Derk Bolt herenigd met familie

Presentator herkend tijdens herhaling van Spoorloos


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

ik heb jaren gezocht naar een kaal mannetje, gelukkig is er amber alert

Reageer
gravatar

Heer Jeettje. Voor mensen zoals u is er het uitzendschema van de omroepen. Kunt u kijken op de door hun bepaalde tijd. Handig joh, is al bijna weer modern… En om te w*ten wanneer die uitzendingen zijn heb je programma gidsen. Ik meen me te herinneren dat wij vroeger thuis de AVRO Bode hadden. Misschien bestaat die nog.

Reageer
gravatar

Naar een herhaling kijken, en dan iemand herkennen. Dat bewijst natuurlijk niets. Herhalingen zijn funest voor de betrouwbaarheid van herinneringen, en hebben al tot ernstige gerechtelijke dwalingen geleid.

De familie Bolt moet de nu als Derk aangewezen man ogenblikkelijk vrijlaten. En als er geen keihard bewijs komt, in de vorm van DNA, moeten ze hem ook niet opnieuw lastig vallen.

Reageer
gravatar

Dit lijkt mij heel wijs opgemerkt. De heer B. is niet voor niets zo veel onderweg. Dit staaaaat ergens voor. U als geheugendeskundige kunt hierin beslist véél betekenen. O, dit is zooo warm om te constateren, dat Derk B. überhaupt niet vergeten is.

gravatar

‘t simpel. Deze vermeende Derk kan naar Carolien Tense voor het programma “DNA onbekend”. Wij willen bewijzen zien, geen vermoedens.

NB: van het programma DNA onbekend zijn overigens ook veel herhalingen te zien op uitzending gemist.