Teeven pleit voor stacellen in gevangenissen

‘Ruimtegebrek maakt dat we allemaal moeten inleveren’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dat denk ik ook niet, men wil toch naar waarheid kunnen zeggen: ‘ik heb mijn straf uitgezeten’ bladiebla en vervolgens met een schone lei beginnen of verdergaan.
Ik zou het als ik crimineel was en moest zitten niet uit kunnen staan!

gravatar

En o ja, naar mijn mening kan er ook rustig wat van het zakgeld worden ingehouden voor ieder toiletbezoek.
Overgewicht dient ook afgestraft te worden. Er zouden in voorkomemende gevallen bijvoorbeeld twee staanplaatsen in rekening gebracht kunnen worden. Verder een puik idee, die staanplaatsen.

Reageer
gravatar

Ik zou ook nog een donkerblauw met vies-geel celinterieur aanbevelen. En bij iedere keer dat een celdeur geopend wordt, een irritant ‘retteket’ ten gehore brengen, gevolgd door een of andere stompzinnige mededeling betreffende de doelmatigheid van uw bedrijfsvoering.

Reageer
gravatar

Het idee van ruimtegebrek is uit de tijd.
Wij schieten voor 100.000 euro al uw gevangenen de ruimte in. Dit levert een enorme besparing op aan kosten voor bewaarpersoneel. Eenmalige reizen worden ook voorbereidt naar onze zusterplaneet. Spoedig volgt onze offerte.

Reageer
gravatar

Daar gaat mijn client niet mee akkoord. Herstel, mijn ex-client. Het is een schandelijke vertoning, en bovendien heeft Teeven me niet aangekeken. Althans niet lief, of echt gemeend, zoals Desi of Willem altijd naar me kijken.

Ik pleit ervoor dat.. herstel, ik bepleit.. nou ja, ik dring aan op sta-cellen voor de staande magistratuur, met hun rare beffen. Mijn toga hangt aan de wilgen, en ik ga pleite.. euh.. ik ga er vandoor.

Reageer
gravatar

Dit kan ik echt niet uitstaan. Waar moet ik dan mijn straf uitzitten? Ik zit nog maar net, en kan al weer gaan staan. Of mag ik dan naar huis? Zo van: opgestaan, plaatsje vergaan? Dat durf ik niet hoor, sommige Friezen zijn nog steeds kwaad op me. En ik sta niet voor mezelf in, het is al weer bijna 30 april.

Nog iets: van de rechter moet ik 18 jaar zitten, en dat kan dus niet in zo’n sta-cel. Had ik me maar meteen gemeld, dan had ik er nu al 13 jaar zitten op zitten. En die Teeven blijft zelf wel zitten, terwijl die zou moeten opstappen. Als hij staat voor wat’ie zegt had’ie dat ook gedaan. Nou ja, laat maar zitten.

Reageer
gravatar

Stokbrood is ook handig en zeer celruimtebesparend, zolang het maar kakelvers is.
Zodra je er een andere gedetineerde zijn hersens ermee in kan slaan is het immers een dodelijk wapen. Ook kun je er enorme vijlen in meebakken. Wat een slecht idee van me, stokbrood.
Gelieve dit stukje als niet geschreven te beschouwen.
Dat soort zaken moet je aan vaklui, in dit geval bakkers en hun vrouwen overlaten en dat doe ik dan ook vanaf nu. Zoals een schoenmaker zich bij zijn leest houdt. Ik zeg of schrijf niks!!!

gravatar

Nou, bij Teeven zelf maakt lengte of breedte niet zoveel uit. Bij corpulente criminelen werkt dat dus niet. Als je de gevangenen eerst weer een tijdje ouderwets op water en brood zet kun je er pas écht veel naast elkaar kwijt.

Reageer
gravatar

Waarom niet alle gevangenen van medische hulp onthouden om meer ruimte beschikbaar te maken? Dat leek bij de asielzoekersdetentie prima te werken.

Reageer
gravatar

Dit kan juist zijn, echter hierbij dient wel een beperking gesteld te worden aan het aantal hiervan indien men slechts van 1 man uitgaat, je begrijpt net zo goed als ik dat indien dames in hordes van 2 a 3 miljoen(en) komen aanzetten het bijzoder lang kan duren voordat ze aan de beurt zijn, bovendien, raak je op een gegeven moment gewoon uitgeput indien men voor dergelijke aantallen openstaat, je moet dus wel een heel klein beetje je verstand blijven gebruiken

gravatar

Ik meen dat staceltherapie moreel controversieel is zonder daarnaar eerst een stacelonderzoek te doen. Het moet een absolute morele waarde hebben om van zitten staan te maken.

Reageer
gravatar

Dit kan weliswaar kloppen, Stoute Weter, echter, stamcel onderzoek is ook mogelijk om te kunnen bepalen of deze mensen ook kunnen staan, alle voorbereidingen hiervoor zijn reeds reeds getroffen.

gravatar

Dat mag ik hoop. Ik ga eg nie sta nie. Nou ben ik op vrye voet, mar da ga niet lang duur nie. Want ik kom bajesnel naar jou land, en ik is bang dat ik Dautse Kroes doodskiet. As ongeluk. O, ik het nou tevoor al baje spyt!

Mar ik stop met skrij, want my wasmasjien val my aan. So, dy het ik neerskiet.

gravatar

Zeg ikke, dat zie je niet goed, aangezien het een standaardfoto betreft.
Je ziet over het hoofd dat ik specifieke, speciale of uitzonderlijke gevallen, het plafond ook verder verlaagt kan worden, indien je lichtjes in het plafond wilt inbouwen, mijn welgemeende excuses voor mijn brutaliteit die dusdanig stompzinnige vormen aanneemt dat ik zelfs kleine kinderen nog wat kan leren. Dat er voor deze mogelijkheid een onbekend aantal Ambtenaren omgekocht mogen worden doet in dit verband niet ter zake.

gravatar

Beste Zielenknijper, een tip voor jou:

Voor de leesbaarheid kun je beter een streepje tussen be en enoedeem zetten.

Of bedoel je Beenoe Deem, de wereldberoemde Zuid-Afrikaanse panfluitist, uitmuntend vertolker van het Oost-Aziatische levenslied tevens begaafd componist en begenadigd tekstschrijver van Kingsongs in de Nederlandse straattaal?

gravatar

Liedje voor de gevangenen

Daar sta je dan
Je zag dit moment al zo vaak in je dromen
En daar is t dan
De dag die je wist dat zou komen is eindelijk hier
Ben je er klaar voor? Kun je dat ooit echt zijn?
Daar sta je dan
Ieder mens heeft een taak in dit leven
Alles gedaan om je voor te bereiden
Daar is het dan
Iedere stap die je zette die leidde naar hier
Zal ik naast je blijven staan
Ik bescherm je tegen alles wat komt
Ik zal waken als jij slaapt
Hou je veilig zo lang als ik leef
We staan voor elkaar, niet te breken
En hoe klein we ook zijn
Onze daden zijn groot
Gaan niet onderuit
En zal achter je blijven staan
En hou het water bij jou vandaan
Laat me weten wat je droomt
Waar je hart zo naar verlangt
Ik zal niet rusten tot het waar geworden is
Ben ik je baken in de nacht
Ik wijs je de haven in de duisternis
Ik zal strijden als een leeuw
Tot het jou aan niets ontbreekt
Hou je veilig zo lang als ik leef

De V van Gevangene
Twee vingers in de lucht, kom op, kom op
De V van welkom in ons midden
Tot welke God je ook moge bidden
De V van Gevangene
De V van wakker, stampot eten
Miljoenen coaches die beter weten
De V van altijd willen winnen
Wat het ook is waar wij aan beginnen
De V van zij zijn een met elkaar

Met de schouders naast elkaar
En dus roepen we vandaag van
Zal ik naast je blijven staan
Ik bescherm je tegen alles wat komt
Ik zal waken als jij slaapt
Hou je veilig zo lang als ik leef
Laat me weten wat je droomt
Waar je hart zo naar verlangt
Ik zal niet rusten tot het waar geworden is
En als je ooit je cel verliest
Ben ik je baken in de nacht
Wijs je de haven in de duisternis
Tot het jou aan niets ontbreekt
Hou je veilig zo lang als ik leef

Reageer
gravatar

Fijn dat het u ook opvalt dat wij slimmerikken zijn. Dat wisten wij zelf natuurlijk al lang. Maar we horen het ook graag eens van een ander.

gravatar

Een cel is niets anders dan iemand die klaar staat in principe staan er altijd velen klaar en velen wachten tot ze geroepen worden, het probleem is echter dat je met wachten wel dinghen kunt doen, maar geen al te grote dingen, las je namelijk aan iets groots begint en het niet af kunt maken omdat je geroepen wordt, is dat zonde van inspanningen die anderen voor je geleverd hebben. Carriere maken kost veel enrgie ook voor anderen en als je toch al weet, er komt een dag dat ik op kan staan en er komt een dag dat ik mijn mond mijn gang kan laten gaan, dan ga je uit van de basis die je moet volgen en dan wordt je uiteindelijk geleefd op de manier waarop je dat wilt. Je wordt dusdanig gesteund dat er altijd een dusdanige draai aan gegeven wordt dat de afloop en de richting die je beloofd wordt aan een dusdanige vraagstelling onderhevig is geweest, dat op het moment dat je keuzes moet maken, ook anderen mee mogen doen zodra de beurzen worden opengetrokken.
Ik droom gerust wees niet te snel bezorgd, iedereen die mij de tijd geeft, krijgt veel makkelijker en sneller antwoord dan hen die de illusie hebben dat ze mij kunnen opjagen, dat zijn namelijk mensen die heel erg lang kunnen wachten. Het is echter wel fijn om bepaalde teksten te horen, dat kan ik u verzekeren.

gravatar

Ik heb geen paddo’s in huis of andere geestverruimende middelen; nuchter is er geen touw aan vast te knopen in my humble opinion.
Maar het kan natuurlijk ook hele diepe shit zijn, en ik te moe om te begrijpen wegens veel gewerkt en derhalve noodgedwongen al veel nagedacht vandaag.
Morgen nog een keer proberen!?!

gravatar

Stacellen is zo van de vorige eeuw.

Stel voor om er hangplekken van te maken.

Leuk voor de jeugd en ook voor ouderen met een rollator of scootmobiel.

Zelf heb ik goede ervaringen met een hangplek in Den Haag.

Reageer
gravatar

Nou Prins Maurits, u trekt nu wel een al te grote broek aan.

Uw ouders hebben een fiscale constructie opgezet om minder belasting over de erfenis te betalen.

Wie zet zichzelf nu te kijk.

Enige terughoudendheid en bescheidenheid zouden u sieren.

Of krijgt u nu meer praatjes, nu uw neef de troon bestijgt ??