Het Parijse restaurant Ledoyen begint een gids om autobanden te beoordelen. Chef-kok Christian Le Squer hoopt op die manier de kwaliteit van autobanden inzichtelijk te maken voor het grote publiek. Bandenfabrikanten worden door anonieme recensenten bezocht en kunnen vervolgens één, twee of drie Ledoyen-sterren krijgen.
Frans toprestaurant gaat autobanden beoordelen
Fabrikanten kunnen Ledoyen-sterren krijgen
Ik heb al al eens een steak van rubber gehad.
Ieks, jakkes, er liggen muizenkeutels in mijn auto en de olie is al weken over de datum!
Hopelijk vergeten ze niet alle pagina’s aftedrukken
Vindt de verkiezing van de beste Nederlandse Banden plaats in Le Garage?
Testen ze ook banden met Al-Quaeda?
Komen er ook kalanders?
Bij restaurant “Bij mij om de hoek” serveren ze Michelinbanden. Niet te vreten maar wel 3 sterren. Corrie van hiernaast zat er ook, niet gezien wat ze at.
lijkt me een heel goed idee, het is nog niet zolang geleden dat Michelin banden onder de formule 1 zette, die meer leken op roomboter, en zo gleden ze ook
Wat een onzin! Wat heeft een restaurant te maken met banden??? Schoenmaker houd je bij je leest, zou ik zeggen
Inderdaad Pamarada. Straks vertellen ze ook nog wat voor wijn bij welke band hoort!
Kun je je banden straks een jaar vantevoren gaan bestellen bij le garage
Goed idee, als de banden erop beter worden en de leveranciers genoodzaakt worden om betere banden te produceren, waarom niet?!
Met al die sterren gaat het nog op Hollywood lijken. Hopen dat Carglass voldoende capaciteit heeft om de sterren te verwijderen.
Bullshit hoog drie
Topmodellen die een kalender met naakte autobanden maken … ook een gat in de markt? Wel smaakvol gedaan natuurlijk.
Handig voor al onze biefstuk.
Zal natuurlijk wel weer alleen om autobanden gaan…de fiester zal wel weer, zoals altijd, zelf uit moeten zoeker.
Waar heeft de Fie die Ster mee verdiend dan?
Goodyear wil een wijnkeurmerk gaan uitbrengen… ook een goed idee!
Ik kan het niet vaak genoeg herhalen maar viscositeit en beetgaarheid zijn heel belangrijk als je een band moet verwisselen.
Waarom ook niet?
Blue Band Goede Start heeft vast bezwaar tegen het kopiëren van hun keukenconcept.
krijgen we dan ook zomer- en wintersterren?
Ik dacht heel even dat ze de kwaliteit van inktvisringen gingen testen, maar blijkbaar gaat het om echte autobanden.
Een beetje belegen inktvisring is anders ook uitstekend te gebruiken als autoband…
Niet te lang frituren, dan gaat het prima.
En zodra de Michelin banden 3 sterren in de wacht slepen dan komen er meteen weer geruchten over omkoping…
Friturette De Snelle Hap gaat bandjes van kinderwagens en driewielertjes testen.
Vanaf volgende week zijn de testresultaten gratis verkrijgbaar bij twee grote frites en twee frikandellen of gehaktballen.
Het zou een grandioos idee zijn als er dan ook programma’s op tv komen, waarin makers van banden elkaar de loef proberen af te steken in het creëren van topbanden.
Daarnaast stel ik een zender voor waarin 24 uur per dag programma’s worden uitgezonden over het maken van banden (in de volksmond ook wel “videobanden” genoemd). Ik stel voor die zender “24garage” te noemen.
Banden maken voor sterren gaat alleen maar leiden tot pretentieuze kronkels. Beter dat de fabrikanten zich weer gaan richten op eerlijke, pure en lokale banden die in het seizoen zijn. Gewoon een winterband zonder fratsen bijvoorbeeld, daar kan ook heerlijk van genoten worden.
Ik vind dat dit soort initiatieven aan banden moet worden gelegd! De producenten van banden worden hierdoor flink in de wielen gereden.
Mooi dat dit restaurant de wisselwerking aangaat. Dat versterkt toch de band tussen de branches.
Mooi initiatief, ik kijk uit naar de luxe gids in het najaar.