triest dat je iedereen zo over één kam scheert, je zou je moeten schamen…
Als je die docu ziet moet dat je toch raken, jij lacht om de ellende van een ander, dat mag maar het siert je niet.

Wij, Margriet, zijn zéker weten heel verschillend, dat kunnen we hier lezen… en zoek de disclaimer!!

gravatar

Ik heb een drone, waarmee ik op een dag alle onderdanen te gelijkertijd in de gaten kan houden.
Ik heb een drone, die het volk zal helpen beseffen: “Daarmee kan Hij op ons neerkijken.”
Ik heb een drone, waarnaar alle mensen van Groningen tot Zeeuws Vlaanderen vol verlangen zullen uitkijken.
Ik heb een drone, waardoor zelf de eigengereide boeren en verwaande burgers in Friesland zich voortaan zullen gedragen.
Ik heb een drone, zodat alle volwassenen in Nederland zich niet mee hoeven te schamen als ze met een speelgoedvliegtuigje spelen.
Ik heb een drone vandaag.

Reageer
gravatar

Of je die Drone nou moet gebruiken om meteen een hele bevolkingsgroep en een hele arbeidsgroep naar beneden te douwen, nou………wat denk jezelf

gravatar

Liever één drone in de hand dan de lucht van tien.

Reageer
gravatar

Broertje lief,

Ik zeg altijd maar één drone in de lucht maakt nog geen najaar.

gravatar

Ik heb vorige week zo’n prototype uit de lucht geplukt. Zeker die prototypes zitten simpel in elkaar. Bodemplaat eruit en even checken op serienummer. Ik had een uit serie “DONNER-3”. Kennelijk een oud model, maar goed.

Er zit een reeks met kleine dipswitches en twee kleine potmetertjes. De dipswitches kun je instellen op BSN en de potmeters zijn voor gevoeligheid (linker) en mate van repressie. Ik heb de BSN-switches op die van mijn buurman gezet. Ik kreeg vorige week per ongeluk een belastingbrief van hem in huis en heb gelijk zijn BSN genoteerd. Vervolgens de potmeters volledig naar links (gevoeligheid) en naar rechts (repressie) gedraaid en de drone weer in de lucht gegooid.

Láchen jonge, de buurman stak nét zijn hoofd buiten de deur om te kijken wat ik aan het doen was. De drone moest even een GPS-fix hebben, maar toen was mijn buurman aan de beurt. De rubberen kogels waren zo op, maar de aero-stroom pulsen bleven maar komen. Uiteindelijk heeft mijn buurman hem neergehaald met een honkbalknuppel, maar ik heb werkelijk nog nooit zo gelachen.

Mooi spul!

Reageer
gravatar

Heer Jeettje, daar zegt u zo wat! Het biedt zelfs nog de gelegenheid er een prachtige verkiezing aan vast te knopen: als op woensdag de verkiezingen zijn geweest, kan daags daarna de drone verkozen worden welke het belangrijkst is geweest in de correcties. Deze drone krijgt dan de eretitel ‘Drone der Dag’.

gravatar

Is dit de Speld of zo …!? Homepage: “Lees verder”. Nou, weet niet hoe de redactie een video leest…?? Diepere gedachte dan de drones hierboven..!

Reageer
gravatar

Ik vind het prima, maar laat ze die dingen eerst eens goed afstellen. Ben gisteren beschoten met rubber kogels toen ik in mijn eigen achtertuin mijn eigen groenafval in mijn eigen kippenren wilde gooien.

Reageer
gravatar

Hoho, ik wil juist op mijn stelten blijven staan als was ik de Haagsche Ooievaar maar het moet wel nut hebben… zie mijn bijdrage op #7 eens gekkie!

gravatar

Even, Annie. Op blote voeten en een katapult bij de hand garandeert je privacy het meest. Zelf sta ik hier op haagse klompen vanwege de droogte, maar je kan ze hier van verre zien aankomen.

gravatar

Eindelijk, dat had natuurlijk allang geimplementeerd moeten zijn. Het grootste voordeel is uiteraard dat een drone (nog) geen emoties kent en dus consequent en eenduidig is. Overtreding is overtreding en geen vage ja maar… beoordelingen door menselijke dienders.
Bovendien kunnen we het blauw op straat grotendeels afschaffen, voorwaar een enorme besparing!

Reageer
gravatar

niet echt een besparing lijkt mij, ten eerste moet je een beste investering doen om die dingen overal te hebben.
al het blauw van straat dus nog meer werkelozen, meer uitkeering dus meer belasting.

gravatar

Dat is juist het erge, dat zo’n drone consequent en eenduidig is. Ik moet het vaak, nee altijd en tot nog toe meestal mét succes hebben van het vage: ja maar agent wahwahwah; mijn hoge hakken, behoorlijk korte rokjes, rode lippenstift e.d. om aan een bon te ontkomen.

Ik wil i.i.g. een mannetjes-drone, en voor nu: vrouwelijke agenten afschaffen.
Sorry Joke Smid en Anja Meulenbelt… feminisme is leuk maar ik wil wel gewoon zolang dat nog kan misbruik maken van het feit dat ik een vrouw ben zeg!!
Met die drones kan make-up en nagellak de vuilnisbak in, een tuinbroek zit vast lekkerder dan -zgn. per ongeluk- sexy jurkjes en stilleto-hakken, als je er verder geen profijt van hebt.. waarom al die moeite?

Dit plan gaat het straatbeeld ingrijpend veranderen, let op mijn woorden!

Ik ben ZÓ tegen dit plan…

gravatar

@man:
Ik vind dat meer mannenwerk, vechten en zo.. voor je het weet breek je een nagel! Mij niet gezien….
Ik zou eerder kiezen voor het gooien met verf naar tuinbroeken als was het een bontjas van een stel hele lieve kleine netpasgeboren witte zeehondjes, het liefst nagellak (goedkope shizzle die je een keer voor Sinterklaas hebt gehad of zo).

Dat zal ze leren!

gravatar

Wat zullen de politie agentjes een lol hebben op hun luie stoel…In het vervolg kunnen we dus ook gaan spreken van drone-ongelukjes, want het wordt druk in de lucht.

Reageer
gravatar

We zijn alweer een poosje verder. De eerste drone, ingezet door de Palestijnen tegen Israel is uit de lucht geschoten. Alhier te lande is het verzet tegen het onverantwoord dronegebruik van start gegaan onder de leus ‘Dronetje komt om zijn loontje’. Een radikalere afsplitsing van dat verzet doet verwoede pogingen eventueel met geweld de drones te bestrijden. Zij vechten onder de naam Dronanza.

gravatar

Jazekers! Iedereen krijgt zijn persoonlijke drone met naam en burgerservicenummer, vergissingen uitgesloten dus.

Kan in de toekomst ook gekoppeld worden aan klantenkaarten van supermarkten, zodat u geen ondoordachte en onnodige aankopen doet buiten uw normale patroon om.

gravatar

Zo is het beste Jeettje! Ieder zijn eigen drone om andermans drone(s) te corrigeren.

gravatar

maar het kan en das al eng genoeg

gravatar

Zo’n persoonlijke drone lijkt mij wel wat, vooral als dat ding de boodschappen ook naar huis kan vliegen.

gravatar

Wat u zegt, Heer Jeettje. De Solex stamde dan ook nog uit de tijd dat het op de markt komen van ondeugdelijke producten tegen werd gegaan door het keurmerk van de Nederlandse Vereniging van Huisvrouwen. Plastictroep werd terstond afgekeurd. Tegenwoordig zijn heel wat huisvrouwen uit plastic samengesteld, vooral als ze wat ouder worden.