Urologen tevreden over Afrika

‘Werelddeel is continent’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Neen, Bant. Afrika is een continent continent en de urologen zijn content. Evenals de Apelfoorters trouwens, maar dit terzijde.
Aan de andere kant lijkt Afrika ook wel een incontinent continent te zijn, daar de inwoners er aan alle kanten uit lijken te stromen. Zie ook de opmerking van Frederik van H. Maar daar hebben de urologen (en Apelfoorters) weer geen boodschap aan.

gravatar

Ceteris paribus zal binnen enkele jaren de hele continentaal-Afrikaanse bevolking asiel hebben aangevraagd in Noordwest Europa. Onze iconische multinational Shell is koploper in de ‘ontginning’ van het leefgebied der Ogoni (Niger-delta, Nigeria) omdat men daar de olie niet in tanks, maar op vruchtbare landbouwgronden, opslaat. Het intens corrupte regime drukt alle protesten daartegen de kop in; enkele jaren geleden werd nog de vreedzaam protesterende dichter/schrijver Ken Saro Wiwa opgehangen omdat hij Shell hinderlijk voor de voeten liep. Nederland is inmiddels de trotse thuisbasis voor wereldwijd opererende Nigeriaanse cybercriminelen die hier ooit -officieel- hun Nederlandse paspoort in ontvangst mochten nemen, zonder inburgeringscursus. Want voor wat, hoort wat.

Reageer
gravatar

Ik wordt geteisterd door dat spamfilter, heer Jeettje. Graag had ik het van commentaar voorzien. Kijken of dit bericht erdoor komt.

gravatar

Ik weet dat Plasterk zich sterk gemaakt heeft voor het continent, maar ook Pistorius heeft veel bijgedragen. Ondanks vervelend incompetent gedrag van blaaskaken is het toch goed gekomen.

Reageer
gravatar

Is het de bedoeling dat we lachen om dit onnozele woordgrapje? Mijn vervelende broertje Paulusje verzint betere en daar krijgt hij al een stortvloed aan afkeurende commentaren op. Dus kan het niet anders dan dat heel veel zeikerds over dit bericht gaan zeiken.

Urologen, houd u gereed.

Reageer
gravatar

Stuk onbenul Trendvolger,

Vind jij het leuk om voor een gipsen kabouter te worden gehouden? IK NIET! Voor de miljoenste keer, Ik heet Den Boschkabouter, maar ik ben geen kabouter! Iemand die trendvolger heet is toch ook niet per definitie een stalker!

Ik ben dat gespot met mijn naam onderhand spuug- en spuugzat!

gravatar

Paulus, volgens mij is de oorzaak van dit alles degene die uw avatar heeft uitgekozen. Deze zorgt voor de nodige verwarring…

gravatar

Zeg kebouter, nu is het klaar, ja?! Tijd om je mondje te houden, puntmutsje op te zetten en sjeklade te gaan hakken. Hup, de mijn weer in!

gravatar

Welnu; al eerder vastgesteld dat de Gemeentelijke Basisadministratie ‘s-Hertogenbosch geen vermelding kent van ene Paulus Den B., is na enig zoeken toch iets boven tafel gekomen:
http://tinyurl.com/butak6l

Tsja.

Maar er is meer, laat het onderzoek maar aan Jeettje over; er is zelfs een heuse studie gemaakt van een fenomeen:
http://tinyurl.com/cvnnn69

Men is er niet uitgekomen, maar heeft geconstateerd dat er een vruchtbaar onderzoeksterrein is aangeboord.

Wie had dat nu toch gedacht.

gravatar

Daar zou u wel eens gelijk in kunnen hebben, heer van Oldebarneveldt. Men kampt in Africa al jaren met een enorme droogte.