Transfer Sabia Boulahrouz naar Van der Vaart vrijwel rond

‘Bij Khalid zat ik alleen maar op de bank’

De transfer van Sabia Boulahrouz naar Rafael van der Vaart is zo goed als rond. De spelersvrouw zal naar verwachting een contract tekenen dat haar tot 2017 aan de middenvelder van Hamburger SV bindt.

Sabia, afkomstig uit de eigen jeugd van Boulahrouz, was naar eigen zeggen toe aan een overgang naar een grotere voetballer: “Bij Khalid zat ik de laatste maanden alleen maar op de bank. Voor mijn toekomst is het echt beter om verder te kijken, zeker met het oog op het WK van volgend jaar. Op deze manier hoop ik weer in beeld te komen bij Oranje.”

Volgens Sabia zijn de onderhandelingen soepel verlopen: “In januari merkte ik voor het eerst dat er interesse was. Er zijn toen een paar geheime gesprekken geweest en ik had er meteen een goed gevoel bij.”

Woensdag ondergaat Sabia de medische keuring. Van der Vaart: “Daar kijk ik erg naar uit. Hopelijk is ze daarna direct inzetbaar.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nu Sylvie al in de vervroegde overgang zit, door alle hormoonkuren, zat er voor Raaf ook niks anders op dan het afdankertje van Khalid over te nemen. Snap nu met terugwerkende kracht ook waarom hij zich met een zgn blessure voor Oranje heeft afgemeld.. Zou hij toch alleen maar Kluivert de stranden van Ipanema onveilig hebben gemaakt, en was zijn andere knie ook aan gort getrapt !

Reageer
gravatar

Johan, “dát” zijn namen van cocktail-ingrediënten die onderling gemixt kunnen worden en in elke samenstelling tijdelijk een recept vormen, ongeveer zoals DKTP. Het zijn overigens geen langdurig stabiele mengsels; na korte tijd vallen zij uiteen in de samenstellende delen, die onmiddellijk daarna (of parallel) spontaan tot een nieuwe mix overgaan, waarna ze opnieuw uiteenvallen in een eindeloos herhaald patroon. Door getalsmatige samenstelling (5) is er altijd een die buiten de boot valt. In dit geval: Khalid. Vergelijk: de Oud-Hollandsche stoelendans.

gravatar

De transferperiode is weer geopend. Ik hoorde onbevestigde geruchten over Sylvie en een Zweed met een Oosterse naam, Zlatan Ibrahimovic. De man is, zo blijkt, religieus verplicht tot een varkensarm dieet, dus daar wrong het al enigszins. Nu blijkt zij gehooked aan een Franse playboy die bovengemiddeld bemiddeld schijnt. Het valt mij op dat Sylvie consequent ‘in stijgende lijn’ transfereert; van nouveau voetbalriche naar Oud Geld met een solide AEX en CAC-achtergrond. Ik denk wel eens: “Sylvie, meis, pas toch op voor HIV, FIOD en blaasontsteking”. Nu weer dat koude Hunkemöller avontuur in “Die Schöne Müllerin” en voor wat? Voor drie BH’s; die kon ze toch wel zelf kopen? Ik moet toegeven dat ze nog wel strak in vel en BH’s zit. Ter afsluiting: ik snap niet waarom op de foto Sa’abia gefotoshopped werd en Rafaël ‘au naturel’ weergegeven; La Belle et la Bête?

Reageer
gravatar

Het is instructief te zien hoe (stap-voor-stap) onze ethnische minderheden hun intrinsiek hoge moraliteit en principes prijsgeven om in relatieve korte tijd terug te vallen tot stereotype Westerse mores als overspel, partnerruil, één-tweetjes, één-op-één, trio’s en kwartetten. Aan de meeste van deze gemengde instantrelaties is een THT verbonden, ze zijn na opening c.q. consumering slechts beperkt houdbaar. Als vuistregel kan men aanhouden: hoe hoger het testosteron-gehalte van de mannelijke partner, hoe korter de houdbaarheid van de relatie. Vooral semi-geletterde topsporters lijden vaak aan het HIT-syndroom (Hoog Inkomen én Testosteronspiegel) en dientengevolge ook aan een sterke uitstoot van PC Hooftferomonen. Sommige vrouwen blijken daarvoor extreem gevoelig in hun erogene zônes.

Reageer
gravatar

Staat u mij toe deze wat eenzijdig sociologisch getinte observatie enigszins medisch te nuanceren. In mijn praktijk kom ik meerdere gevallen tegen van gemengde relaties; overwegend met Nederlandse vrouwen. Maar ook in die kringen is macho-gedrag (hormonaal geïndiceerd) eerder regel dan uitzondering. Dus eerder dan cultureel acht ik dit gedrag genetisch in aanleg. Wel is er een duidelijke correlatie tussen opvoeding, IQ en hersenmassa enerzijds en sociale prioriteiten en uitgavenpatroon anderzijds. Hoe meer geld in de portemonnee, hoe minder synapsen in ‘t hoofd, hoe frequenter het shoppen in de P.C. Hooft.

gravatar

Dat hele vrouwenvoetbal kan ons, met uitzondering van de shirtjeswissel, gestolen worden.

Reageer
gravatar

Dat flauwe gezeur over of dit onderwerp ook al ergens anders is gebruikt…en nou ben ik even vergeten of ik het over de tekst heb of over Labia.

Nou ja. U begrijpt me wel.

Reageer
gravatar

Aan iedereen die hier ‘plagiaat’ komt roepen; met actuele satire kom je wel eens in elkaars vaarwater. Het was een voor de hand liggend geintje, en dus kwamen meerdere mensen rond dezelfde tijd op het zelfde idee.

Daar doe je weinig aan.

Carry on!

Reageer
gravatar

Meneer Crijff,

Zoals ik al schreef wordt er hier flink gewed op overdrachten van voetballersvrouwen. De gokbazen hebben aanzienlijk minder aandacht voor vrouwen die niet zelf slaan, maar slechts kicken op boksers.

Reageer
gravatar

Wat doen de betrokken dames en heren bij de Chinese gokbazen?

Ik wed dat Sabia op drie tegen twee staat, Khalid op één tegen tweehonderd, Rafael op twee tegen drie en Sylvie… Moeilijk. Zes tegen vier? In verband met het feit dat ze in Parijs is gesignaleerd EN niet alleen!

Reageer
gravatar

Nu ben ik wel even in verwarde toestand hoor! Sabia wil een stap hogerop maar komt bij bouhlarouz niet eens aan ‘spelen’ toe? is het dan niet verstandig om een stapje terug te doen? Ik denk dat mijnheer Van Gaal Sabia graag zou verwelkomen en ik verwacht dat ze daar genoeg ‘speeltijd’krijgt, het zou wel jammer zijn voor Truusje maar die moet zo langzamerhand haar loopbaan toch maar eens gaan beeindigen. Sabia zal dan in ieder geval in beeld zijn bij oranje.

Reageer
gravatar

Nannie, hup naar huis.

Ik ga jouw buren toch ook niet vertellen dat jij zo kinderachtig bent om hier kinderachtige opmerkingen te maken.

Tom Poes verzin een list.

gravatar

Je hebt jezelf natuurlijk al maanden zitten te verbijten omdat je geen mogelijkheid zag om ook eens commentaar te geven. En voila daar wastie jij je zin. Nou we hebben het gezien hoor schat.
Ik ben diep onder de indruk werkelijk hoogstaand commentaar.

gravatar

Ze is tenminste transfervrij overgekomen. Goede deal van Van der Vaart. Nu maar hopen dat ze snel haar vorm weer terug krijgt en op spelminuten kan rekenen. In de wandelgangen hoor je namelijk dat Van der Vaart nog andere spelers op het oog heeft voor dezelfde positie.

Reageer
gravatar

dus er komt een eermoord aan?! of hoe heet dat ook al weer als ze hun vrouw of zus vermoorden als ze met een andere man gaan?

Reageer
gravatar

Nu nog onderdak vinden voor silvie misschien transfer naar feyenoord samen in het veld met Pelle of op de bank !!!

Reageer
gravatar

Sylvie is met grote vaart afgereisd naar Parijs, alwaar haar jeugdliefde Sladood haar weer in de armen heeft gesloten. Ach ja, het zijn net die BN-ers uit de bladen.

gravatar

De lotgevallen van de famielje Van der Vaart beginnen nu toch wel erg eentonig te worden. Wat doen deze lieden eigenlijk, behalve dagelijks in de krant staan?

Ze tonen geen enkele belangstelling voor zinvolle zaken, zoals daar zijn de firma R.S. Stokvis & Zonen te Rotterdam en de Bossche Bollen van Bakkerij De Groot. Het is jammer dat De Speld deze lieden nu ook al een podium biedt.

Reageer
gravatar

Die Bossche Bollen beginnen zo langzamerhand wel zwaar op de maag te liggen. Ik denk dat ik maar eens voor een goed Brinta ontbijt ga.

gravatar

Hè, gezellig! We waren NET een beetje door de rellen heen. Fijn, dat er nu weer verse hommeles op de pagina’s verschijnt! Kunt u er niet NOG wat bijdoen?

gravatar

Mijn vrienden kies ik zeer zorgvuldig uit en daar zult u nooit toe behoren.
Neen, ik ben niet van de redactie, maar ik heb een gloeiende bloedhekel aan lieden die gelijk maar aannemen dat alles kwaadwil is en op hoge toon beschuldigingen rondstrooien. Daar zijn er tegenwoordig wel heel erg veel van in Nederland, trouwens.

En de naam van iemand gebruiken die als plagieur bekend staat is zeker wel grappig en origineel? Hoe kom je erop.
Wat is uw belang trouwens? Redactielid humor van een andere site?

gravatar

Hoe voor de hand ligt bij humor de combinatie van liefde in de voetballerij en transfer? Die associatie is snel gemaakt. Dagelijks leidt de actualiteit tot gelijksoortige grappen. Dat is totaal niet onwaarschijnlijk.

Mijn waardigheid van hoofdreacteur verbiedt mij helaas om lolligheden te publiceren. Toch denk ik opmerkelijk regelmatig aan een grap, waarvan prompt daarop blijkt dat hij net in dit fijne blad is geplaatst. Of ik bedenk reacties, die er bij het lezen al tussen blijken te staan.

Hoe toevallig is toeval? Bij humor erg klein, juist omdat humor herkenbaar moet zijn. Dat kan ik als ervaren hoofdreacteur jullie verzekeren.

Dus stop met dat zielige, triomfantelijk wijzen op gelijksoortig humor die ergens anders al staat.

gravatar

Waarde Jeetje (zij het geen vriend),

Laten we het eens omdraaien, waarom impliceert u (aangezien we elkaar met “u” aanspreken, even grappig als jezelf René Diekstra noemen, als je het mij vraagt) dat ik een belang zou hebben? Het valt mij slechts op dat artikelen op De Speld wel erg regelmatig lijken op een artikel dat ergens anders heeft gestaan. Natuurlijk kan dit toeval zijn, en als het om dit ene geval ging, zou ik ook eerder geneigd zijn het daar aan toe te schrijven. Alleen is dat niet het geval. Mag ik u eens een vraag stellen dan? Vindt u het ook “toeval” dat de stukjes in mijn tweede voorbeeld op elkaar lijken?
Ik heb geen belang, ben niet de stukjesschrijver van deze stukken, er is dus ook niks “triomfantelijks” in mijn reactie, zoals meneer de Hoofdredacteur wil doen laten geloven. En daarmee wil ik het afdoen, want zodra je gefundeerde kritiek hebt en dit ondersteunt met argumenten zijn er altijd wel lieden als u die op de man gaan spelen.

gravatar

Oh, dat is makkelijk: “ik krijg tegengas en ik bepaal nu dat het afgelopen is” en beschuldig je iemand van ‘op de man spelen’.
We weten dat de naam Diekstra beladen is met het odium van plagiaat -terecht of onterecht- en die naam te gebruiken om anderen van plagiaat te beschuldigen is een vorm van lolligheid, toch?

Kijk, het is ronduit onbeschoft -het is de mode van alledag tegenwoordig, weet ik- om schofferende en beledigende kreten te slaken.
De juiste gang van zaken is vragen te stellen, niet met beschuldigingen aan te komen zetten en reeds een veroordeling neer te zetten.

En het zou misschien aanbeveling verdienen om te beseffen dat er geen alleenrecht ligt op stukjes. Bovendien is uw observatie geen juiste: het stuk hierboven is vanuit een wezenlijk ander perspectief geschreven dan dat stuk wat vanuit Van der Vaart gaat.

Maar weet u, het zal me boeien dat ergens anders iets staat wat lijkt op wat ergens anders staat, daarom: wat is het belang om, welzeker met een soort triomfalisme, dat hier te melden? Welk doel denkt u daarmee te dienen?
Het is mij in ieder geval niet duidelijk.

gravatar

Kan me niet aan de indruk onttrekken dat het hier om een andere invalshoek gaat, ook een interessante, daar niet van.

Maar vertel: u doet aan vergelijkend warenonderzoek en bent tegelijkertijd octrooienchecker?

gravatar

Het doel van voetbal is tweeledig. Het op de man spelen terwijl anderen de man proberen te omspelen. Dat lukt uitstekend mag ik wel zeggen.
Voetbal is oorlog volgens Rinus Michels en als je de spelersvrouwen er ook nog bijhaalt wordt het extra leuk.

gravatar

Gezien de vorige blessure dient haar apparaat eerst grondig onderzocht te worden. Hierbij zullen invasieve, penetrerende methodieken wellicht noodzakelijk blijken te zijn.

Reageer
gravatar

Het vlammende combinatiespel tussen Sabia en Rafael is mogelijk door goede controle in de kleine ruimtes waarbij er altijd vol passie gebald wordt. Echter schuilt er bij een nieuwkomer altijd gevaar in het feit dat deze onbekend kan zijn met Rafael’s verrassende tikkietakka aanvallen.

Reageer
gravatar

Dat lijkt mij stug. Estelle wordt juist hardnekkig in verband gebracht met de reclassering, wat wordt onderbouwd door haar frequente bezoeken aan die dienst. Of zij daar een betrekking accepteert, dan wel onbezoldigd vrijwilligerswerk doet wordt nog niet bevestigd. Beide constructies zijn natuurlijk ook onwaarschijnlijk, maar er zijn wel gekkere dingen voorgevallen. (Echtgenoten die niet bij het vuil gedumpt worden, maar uit eigen, vrije wil in de vuilnisbak kruipen, bijvoorbeeld)

gravatar

Ik wil graag de benedenverdieping onderhuren. Is dat mogelijk? Dan zeg ik mijn onderhuur bij Ouwe Hoer op. Dat ging toch al vervelen.

gravatar

Gelukkig zijn de meest urgente stappen intussen gedaan; Sabia heeft haar non-HIV verklaring al binnen en Rafael verwacht de zijne na de contra-expertise die hij aanvroeg bij de UEFA en het NFl. Sylvie heeft in haar transfervrije periode gelukkig veel aanbod van lingerie-reclame. Ze mag (om in vorm te blijven) tijdelijk gebruik maken van de PA en homotrainer van Albert Verlinde. Als tegenprestatie mag Albert in ‘de bladen’ en in RTL Boulevard groots uitpakken met interviews met de nieuwe stellen ná de partnerruil. Sylvie vertrouwde Albert al toe frequent te twitteren met Khalid om hem niet meer in zijn eentje te laten sombermansen. Bram Moszkowicz verzorgt de juridische onderbouwing van deze symmetrische voetbaltransfer.

Reageer
gravatar

Nu onze eerder helaas failliet gegane club met op Spanje heroverd geld weer nieuw leven lijkt te krijgen en geld net als bij Vitesse geen rol meer speelt hebben wij wel interesse in een transfer van Sylvie naar ons herboren clubbie. Volgens ons zit bij Sylvie meer balgevoel dan Rafael beseft!

Reageer
gravatar

HOE KUNT U DAT NU BEOORDELEN HET IS VERSTANDIGER OM DERGELIJKE UITSPRAKEN AAN DE PROFESSIONALS OVER TE LATEN

gravatar

Sabia geeft aan dat de transfer naar van der Vaart een tussenstap is ze droomt er van ooit nog in de premier league uit te komen. Het lijkt haar geweldig om ooit eens met Zlatan samen te spelen maar de Engelse competitie blijft lonken. van der Vaart ziet zij als een mooie tussenstop voor de echte topclubs.
Ze kan haar talenten nu mooi verder ontwikkelen en haar balgevoel verder ontwikkelen, ook conditioneel zijn er nog stappen te maken en het is altijd fijn om weer basisspeler te zijn

Reageer
gravatar

”sabia was conditioneel toch beter bevonden dan sylvie. Daarnaast ook een beter balgevoel en daardoor scoorde ze ook sneller. Ze benut iedere ruimte en dat is altijd fijn”. zo zegt Van der Vaart

Reageer
gravatar

Heb gehoord dat de afstand tussen haar doelpalen dusdanig groot was dat zelfs Van Der Vaart hem er zonder moeite in zou moeten kunnen krijgen.
Omdat daardoor geen genante missers meer gemaakt kunnen worden, zal dat zijn eigen zelfbeeld verstevigen en zijn zelfvertrouwen bevorderen

gravatar

Ja meniet vergeet, je hebt goed opgelet bij de lessen van Prof. Cruijff, je moet eerst op kool mikken om te kunnen scoren, en dat is bij Sabia natuurijk geen probleem met die brede doelpalen

gravatar

Ik heb begrepen dat beide vrouwen transfervrij waren, daar zij beiden hun contract ingeleverd hadden (anders dan sommige sleutelhangers, die hardnekkig aan hun contract vasthielden en daardoor naar de periferie werden verdreven)

gravatar

Heer Carotte, doelt u hiermede op nr. 10 Downingstreet? De kans dat Sabia daar zal worden gebruikt is erg klein. Uitgesloten kan het echter niet worden. Er is sinds heel kort wel weer een plekje vrij daar, voor een vrouw.

gravatar

Het blijft altijd een moeilijk verhaal, hoor, zo’n tussentijdse transfer. Ik vind het dan ook best een risico om meteen al een contract tot 2017 aan te gaan. Een losser verband, met beloning op basis van speelminuten had meer voor de hand gelegen.

Reageer
gravatar

Sinds wanneer dan?
Die rekening op Cyprus kun je nou niet bepaald slim noemen.
Vanwege het verlies zal hij nu ook wel een afgedankte fiets hebben genomen ipv een dure bolide.

gravatar

ik ben sander 25 jaar woon in almere
ben homo dat wet nimand in me vamily
maar al me frynd weetnhet wal en ik
woon al leen gen partnr en ik deo
aan sexs voor gelt