AIVD verrast door bezuinigingen

‘We hebben het moeten vernemen uit een onderschept ANP-bericht’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

ALGERIJNS WEER HAHAHAHAH TRUK ANIMATIEFILM NEDERLANDS
Het dodental van de gijzelingsactie in de woestijn van Algerije wordt naar ‘Herverkiezing is staatsgreep’ AVID MOET BEZUINGD?

IK HEB HOOFD PIJN NEDERLANDS MET GEK KEN VERHAAL EN TERUKANIMATIE BEZUINGING
OP POEP HEB NOG NIET GEHOORD
RTL Nieuws – Donner: politie moet tbs’ers opsporen – RTL.nl
http://www.rtl.nl/…/0528_geen_loslopende_tbsers_163... – Traduire cette page
Minister Donner van Justitie wil dat de politie actief ontsnapte tbs’ers gaat … Politie moet tbs’ers gaan opsporen … 340 miljoen op gevangenissen bezuingd

Reageer
gravatar

ALGERIJNS TIP:WAT IS VERSCHILLEND TUSSEN AIVD EN CIA HAHAHAHAHAHA
VOLGEND STAP TRUK ANIMATIEFILM HAHAHHA

POLITIE GAAT NOOIT BEZUINGIGEN HEBBEN GENOEG GELS ZAT MET BOETEN SCHERIJVEN
VEILIGHIED VAN BOETENSCHERIJVEN EN ACHTER SCHERM WORDT BEZUINIGING TRUK ANIMATIEFILM NEDERLANDS PIRATEN HAHAHA

Reageer
gravatar

Om de strijd tegen kettingmails, met haatdragende boodschappen, aan te gaan, … Quick halal: financiering van het AVID NIET MEER GELDIG
DUS GELD OP
MAAR KAN OOK BIJ IMF GELD LENEN HAHAHAHAH NEDERLANDS TRUK ANIMATIEFILM

ALGERIJNS TROTS OP Wij lennen aan de IMF bank 5miljard, marokko leent 6miljard van IMF bank.

De gijzelingsactie op een gassite in Algerije is nog niet afgelopen. … 20/04IMF leent Tunesië 1,75 miljard dollar ·
Elsevier.nl – IMF: Nederland mag niet extra bezuinigen
http://www.elsevier.nl/…/IMF-Nederland-mag-niet-extra... – Traduire cette page
21 sept. 2011 – Hoewel Nederland op dit moment niet extra gaat bezuinigen, ziet het IMF toch aanleiding … Het IMF wordt geleid door een Francaise en die geloven in het sprookje dat een … Ouders boos op AIVD: wel sprake van ronselaars.

Reageer
gravatar

Wij lennen aan de IMF bank 5miljard, marokko leent 6miljard van IMF bank.HAHAHA

Elsevier.nl – IMF: Nederland mag niet extra bezuinigen
http://www.elsevier.nl/…/IMF-Nederland-mag-niet-extra... – Traduire cette page
21 sept. 2011 – Hoewel Nederland op dit moment niet extra gaat bezuinigen, ziet het IMF toch aanleiding … Het IMF wordt geleid door een Francaise en die geloven in het sprookje dat een … Ouders boos op AIVD: wel sprake van ronselaars.

Reageer
gravatar

ALGERIJNS INBURGERING CURSUS EN RIENTEGRATIE JEUGS ARI BIL HHAHAHAHA PUUR NEDERLANDS OPLICHTERS MARTELAAR MORDINAAR HAHAHAHHA

NEDERLANDS VEILIGHIED HAHAHAHAHA
POLITIE HOEFT NIET BEZUINIGING HAHAHHA
MAAR WEL HANDIG POLITIE TERREUR TEGGEN BURGGER GELD VERZAMELEN VOOR RUTTE EN SAMSOM EN KABINET HAHAHAHA

POLITIE BOETEN SCHERIJVEN TERWIJ FRED BESIG MET EEN MEISJE VAN 15 ACHTER VOLGEN HAHAHA VEILIGHIED EN JUSTITIE HAHAHAHA

Toch moet de dienst zwaar bezuinigen en dat gaat ten koste van de veiligheid. … En dan sta ik wel vooraan om te zeggen: vergeet de AIVD niet. … dat de aanvaller ons wilde laten geloven dat de aanval daar vandaan komt”.

NEDERLANDS MOET OPHOUDEN MET WORD BEZUINGING DAT KOST MENSEN HUN LEVEN EN HUN TOEKOMST
LAND ZONDER BESTUUR HAHAHAHAH HEET NEDERLAND VEILIGHIED VAN BOETEN SCHERIJVEN HAHAHA
Nu.nl – Algemeen – Gijzeling Algerije beëindigd
194.153.117.83:8888/…/474854-Gijzeling-Algeri… – Traduire cette page
AMSTERDAM – De gijzeling op een gascomplex in Algerije is beëindigd. … het gascomplex in de woestijn circa 1150 kilometer ten zuidoosten van Algiers.

Reageer
gravatar

Geheime dienst AIVD gaat bepaalde terrorismeonderzoeken staken uit geldgebrek. … De dienst moet structureel 70 miljoen euro bezuinigen vanaf 2018 op het huidige budget van ….. En moeten we dat geloven, nou ik niet!

Amerikaanse specialisten van de “war on terror” staan de Algerijnse strijdkrachten bij in hun strijd tegen deze restanten van de terroristische beweging.

voorbeeld algerijns voor dom nederlands
met truk animatiefilm BEZUINIGING HAHAHA

Ain Amenas, het gascomplex in Algerije, waar de gijzeling plaatsvond. … Zaterdag werd de gijzeling met een laatste aanval beëindigd. … Algerije gedood’ – 20/01/13; Gijzelaars vluchtten 15 uur door woestijn – 20/01/13

BOEDSCHAPPEN ALGERIJNS VOOR NEDERLANDS FATSOENEN INBURGERING CUSUS NAAR RIENTEGRATIE JEUGD 1 EURO PER UUR HAHAHAHA daklohied en werklohied BEZUINIGING SPEL NAAR SPEL GELD KOST GELD NEDERLANDS HAHAHAHAHAHA

HIER VOORBEELD ALGERIJNS MOET NEDERLANDS ALGERIJNS INBURGERING EN RIETEGRATIE DOEN IN ALGERIJE

Bijna 650 gijzelaars zouden zijn bevrijd door het Algerijnse leger toen dat een … bij een gascomplex midden in de woestijn wilde beëindigen.

Gasveld nieuws artikels en foto’s zoeken p1, s1 – Gva.be
http://www.gva.be/krantenkoppen/…/gasveld.aspx?... – Traduire cette page
extern brit getuigt over gijzeling algerije … 19-01-2013 Met een nieuw bloedbad is het gijzeldrama in de Algerijnse woestijn geëindigd. Eenheden van het leger … Gijzeling op Algerijns gasveld beëindigd met nog eens 18 doden. 19-01-2013 .

Reageer
gravatar

Overigens hoeft de AIVD dit jaar nog niet te bezuinigen; vanaf 2014 …. Ikzelf geloof totaal niet in crisis verkeerde uitgaven hoge bonussen

algerijns tip voor nederlands politiek kindren achterstand

algerije gehiem dienst ze hebben reigering en burger beschermt teggen terreur beveiging
wat doet rijksoverhied nederlands aivd bezuiniging?
Maar vraag warrom heb nooit gehoord over politie bezuinging
politie van belgie hebben geen papier toilet maar toch zijn eerlijk
ik noem politie in nederland
politie terreur teggen buger boeten delen makelijk geld verdinen hahahha

Kettingmails – Centrum voor gelijkheid van kansen en voor inburgering en rientegratie
http://www.diversiteit.be/?action=onderdeel…202... – Traduire cette page
Om de strijd tegen kettingmails, met haatdragende boodschappen, aan te gaan, … Quick halal: financiering van het terrorisme; Mohammedaanse trouwpartij …. artsen-specialisten, tandartsen, apothekers, vroedvrouwen, logopedisten, ….. Vanaf 1958 begon in Algerije de onafhankelijkheidsstrijd tegen de Franse Algerijnen.

Reageer
gravatar

Vannacht kon ik hier in de kliniek het internet nieuws lezen omdat de pleeg net in slaap was gevallen en zijn computerwachtwoord door mij op AIVDse wijze verkregen is.
Wij hebben hier intern ook onze eigen AIVD, ze zijn zo geheim dat ze zelfs onzichtbaar zijn. Mijn medepatiënten hebben er geen notie van en volgens de psychiater zijn het wanen maar ze zijn er. Blij dat ze wegbezuinigd worden, hier als eerste alsjeblieft, kan ik weer wat eerder terug in de maatschappij.

Reageer
gravatar

De zoveelste bezuinigingsoperatie van de Bende van de Bokkenschieters.
Ik begrijp nu ook waarom Poetin hier kortgeleden was. Wij zullen de Russen wel in gaan huren om dit voor ons te doen.

Reageer
gravatar

mr/miss Ouwe Hoer,

Dacht van niet.

Wij hebben onlangs een Nederlandse rechter er van weten te overtuigen dat een AIVD-ambtenaar voor twaalf jaar op water en brood moet worden gezet vanwege het verschaffen van inlichtingen aan een Russische dubbelspion die vervolgens de gegevens weer aan ons doorspeelde.

gravatar

De Aivd behoort tot een van de allerbeste inlichtingen diensten van Nederland, die licht je niet zomaar op.
Tenzij je ze inderdaad wil doen schijnen, maar dat is weer een andere vorm van oplichten, zo heb je dus twee vormen van oplichten en zolang je niet weet welke vorm er bedoeld word tast je ondanks deze twee vormen van oplichten, nog steeds in het duister.

gravatar

Zeg Boïko, heb jij toevallig een broer die Grigore heet? Die heb ik op heterdaad betrapt, toen met z’n bestelwagen als een gek rondjes reed op de parkeerplaats van de Jumbo. Met z’n zogenaamd linksdraaiende yoghurt. Nou, ik vond een bekertje dat eruit was gevallen, en het was doodgewoon rechtsdraaiend. En Grigore maar proberen uit te leggen waar al die rondjes linksom voor nodig waren: m’n stuurslot zat vast, en ik werd achtervolgd door een ufo.

Die broer van je zit in voorarrest, en we testen de potjes ook nog op paardenyoghurt. We zijn hier misschien wel gek, maar niet goed!

gravatar

Ik moet het toch een keer kwijt. Bant Luttelgeest is toch geen plaats? Het zijn 2 plaatsen in de Noordoostpolder. Ik interpreteerde “Bant” altijd als de de gebiedende wijs van het werkwoord bannen.
Bant, help me uit de brand! Wat is het verhaal achter deze naam?

gravatar

“Bannen” zou heel goed kunnen. Men mocht het gebied van de stad voorbij de banpalen niet meer betreden. Wel vraag ik mij af of dit in het geval van Luttelgeest echt een straf was.

gravatar

In Bant Luttelgeest heb je ook geen AIVD Nodig. Dat laat je links liggen.
Toen God de Hemel en de Aarde schiep dacht hij er ook niet een seconde aan om Bant, ondanks de gebiedende wijs,en Luttelgeest te scheppen. Dat hebben de mensen gedaan en God zag dat het slecht was.

gravatar

Naar de radio luisteren EN ook nog het nieuws meekrijgen? Dat lukt geen mens.

Sorry het is allemaal mijn schuld, met mijn irritante spotjes voor GVD Brandhout en de Nationale Jankpas. Elke radio in Nederland wordt even voor het nieuws op een buitenlandse zender gedraaid, en pas een kwartier later weer terug.

Nu ik er toch ben: Ondernemers, u heeft nog steeds geen Nationale Jankpas? Wat? Geen tijd gehad? Ondernemend Nederland, doe je naam eer aan: ONDERNEEM IETS!! Want uw bonnetjes worden ZELFS NIET door de FISCUS geGARANDEERD!!

O jee, de AIVD heeft meegelezen. Ze komen me halen, want voor hen was volksvijand nr.1 tot het Koningslied uitlekte. En nou morst er eentje benzine op m’n trui. Wat een sukkel. Hee wat moet dat met al die Zippo’s? HELLUP!!!

gravatar

Ouwe Hoer,

Even een oud grapje. God lust geen sjekladebollen, omdat god weet wat erin zit.

Gezien jouw buikomvang is het niet verstandig om je aan die calorierijke bollen (voor de natuurkundigen onder ons: die joulerijke bollen) te wagen.

gravatar

Kijkkijk, daar komt de spreekwoordelijke aap uit de mouw: dat aanbieding van die bollen is dus eigenlijk een verkapte moordaanslag van een Brabantse gifmenger.

Op sluwe wijze wordt geprobeerd het inwoneraantal van Rotterdam en Scyedam drastisch te verminderen met eetwaar die nog giftiger is dan de vermaledijde kleffe Brabantse worstebroodjes.

Nee, die gaat niet meer lukken, Paulus: voorproeven zul je.

gravatar

Zeg tuinlaaf omdat je in een paddestoel woont maakt je dat nog geen natuurkundige. Maar zelfs de niet natuurkundigen kunnen wel constateren dat die kilojoulen jou blijkbaar in je bolle hoofd zijn gaan zitten. Daar is ook geen AIVD voor nodig.
God lustte ook geen paddo’s maar hij heeft ze wel gemaakt.
Wat een smoes om je op die manier van dat feestje af te maken.

gravatar

Paulus, ik heb eerst het hele artikel aandachtig gelezen en zoals ik het lees weten ze het ook pas sinds een paar maanden. Dat is in Den Haag véél te kort om iemand, laat staan een Instantie van het kastje naar de muur te sturen; daar doen ze hier over het algemeen jáááren over.
Een paar maanden volslagen apathie voor het werkelijke heen- en weer sturen kan beginnen hoort bij de Haagsche Folklore, het echte afwimpelen, niet luisteren en ja-maar-daar-ga-ik-niet-over kan nu pas goed beginnen maar het nieuws is al uitgelekt en iedereen op de hoogte. Nu al.
In Den Haag is dat niet gek, helemaal niet!! Het begint pas leuk te worden na een jaar of 2, 3.
15 jaar is het gemiddelde voor burgers/kleine instanties. Ik ben deze week al 2x naar de muur gestuurd, beiden keren kwam ik bij een kastje vandaan. En dat gaat al jaren zo… Ach, het went.

gravatar

Jeettje,

Heb ik jou wat gevraagd? Nee dus! Dus bemoei jij je eigen er niet tegenaan, als ik dat zo op z’n Rotjeknors – de enige taal die jij goed verstaat – mag zeggen.

gravatar

Ouwe Hoer,

Ik ben geen laaf en zeker geen tuinlaaf en ik woon niet in een paddenstoel. Ik ben dat discriminatoire hokjesdenken van jou inmiddels spuugzaak, Geerts knechtje!

gravatar

Geachte heer Holmes, vann het kastje naar de muur gestuurd worden gebeurt niet door de 2e kamer, dat is mij nog nooit overkomen, er worden af en toe wat grappen uitgehaald, dat is alles.
Dit neemt echter niet weg dat ik u gezien uw functie toch een groot compliment moet geven. Gezien uw naam en het feit dat u van een Amerikaanse inlichtingendienst bent typt U buitengewoon goed Nederlands. Ongetwijfeld komt of is er een dag geweest waarop u als zeer goed ingeburgerd te boek zal zijn. Als zodanig kan ik niets anders zeggen dat onze inburgeringspolitiek, binnen een paar honderd jaar moet kunnen gaan werken, mogelijkerwijs zelfs ondanks het feit dat bij u reeds gebeurt is.

gravatar

Paulus, daar moet ik je gelijk in geven; met mij valt te praten inderdaad. Zou je dat de komende jaren als het gesprek per ongeluk op ‘s Gravenhage komt terloops aan willen stippen? Tegen iedereen met wie je in gesprek raakt? Ook al raakt het eigenlijk kant noch wal? B.v. nee, …. lult maar wat, met Annie valt tenminste nog wél te praten. Ook als het gesprek over het geschreeuw van de meeuwen in de stad gaat, of hoe arrogant Jantje, zoon van de Haagsche Graaf is.
Je bent (volgens eigen zeggen) tenminste geen laaf tenslotte en al kom je niet uit Den Haag, ik geef jou ook het voordeel van de twijfel!!

gravatar

Sherlockje Sherlockje, hier schiet je een bokje. Je verraadt jezelf met dit soort opschepperij. Nu weet iedereen dat jullie Ronald Plasterk afluisteren.

Maar ja, Amerikanen hè? Altijd grootspraak, zo van: wij hebben de beste geheime dienst. Wereldberoemd! Ja hoor, en toch geheim. Sherlockje moet logisch denken nog uitvinden.

Weet je welk land de beste geheime dienst ter wereld heeft? Luxemburg. Ja, LUXEMBURG. De LGD, ooit van gehoord? Nee, dacht ik al. Ik bedoel maar…

gravatar

Beste Annie, ga je tijd niet zitten verdoen met wachten op Paulus: zijn beloftes zijn vele malen groter dan zijn gestalte, schoenmaat en Bossche Bollen.

Het is zelfs zo erg dat hij persona non grata is in Madurodam; nou, dan weet je het wel, dat word je alleen als je Den Bosch de mooiste stad van het land vindt en eist dat in Madurodam eigenlijk alleen maar Bossche gebouwen mogen staan. Zelfs ik zou hem nog niet in mijn tuin willen hebben staan met kruiwagentje of immer lege hengel, ook al belichaamt hij de gelukkig vrij zeldzame soort Boschkabouterii Spalandii.
Het enige waar hij gelijk in heeft, is dat hij niet in een paddenstoel woont: het is een Keulsche pot met barst. Waar te weinig ruimte in is om een Solex fatsoenlijk onderdak te bieden tegen weer en wind.

En wie heeft eigenlijk beweerd dat met jou niet te praten valt hier? Paulus?
Proseccootje erbij en gáán!

gravatar

Ja lieve Marg00tje,

Het is echt waar. Ook de Madurodamse AIVD moet bezuinigen, dus jouw baan is niet veilig.

Hou je haaks,

Jouw Paulusje

gravatar

Volgens mij spannen er een heleboel mensen samen, die betrokken zijn bij een veiliger samenleving, zonder dat iemand het in de gaten heeft gehad.
Indien men namelijk vraagt wie de mol is,dan kunnen sommige dingen vrijwel direct duidelijk zijn, het is daarom verstandig om zo geheimzinnig mogelijk te doen. In dit kader zou ik zodra ik de gelegenheid krijg jullie adviseren of het misschien niet verstandig is om deze discussie een andere wending te geven en uit te gaan van Nederlands-Internationaal Molschap dat houdt in dat je dan ook tot de mollen kunt behoren, indien je hebt vertrouwd in hen die aan de basis van deze nieuwe orde stonden. Daar zitten mensen tussen die jullie nooit gezien hebben, geloof me maar.

gravatar

momfert wie anders

gravatar

Dat getrol over de AIvD heeft niets met wetenschap te maken! Het is de beste geheime dienst die ik ken, want ik heb er pas gisteren voor het eerst van gehoord. En op UFO-wijzer staat dat ze nooit iets loslaten over de talloze ufo’s. Terwijl ze er alles van weten, maar dat moet ik dan weer horen een klokkenluider op de Pleyaden. Dus ze weten het allang, reken maar uit met de snelheid van het geluid. Telepatisch wist ik het dag eerder.
Wat denken ze wel bij de AIdV, dat ik jan lul de behanger ben?

Bert ( A W RbV )
(Adres op website)
[email protected]
http://www.awrvb.nl
Twitter: awrbvnl

***
US spaceships maximum velocity:
One light-year a minute.
http://projectcamelot.org/lang/en/clifford_stone_interview_transcript_en.html
***
AWN http://www.awn-archeologie.nl
GEA http://www.gea-geologie.nl
NVR http://www.ruimtevaart-nvr.nl
Sterrenkunde http://www.dekoepel.nl
UFOwijzer http://ufowijzer.nl

gravatar

Daar ben ik me in elk geval niet van bewust… Hoezo?
Misschien moet u bij UFO-Bertje zijn (zie 2), want die zegt dat hij het al een dag eerder wist…