Ferri Somogyi altijd heel arrogant gebleven

'Ik ben ver boven de mensen blijven staan'

Soapacteur Ferri Somogyi is altijd een heel arrogante jongen gebleven. Dat zegt hij in een openhartig interview met het weekblad Privé.

Sinds Somogy bij het grote publiek bekend werd als Rik in Goede Tijden Slechte Tijden, staat zijn leven op zijn kop. Al jaren gaat hij helemaal op in de grote hoeveelheid aandacht: “Ik ken mijn plaats: ik ben ver boven de mensen blijven staan.”

Somyogi: “Ik probeer me zoveel mogelijk over te geven aan alle verleidingen om me heen. Mijn naaste omgeving speelt daarin een belangrijke rol”, aldus Somyigo. “Ik heb nog steeds dezelfde vrienden als vroeger en ik voel me nog steeds veel beter dan hen. Gelukkig heb ik minder tijd om ze te zien, want ik voel me meer op mijn gemak bij mensen die óók wat bereikt hebben in het leven.”

Sinds hij een ster van formaat is geworden, is Soymigi gestopt met huishoudelijke taken: “Boodschappen, de was, het vuilnis buiten zetten: daar heb ik gelukkig mensen voor.” Veel van zijn dagen vult Sumöglu met het afstruinen van commentaar over zijn persoon op de sociale media: “Ik ben eigenlijk voortdurend bezig met wat anderen van mij vinden, zonder me er iets van aan te trekken.”

“Mijn zus zei laatst nog: ‘Ik vind het zó knap wat jij doet’. Alsof zij daar verstand van heeft.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hij is zo geweldig dat zelfs de beste schrijvers zijn naam weleens schrijven als “Sumöglu”. Een naam van Turkse afkomst, vrij vertaald in het Nederlands als “de geweldige”.

Reageer
gravatar

Ferri was in gtst een prima acteur, heeft zich prima kunnen inleven in zn rol! Vind het een mooi verslag over hoe hij in werkelijkheid kan zijn…

Geen idee wat zijn toekomst maar ik wens hem veel geluk en hopelijk zien we je nog terug op tv?

Reageer
gravatar

Hahahaha wat heeft hij dan bereikt 🙂 jammer dat zijn website weg is. Daar kon je nog lachen om wat hij daar allemaal schreef 🙂 hij vind zichzelf echt heel goed.

Reageer
gravatar

Tja, hij is superieur, dat IQ van 85, daar ontkom je niet aan…….
zelden heb ik iemand meegemaakt die zichzelf zo goed begrijpt.
Dat uiterlijk in combinatie met, eh,…. die uitstraling.
Ik zie een nieuwe James Bond in the making….
Ik zie dat gebeuren, wel doorsnuiven, maar het komt…..

Reageer
gravatar

Gelukkig kende ik de man niet en heb ook niet het idee dat ik iets gemist heb!

Reageer
gravatar

Nog steeds een mooie man om te zien. 😉

Reageer
gravatar

Wie is Elvis nou weer? Ik heb echt geen zin om naar GTST te kijken, sorry maar dat trek ik gewoon niet. Hoe Ferry en Elvis ook.

gravatar

Wat is GTST, waarover in dit artikel herhaaldelijk wordt gerept? Kan dit wellicht in een soort van lexicon worden toegelicht voor mensen die niet bekend zijn met dit soort fenomenen? Bij voorbaat dank…

Reageer
gravatar

GTST is een onderafdeling van de club van

DENTWEEDEKAMERDOMINEE

en het betekent:

Gods Toorn Steunt Twijfelaars.

Het is de taak van deze afdeling van de SGP om hen, die twijfelen aan het bestaan van den Almachtige over de streep te trekken.

Zij wijzen in dit verband op de toorn die de Heer over hen uitstort, als zij volharden in het ontkennen van het bestaan van den Almachtige.

Rampen en Natuurrampen zullen over hen komen.

En zoals Prins Maurits hierboven al vermeldde:

Ik kan het weten want het heeft mij de kop gekost

gravatar

Bij uitzonderingen valt te denken aan het waterhoofd en het leeghoofd. Wat dit laatste betreft ben ik niet geheel zeker.

gravatar

Best Johan,
Stoom afblazen duidt op verkeerde handeling van de machinist of een storing in het mechaniek. En ik kan dat, als gecertificeerd stoomwalsmachinist, met deze expertise zeggen.

Kortom: een ritje op de Solex in de frisse wind doet wonderen qua waterkoeling.

gravatar

Heer Jeettje,

Uw suggestie klinkt aardig, op een Solex met de friise wind om de oren naar wat afkoeling zoeken.

Maar……. tegenwoordig moet men een helm op en dat zorgt weer voor extra warmte.

Ik opteer toch voor de machinistenoplossing:

aan de hendel trekken en stoom afblazen

gravatar

Neen, op de Solex is men niet helmplichtig.

Tenzij men op een Spécial rijdt met een top van 130, maar dan zou ook een motorpak – idd een draagbare sauna- niet onverstandig zijn.

Maar goed; als u liever kostbaar opgebouwde stoom rendementloos afblaast is dat uw keuze.
U zou natuurlijk ook uw hoofd in een gehaakt boodschappennetje kunnen stoppen en het rondzwieren – het is maar een suggestie.

gravatar

Ik heb het altijd al willen zeggen, maar nu is het moment daar. Men moet immers de gelegenheid te baat nemen.

Ik ben altijd heel erg heer gebleven, ondanks dat ik mij soms een enkele keer verwaardig om in De Speld aan de discussie deel te nemen.

Reageer
gravatar

Indeed you have, mister Steed………….
How is miss Peel these days ?
I believe at 75 she had a role in “Game of thrones”.
And a lively one still………………..
You sir, appear to be dead. My regards…………..
May You rest in peace…………… 😀

gravatar

Dat de mensen hieronder dit serieus nemen zegt meer wat over de hersencellen van hen, dan van Ferri. Als je dit durft te zeggen in een interview dan heb je lef! Gelukkig dat de slimme mensen van Nederland wel snappen dat het met een knipoog is!

Reageer
gravatar

U moet wel helderziend zijn dat u nu al weet dat de mensen hieronder dit serieus gaan nemen. Daar moet u iets mee doen, Bovennatuurlijke Bertus!

gravatar

Eruske, we weten natuurlijk niet wat Bertus bedoelt met hieronder, wellicht bedoeld hij de steen waar hij onder woont?
Het krioelt soms van het leven onder een vochtige steen. Til er maar eens een op en roep Bertus, eten is klaar; je ziet ze rennen als pantoffeldiertjes zonder kop!

gravatar

Eruske, we w*eten niet wat Bertus bedoelt met hieronder. Wie w*eet bedoelt hij de steen waar hij onder woont. Het krioelt vooral onder vochtige stenen vaak van het leven. Til er maar eens een op en roep Bertus, GTST begint; je ziet ze rennen als pantoffeldiertjes zonder kop!

gravatar

Eruske, vreemd nieuws: mijn reactie heeft zich vannacht op raadselachtige wijze voortgeplant, gisteravond was er echt maar 1 schrijfseltje…
Geen schreeuw om aandacht mijnerzijds dus; ik heb zo’n heimwee naar de oude Speld… 🙁 en nu begint het as we speak te regenen. O, onweer ook nog… Of ik mijn kop wil houden zeker, nou nee dus!

gravatar

Ik heb Ferri van begin af aan al een klootzak eerste klas gevonden. Vaak zie je bij dat soort BN’ers dat ze toch minder arrogant worden en dat je dan toch je mening moet bijstellen. Gelukkig is hier geen sprake van bij Ferri, waar je gewoon onveranderd een grondige hekel aan kunt hebben. In een land waar je ergeren aan dingen toch een nationale hobby is, is deze man een warm welkom waar meer BN’ers een voorbeeld aan mogen nemen.

Reageer
gravatar

Volgens mij hebt u het ook niet helemaal gesnapt. Als u op het berichtje van de zus van Ferri wilt reageren, moet u op het woord “Reageer” onder betreffende bericht klikken en daar uw relaas invullen…

gravatar

Wat zal hij op je neerkijken met zo’n slordig geschreven reactie.. en hem nog een ‘die’ en een ‘ding’ noemen ook, dat zal Ferri niet welgevallig zijn.
Hij heeft geen zwak voor fans helaas, daar staat hij vér boven.
De kans dat hij je een keer serieus neemt is hierbij voorgoed verkeken.
Jammer, voortaan niet meer zo hoog van de toren blazen.

gravatar

@Jeettje: of het aan mijn wanhopige kreet om een kapitein met de juiste papieren lag weet ik niet maar kort daarop heeft een elders ontslagen kapitein zichzelf voorgedragen, half augustus ben ik weg!
Helemaal uit Italie, hij heet Francesco Schettino, zijn Nederlandse vrouw Astrid is nu een proeftocht met een geleend schip aan het maken om het gebied te verkennen.
Francesco is een beetje nonchalant, lust wel een vloeibare sjekladebol of 2 en er zijn nogal wat eilandjes, vandaar…..

gravatar

p.s. zoals veel vrouwen is ze niet goed in (zee)kaartlezen, maar er is extra bemanning mee zodat ze tijdig in kunnen grijpen mochten er ongelukken dreigen, motor kapot of zo… Wat kan er mis gaan!?! Ik heb er het volste vertrouwen in!

gravatar

@Jeettje: vergeet de Masserati niet, ook een leuk boodschappenautootje. Ik zwijmel nu nogal, inderdaad, denkend aan kapiteins met enorme bakkebaarden.
Baal nu toch een beetje dat ik op mijn 14e gestopt ben met de zwemlessen. Diploma A was leuk geweest maar nogmaals: wat kan er misgaan? Ik eet altijd lasagne uit blik dus iets anders gaat er wel in; het ultieme vakantiegevoel!

En nu: NERD, KAN JE ME UITLEGGEN WAAROM IK GISTERAVOND GEEN ENKELE NIEUWE REACTIE MOCHT ZIEN EN NU OPEENS HEUL VEUL. PAS NA 24.00 UITGELOGD.
JA TUURLIJK HEB IK DE PAGINA AF EN TOE VERVERST DOMMIE!

EN WAAROM HOUDEN JULLIE ME NIET LANGER OP DE HOOGTE ZOALS GEVRAAGD?
DIT SCHREEUWT OM KINDERPORNO!! VANDAAR CAPS.

HOE KAN IK MIJN ABBO OPZEGGEN IK PIK HET NIET MEER!
EN IK WIL REAGEREN OP HET WEER-ITEM MAAR….. ach, lamaar…

gravatar

Volgens mij hebt u er ongeluk een dubbele ontkenning gebruikt…

gravatar

Dit artikel doet Ferri Somogyi geen eer aan. Aangezien hij kwa status net boven god en net onder wubbo okkels staat. Behandel de artikelen over hem dan ook na deze maatstaaf.

Reageer
gravatar

Ja, aardig.
Ik zoek nog een feestband voor het feest van Paulus Den Boschkabouter (of zoiets: hij is regelmatig aan naamswisseling onderhevig), dus kan die juffrouw audiëntie komen doen?

Overigens hebben wij hier een tooltje voor lange URL’s:
http://tinyurl.com/

gravatar

Toch geen familie van?

gravatar

Dat begon ik mij ook af te vragen. Maar het is niet erg dat we hem niet kennen want het blijkt een soap-acteur. Maar dat blijkt ook wel uit de arrogante toon van de geïnterviewde natuurlijk.